Logo

Finn rørlegger i Ørsta – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS, tjenesten som kobler deg med en lokal rørlegger i Ørsta. Vi har forståelse for at det kan være stressende å stå overfor en rørleggerkrise, og vi er her for å gjøre det enkelt for deg. Ved å bruke nettjenesten vår, er vi i stand til å sette deg i kontakt med en rørlegger i nærheten av Ørsta som kan påta seg ditt oppdrag.

Rørlegger SOS ble etablert med én ting i tankene: å tilby en effektiv, brukervennlig løsning for de som trenger en rørlegger. Vår tjeneste er din førstelinje for å finne en rørlegger i Ørsta.

Hvorfor velge oss? Vi gjør det enkelt å finne en lokal rørlegger, sparer deg for tid og gjør at du kan føle deg trygg med valget ditt. Vi har allerede gjort forarbeidet for deg ved å samle et nettverk av pålitelige rørleggere som står klare til å hjelpe deg.

Hvordan fungerer Rørlegger SOS?

Å finne en rørlegger i Ørsta har aldri vært enklere. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss, så vil vi raskt koble deg opp med en rørlegger som er tilgjengelig i ditt område. Du trenger ikke å bekymre deg for å finne en rørlegger som er åpen eller tilgjengelig; vi tar oss av det for deg.

Rørlegger SOS gir deg trygghet ved å gi deg en pålitelig og effektiv måte å finne en rørlegger på. Med oss slipper du å bruke tid på å søke rundt på nettet eller ringe rundt til forskjellige rørleggere. Vi tar oss av alt dette, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe.

Vi inviterer deg til å ta kontakt med vår lokale rørlegger-partner ved å ringe telefonnummeret eller bruke kontaktskjemaet på siden.

Om våre samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere er alle erfarne rørleggere som tilbyr et bredt utvalg av tjenester. De er tilgjengelige 24 timer i døgnet, 7 dager i uken for å sikre at dine rørleggerbehov alltid blir dekket.

Vi vet at det å ha et problem med rørleggerarbeid kan være en stressende opplevelse. Derfor er alle våre samarbeidspartnere nøye utvalgt basert på deres erfaring, faglige dyktighet, og deres evne til å levere god kundeservice

Alle våre samarbeidspartnere har de nødvendige godkjenninger og papirer i orden. Dette betyr at du kan være trygg på at jobben blir gjort på en profesjonell og forskriftsmessig måte.

Tjenester tilbudt av våre rørleggere

Våre rørleggere tilbyr en rekke tjenester, fra enkle reparasjoner til større installasjoner. Uansett hva ditt rørleggerbehov er, kan våre rørleggere hjelpe. De er dedikert til å levere en service av høy kvalitet, og sørge for at jobben blir gjort riktig første gang.

Rørlegger SOS er stolte av å tilby en tjeneste som er både effektiv og pålitelig. Vi vet at når du står overfor et rørleggerproblem, trenger du en løsning som er rask, effektiv, og som du kan stole på. Og det er nettopp det våre rørleggere kan tilby.

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss for alle dine rørleggerbehov i Ørsta.

Hvorfor velge en rørlegger gjennom Rørlegger SOS?

Å velge en rørlegger gjennom Rørlegger SOS betyr at du får tilgang til et nettverk av erfarne, pålitelige rørleggere i Ørsta og omegn. Vi har gjort det enkelt for deg å finne en rørlegger som kan ta seg av dine behov, uansett hvor i Ørsta du bor.

Vi setter kvalitet og kundetilfredshet først i alt vi gjør. Vårt mål er å sørge for at du blir koblet opp med en rørlegger som ikke bare kan utføre jobben effektivt, men som også behandler deg med respekt og profesjonalitet.

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med vår lokale rørlegger-partner i dag.

Spørsmål og svar om Rørlegger SOS

Har du spørsmål om tjenesten vår? Vi har svar! Vi vet at det kan dukke opp mange spørsmål når du er på jakt etter en rørlegger. Derfor har vi samlet en liste over de mest stilte spørsmålene om vår tjeneste, for å hjelpe deg bedre å forstå hvordan vi kan hjelpe deg.

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest gjennom denne delen, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg, og vi vil gjøre alt vi kan for å gi deg den informasjonen du trenger.

Ta kontakt for rørlegger i Ørsta

Trenger du en rørlegger i Ørsta? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Rørlegger SOS er her for å sette deg i kontakt med en pålitelig rørlegger i ditt område. Alt du trenger å gjøre er å ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår.

Vi vil takke deg for at du vurderer Rørlegger SOS for dine rørleggerbehov. Vi ser fram til å hjelpe deg med å finne en rørlegger i Ørsta som kan gi deg den service og kvalitet du forventer og fortjener.

Visste du at vi har også rørlegger-partnere i nærliggende steder som Ålesund, Kristiansund, Vestnes og rørleggervakt for store deler av hele Norge?


Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.