Logo

Finn rørlegger i Sykkylven – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS, din pülitelige partner nür du trenger en rørlegger i Sykkylven. Vi er en formidlingstjeneste som kobler deg med en lokal rørlegger fra ditt nÌrliggende omrüde. Ved ü bruke vür tjeneste sparer du tid og unngür frustrasjonen som følger med ü søke etter en pülitelig rørlegger selv. Vi har allerede gjort det harde arbeidet for deg ved ü inngü partnerskap med kvalifiserte rørleggere som er klare til ü hjelpe deg nür du trenger det.

Det er mange fordeler med ü bruke Rørlegger SOS nür du trenger rørleggertjenester i Sykkylven. Du blir koblet til en fagperson som har bred erfaring og kompetanse innen rørleggerfaget. Ved ü bruke vür tjeneste kan du føle deg trygg pü at jobben blir gjort riktig første gang.

Med vürt fokus pü ü tilknytte deg dyktige fagpersoner, kan du stole pü at arbeidet blir utført med presisjon og kvalitet. Rørlegger SOS gir deg tryggheten til ü vite at problemene dine blir hündtert profesjonelt og effektivt, slik at du kan komme tilbake til en bekymringsfri hverdag.

Hvorfor velge Rørlegger SOS i Sykkylven?

Det er mange gode grunner til ü velge Rørlegger SOS nür du trenger en rørlegger i Sykkylven. Vi prioriterer lokal tilgjengelighet for ü sikre at du für den hjelpen du trenger i tide. Hvis du har et tett toalett, en lekkasje eller en annen rørleggerrelatert nødsituasjon, kan du stole pü at vi kobler deg med en erfaren rørlegger som kan løse problemet ditt raskt og effektivt.

Vüre samarbeidspartnere er kjent for sin pülitelighet og profesjonalitet. De har alt av nødvendige sertifikater og godkjenninger i orden, slik at du kan føle deg trygg pü at du für en rørlegger av høy kvalitet som leverer arbeid etter bransjestandard.

Vi forstür at rørleggerproblemer kan oppstü nür som helst pü døgnet, og derfor er vi alltid tilgjengelige for ü hjelpe deg. Med vür 24/7-rørleggervakt i Sykkylven kan du fü nødvendig assistanse nür du trenger det mest. Enten det er midt pü natten eller i helgen, er vi bare en samtale unna for ü løse dine rørleggerutfordringer.

Vüre rørleggertjenester

Rørlegger SOS tilbyr en omfattende liste over rørleggertjenester gjennom vüre samarbeidspartnere. Uansett om du trenger hjelp med enkle reparasjoner, installasjon av nytt sanitÌrutstyr, ombygging av bad eller vedlikehold av rør, kan du stole pü at vi har en rørlegger tilgjengelig for deg.

Godt rørleggerarbeid er viktig for ü sikre at hjemmet ditt fungerer som det skal og at du har tilgang til rent vann nür du trenger det. Ved ü bruke Rørlegger SOS kan du vÌre trygg pü at du für kvalifisert hjelp til alle typer rørleggerarbeid.

Vi vet at ditt hjem er ditt fristed, og godt utført rørleggerarbeid er nøkkelen til at det fungerer som det skal. Med Rørlegger SOS kan du vÌre trygg pü at du für den kvalifiserte hjelpen du trenger for alle typer rørleggerarbeid. Vi er forpliktet til ü sikre at dine sanitÌre anlegg fungerer optimalt, og at du alltid har tilgang til rent vann nür du trenger det. Din tilfredshet og komfort er vür topp prioritet, uansett hvilken type rørleggerassistanse du søker.

Rørlegger SOS - alltid tilgjengelig

Å kontakte oss er enkelt og problemfritt. Du kan ringe vårt telefonnummer når som helst, og vårt vennlige team vil raskt svare på din henvendelse. Alternativt kan du fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår, og vi vil umiddelbart sette deg i kontakt med en av våre erfarne samarbeidspartnere som vil ta seg av ditt rørleggerproblem. Uansett tidspunkt og utfordring, kan du stole på Rørlegger SOS for pålitelig og responsiv hjelp

Hos Rørlegger SOS er vi klar over at rørleggerproblemer kan oppstü nür som helst pü døgnet. Derfor er vi alltid tilgjengelig for ü hjelpe deg. Med vür 24/7-rørleggervakt i Sykkylven kan du fü hjelp nür du trenger det mest.

For ü kontakte oss kan du enkelt ringe telefonnummeret vürt eller fylle ut kontaktskjemaet pü nettsiden vür. Nür vi mottar forespørselen din, vil vi raskt sette deg i kontakt med en av vüre samarbeidspartnere som kan hjelpe deg med rørleggerproblemet ditt.

Om vüre rørlegger-partnere

Vüre rørlegger-partnere er hjertet av Rørlegger SOS, og vi tar utvalget av dem svÌrt alvorlig. Vi har nøye valgt dem basert pü deres imponerende kompetanse, langvarig erfaring og dedikasjon til ü sikre kundetilfredshet i hver eneste oppgave de tar pü seg.

Alle vüre samarbeidspartnere besitter de nødvendige sertifikatene og godkjenningene som kreves for ü operere som profesjonelle rørleggere. Men det stopper ikke der. De er ogsü lidenskapelige om ü holde seg oppdatert med den nyeste bransjekunnskapen og teknologiene, slik at de alltid kan levere arbeid av ypperste kvalitet. Dette forplikter dem til ü holde tritt med stadig skiftende bransjestandarder og innovasjoner, noe som er til din fordel.

Vi verdsetter høyt samarbeidspartnerne vüre og deres hengivenhet til ü levere eksepsjonelle rørleggertjenester. Gjennom dem er vi stolte av ü kunne tilby deg deres ekspertise og innsats for ü møte dine rørleggerbehov. Vi er dedikerte til ü opprettholde vürt løfte om kvalitet og pülitelighet i alle tjenestene vi tilbyr, og vi ser frem til ü betjene deg med dedikasjon og profesjonalitet.

Rørlegger SOS - din trygghet

Ved ü bruke Rørlegger SOS kan du føle deg trygg pü at du für en effektiv og pülitelig løsning pü ditt rørleggerproblem. Vi tar kvalitet pü alvor, og vi er opptatt av ü sikre at alle vüre kunder er fornøyde med tjenestene de mottar.

Rørlegger SOS er her for ü sikre at dine rørleggerbehov blir tatt hünd om pü en sikker og profesjonell müte. Vi tar imot alle tilbakemeldinger fra vüre kunder med stor interesse, da det hjelper oss ü forbedre tjenestene vüre ytterligere. Vi er alltid her for ü svare pü dine spørsmül og bekymringer.

Vi forstür at rørleggerproblemer ikke alltid følger en tidsplan, og derfor har vi etablert vür 24/7-rørleggervakt i Sykkylven for ü vÌre der for deg nür du trenger det mest. Uansett om det er tidlig om morgenen, sent pü kvelden, i helgen eller pü helligdager, er vi klare til ü hündtere din rørleggerhenvendelse med øyeblikkelig respons.

Ta kontakt med Rørlegger SOS i Sykkylven

Hvis du trenger en rørlegger i Sykkylven, er det bare ü kontakt oss. Du kan enkelt nü oss ved ü ringe telefonnummeret vürt eller ved ü fylle ut kontaktskjemaet pü nettsiden vür.

Ved ü bruke kontaktskjemaet pü nettsiden vür for ü sende oss en beskjed, vil vi komme tilbake til deg sü snart som mulig. Uansett hvilken metode du velger ü kontakte oss pü, er vi klare til ü ta tak i dine rørleggerproblemer og hjelpe deg med ü finne en pülitelig løsning. Med Rørlegger SOS er du pü vei til ü gjenopprette roen i hjemmet ditt, og vi ser frem til ü vÌre din partner gjennom hele prosessen.

Vi oppfordrer deg til ü ta det første steget mot ü løse dine rørleggerbehov ved ü kontakte oss. Med Rørlegger SOS er du bare et telefonanrop unna fra ü finne en løsning pü dine rørleggerproblemer. Vi ser frem til ü kunne hjelpe deg.

Visste du at vi har rørleggervakt i hele landet? Samt i nærliggende byer som Ålesund og Molde?


Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.