Logo

Finn rørlegger i Herøy – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Våre samarbeidspartnere har et vidt spekter av ferdigheter og tjenester for å sikre at alle dine rørleggerbehov blir ivaretatt på en effektiv og profesjonell måte. Enten du står overfor et tett toalett, en lekkasje, eller trenger installasjon av nye rør, kan våre rørleggerpartnere i Herøy og omegn hjelpe.

24/7 Rørleggerhjelp på ditt dørstokk

Å ha en pålitelig rørleggervakt i Herøy er viktig. Det er derfor vi har laget en plattform som gir deg tilgang til rørleggere 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Uansett når uhellet er ute, kan du være sikker på at vi kan koble deg med en rørlegger som kan hjelpe.

Rask og pålitelig rørleggertjeneste

Vi forstår viktigheten av å få rask hjelp når det gjelder rørleggerproblemer. Det er derfor vi har laget en plattform som lar deg finne en rørlegger i Herøy raskt og enkelt. Våre rørleggere kan håndtere alt fra små reparasjoner til store installasjoner, og de sørger alltid for å gjøre jobben riktig første gang.

Vi kobler deg med profesjonelle rørleggere

Å finne en pålitelig rørlegger kan være en utfordring. Men hos Rørlegger SOS tar vi dette problemet seriøst. Vi samarbeider bare med de beste rørleggerne i Herøy og omegn, slik at du kan være trygg på at du får høy kvalitet på tjenesten.

Rørlegger SOS: Din rørlegger-venn i nød

Vi hos Rørlegger SOS forstår at rørleggerproblemer kan være stressende. Det er derfor vi er her for å hjelpe deg i disse situasjonene. Vi er din venn i nød når det gjelder rørleggerproblemer, og vi sørger for å koble deg med kompetente rørleggere i Herøy og omegn.

Få din lokale rørlegger med bare noen få klikk

Rørlegger SOS gjør det enkelt å finne en lokal rørlegger i Herøy. Med bare noen få klikk kan du finne en pålitelig rørlegger som kan komme til din bolig på kort varsel. Vi tar stresset ut av å lete etter en rørlegger ved å gi deg umiddelbar tilgang til kvalifiserte rørleggere i ditt område.

Å finne en rørlegger i Herøy har aldri vært enklere

Takket være Rørlegger SOS har det aldri vært enklere å finne en rørlegger i Herøy. Vi har gjort det enkelt å få tilgang til en liste over kvalifiserte og erfarne rørleggere i ditt område. Alt du trenger å gjøre er å klikke, og vi kobler deg med en rørlegger som er klar til å hjelpe.

Profesjonelle rørleggertjenester har aldri vært nærmere

Med Rørlegger SOS er profesjonelle rørleggertjenester bare noen få klikk unna. Vi har gjort det enkelt å finne en rørlegger i Herøy, slik at du kan få den hjelpen du trenger når du trenger det. Enten det er et akutt problem eller en planlagt jobb, er våre rørleggerpartnere klare til å hjelpe.

Tilgjengelig når som helst, hvor som helst

Rørlegger SOS er tilgjengelig døgnet rundt, slik at du kan finne en rørlegger i Herøy når du trenger det. Enten du har en rørleggerkrise midt på natten eller trenger en rørlegger til et planlagt prosjekt, er vi her for å hjelpe. Vi gir deg tilgang til profesjonelle rørleggertjenester når som helst, hvor som helst.

Visste du at vi har rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Vi dekker også nærliggende områder som Stranda og Ålesund.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en våtstøvsuger, våtstøvsuger

Hvordan bruke en våtstøvsuger til å tappe rør for vann?

Med en våtstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for å unngå at rørene fryser og sprekker når det blir minusgrader. Dette gjør du ved å først skru av hovedkranen og skru på alle andre kranene i huset for å tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for å tette igjen mellomrommet mellom røret og våtsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.