Logo

Finn rørlegger i Giske – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørlegger SOS: Rask og pülitelig rørleggertjenester i Giske-omrüdet

Rørlegger SOS er en kundeformidlingsbedrift som hjelper deg med ü finne en rørlegger i Giske og nÌrliggende omrüder. Nür du trenger en dyktig rørlegger, er det viktig ü finne en som er pülitelig, profesjonell og har alle nødvendige godkjenninger. Med vürt nettverk av erfarne samarbeidspartnere kan vi hjelpe deg med ü finne en rørlegger som passer dine behov og kan hjelpe deg med akkurat det du trenger.

Vüre samarbeidspartneres rørleggertjenester

Vüre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester, og du kan stole pü at de har alt av papirer og godkjenninger i orden. Enten du trenger hjelp med et mindre prosjekt som ü bytte ut en kran, eller du stür overfor en større utfordring som en lekkasje eller et fullstendig rørbytte, vil vüre samarbeidspartnere kunne hjelpe deg. Og best av alt, de har døgnvakt 24 timer i døgnet, alle dager i üret, sü du trenger aldri ü bekymre deg for ü stü uten hjelp nür du trenger det som mest.

Rørleggervakt i Giske – tilgjengelig døgnet rundt

Hvis du opplever en nødsituasjon som krever en rørleggers umiddelbare oppmerksomhet, er Rørlegger SOS her for ü hjelpe. Vi forstür at noen problemer bare ikke kan vente, og derfor har vüre samarbeidspartnere en 24-timers rørleggervakt i Giske-omrüdet og nÌrliggende steder. Det betyr at uansett nür du trenger en rørlegger, enten det er midt pü natten eller i helgen, kan du kontakte oss, og vi vil sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg med din nødsituasjon.

Hvordan kontakte Rørlegger SOS for rørleggere i Giske

Det er enkelt ü kontakte Rørlegger SOS nür du trenger en rørlegger i Giske. Du kan enten ringe oss direkte pü telefonnummeret som er oppgitt pü nettsiden vür, eller du kan benytte deg av kontaktskjemaet for ü sende oss en melding. Vi vil da sette deg i kontakt med en av vüre lokale rørlegger-partnere i Giske-omrüdet som kan püta seg oppdraget ditt.

Kvalitet og trygghet med Rørlegger SOS

Nür du velger ü bruke Rørlegger SOS for ü finne en rørlegger i Giske, kan du vÌre trygg pü at du für den beste servicen og kvaliteten pü arbeidet. Vi jobber nøye med vüre samarbeidspartnere for ü sikre at de tilbyr den høyeste standarden av rørleggertjenester, og vi er stolte av ü kunne tilby vüre kunder et nettverk av dyktige og erfarne rørleggere.

Konkurransedyktige priser og tilbud

I tillegg til ü tilby et bredt spekter av rørleggertjenester og døgnvakt, jobber vi ogsü sammen med vüre samarbeidspartnere for ü sikre at du für konkurransedyktige priser og tilbud. Vi forstür at det er viktig ü fü mest mulig verdi for pengene, spesielt nür det gjelder rørleggerarbeid, og vi jobber kontinuerlig for ü kunne tilby de beste prisene og tilbudene i Giske-omrüdet og nÌrliggende steder.

Erfaring og ekspertise – Rørlegger SOS og våre samarbeidspartnere

Vüre samarbeidspartnere har mange ürs erfaring innen rørleggerbransjen, og de vet hva som kreves for ü levere et høykvalitetsarbeid. De har ogsü den nødvendige ekspertisen til ü hündtere büde smü og store rørleggeroppdrag, fra enkel reparasjon og vedlikehold til mer komplekse installasjoner og renoveringer.

Rørlegger i Giske: Oppsummering

Rørlegger SOS er her for ü hjelpe deg med ü finne en pülitelig og profesjonell rørlegger i Giske og nÌrliggende omrüder. Vüre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester og er tilgjengelige døgnet rundt for ü hjelpe deg nür du trenger det mest. Enten du trenger en rørleggervakt i Giske eller en mer rutinemessig rørleggerjobb, er Rørlegger SOS din beste ressurs for ü finne den rette rørleggeren for jobben.

Ikke nøl med ü ta kontakt med oss pü telefonnummeret oppgitt pü vür nettside, eller bruk kontaktskjemaet for ü sende oss en melding. Vi ser frem til ü hjelpe deg med ditt neste rørleggerprosjekt i Giske-omrüdet!

Vüre rørleggere ryker ogsü ut til nÌrliggende steder som Aure, Volda og Aukra. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.