Logo

Finn rørlegger i Herøy – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Våre samarbeidspartnere har et vidt spekter av ferdigheter og tjenester for å sikre at alle dine rørleggerbehov blir ivaretatt på en effektiv og profesjonell måte. Enten du står overfor et tett toalett, en lekkasje, eller trenger installasjon av nye rør, kan våre rørleggerpartnere i Herøy og omegn hjelpe.

24/7 Rørleggerhjelp på ditt dørstokk

Å ha en pålitelig rørleggervakt i Herøy er viktig. Det er derfor vi har laget en plattform som gir deg tilgang til rørleggere 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Uansett når uhellet er ute, kan du være sikker på at vi kan koble deg med en rørlegger som kan hjelpe.

Rask og pålitelig rørleggertjeneste

Vi forstår viktigheten av å få rask hjelp når det gjelder rørleggerproblemer. Det er derfor vi har laget en plattform som lar deg finne en rørlegger i Herøy raskt og enkelt. Våre rørleggere kan håndtere alt fra små reparasjoner til store installasjoner, og de sørger alltid for å gjøre jobben riktig første gang.

Vi kobler deg med profesjonelle rørleggere

Å finne en pålitelig rørlegger kan være en utfordring. Men hos Rørlegger SOS tar vi dette problemet seriøst. Vi samarbeider bare med de beste rørleggerne i Herøy og omegn, slik at du kan være trygg på at du får høy kvalitet på tjenesten.

Rørlegger SOS: Din rørlegger-venn i nød

Vi hos Rørlegger SOS forstår at rørleggerproblemer kan være stressende. Det er derfor vi er her for å hjelpe deg i disse situasjonene. Vi er din venn i nød når det gjelder rørleggerproblemer, og vi sørger for å koble deg med kompetente rørleggere i Herøy og omegn.

Få din lokale rørlegger med bare noen få klikk

Rørlegger SOS gjør det enkelt å finne en lokal rørlegger i Herøy. Med bare noen få klikk kan du finne en pålitelig rørlegger som kan komme til din bolig på kort varsel. Vi tar stresset ut av å lete etter en rørlegger ved å gi deg umiddelbar tilgang til kvalifiserte rørleggere i ditt område.

Å finne en rørlegger i Herøy har aldri vært enklere

Takket være Rørlegger SOS har det aldri vært enklere å finne en rørlegger i Herøy. Vi har gjort det enkelt å få tilgang til en liste over kvalifiserte og erfarne rørleggere i ditt område. Alt du trenger å gjøre er å klikke, og vi kobler deg med en rørlegger som er klar til å hjelpe.

Profesjonelle rørleggertjenester har aldri vært nærmere

Med Rørlegger SOS er profesjonelle rørleggertjenester bare noen få klikk unna. Vi har gjort det enkelt å finne en rørlegger i Herøy, slik at du kan få den hjelpen du trenger når du trenger det. Enten det er et akutt problem eller en planlagt jobb, er våre rørleggerpartnere klare til å hjelpe.

Tilgjengelig når som helst, hvor som helst

Rørlegger SOS er tilgjengelig døgnet rundt, slik at du kan finne en rørlegger i Herøy når du trenger det. Enten du har en rørleggerkrise midt på natten eller trenger en rørlegger til et planlagt prosjekt, er vi her for å hjelpe. Vi gir deg tilgang til profesjonelle rørleggertjenester når som helst, hvor som helst.

Visste du at vi har rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Vi dekker også nærliggende områder som Stranda og Ålesund.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.