Logo

Finn rørlegger i Stranda – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Var du klar over at du har en pülitelig venn i rørleggerbransjen rett i nÌrheten av deg i Stranda? Velkommen til Rørlegger SOS, en tjeneste som hjelper deg med ü finne de mest pülitelige rørleggertjenestene i ditt omrüde. Vi er en kundeformidlingstjeneste som kobler deg opp med nÌrmeste rørlegger.

Hvem er Rørlegger SOS?

Rørlegger SOS er ikke en rørleggerbedrift, men en tjeneste som setter deg i kontakt med fagfolk innen rørleggerbransjen. Vi har et bredt nettverk av rørleggere som er klare til ü hjelpe deg med dine behov, enten det er en nødsituasjon midt pü natten eller et planlagt oppussingsprosjekt.

Vår kundeservice – alltid tilgjengelig for deg

Vi hos Rørlegger SOS setter kundeservice pü toppen av prioriteringslisten vür. Vür vennlige kundeservice er alltid bare en telefonsamtale unna, klar til ü svare pü dine spørsmül og hjelpe deg med ü finne en rørlegger i ditt omrüde.

Rørlegger SOS i Stranda – Din lokale rørleggerpartner

Selv om vi ikke nødvendigvis har rørleggere stasjonert direkte i Stranda, har vi samarbeidspartnere i nÌromrüdene som er mer enn villige til ü bistü deg. Vürt mül er ü forbinde deg med den nÌrmeste rørleggeren, slik at du kan fü hjelp sü snart som mulig.

Hva kan vüre rørleggere hjelpe med i Stranda?

Enten du trenger hjelp med et tett toalett, en lekkasje, installasjon av nytt sanitÌrutstyr eller større rørprosjekter, kan Rørlegger SOS hjelpe deg ü finne en erfaren rørlegger i Stranda-omrüdet. Vüre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av tjenester for ü dekke alle dine rørleggerbehov.

Rørleggertjenester – Vi kan hjelpe deg med alt du trenger

Fra mindre reparasjoner til store installasjoner og renoveringer, vüre samarbeidspartnere kan hündtere det meste. Vi kan hjelpe deg med ü finne rørleggere som er dyktige i alt fra ü fikse en irriterende dryppende kran til ü utføre større oppgaver som ü installere nye vann- og avløpssystemer.

Vann og avløp – Viktige tjenester for ditt hjem

Vann og avløp er viktig for hvert hjem og hver bedrift. Vüre samarbeidspartnere har lang erfaring og kan sørge for at systemene dine fungerer som de skal. Enten det er et problem med vanntrykket, eller du trenger hjelp til ü installere et nytt avløpssystem, kan vi finne en rørlegger som kan hjelpe.

Våre samarbeidspartnere – Kvalitet og erfaring du kan stole på

Vüre samarbeidspartnere er nøye utvalgte og har mange ürs erfaring i bransjen. De er kjent for sin pülitelighet, fagkunnskap og høye servicegrad. Alle rørleggerne vi samarbeider med har de nødvendige sertifiseringer og godkjenninger.

Døgnåpen rørleggervakt – Vi er her for deg når du trenger oss mest

Ingen rørleggerproblemer skjer etter en tidsplan, og det er derfor vi tilbyr en 24-timers rørleggervakt. Uansett nür pü døgnet du stür overfor et rørleggerproblem, kan du stole pü at Rørlegger SOS kan hjelpe deg med ü finne en rørlegger som kan bistü.

Vür rørleggervakt deler store deler av Norge.

Sikkerhet og sertifisering – Våre rørleggere har alt i orden

Sikkerhet er en topp prioritet for oss, og derfor sørger vi for at alle rørleggerne vi formidler er sertifiserte og har alle nødvendige godkjenninger. Du kan vÌre trygg pü at jobben blir utført pü en sikker og profesjonell müte.

Pris og betingelser – Transparent og rettferdig fakturering

Vi forstür at pris er en viktig faktor nür du velger en rørlegger. Derfor sørger vi for at alle vüre samarbeidspartnere tilbyr rettferdige og konkurransedyktige priser. Du vil alltid fü et kostnadsoverslag pü forhünd, sü det er ingen overraskelser.

Rørlegger SOS – Din trygghet i hverdagen

Vi vet at nür det kommer til dine rørleggerbehov, vil du ha en tjeneste du kan stole pü. Det er derfor vi pü Rørlegger SOS jobber hardt for ü tilby en tjeneste som gir deg trygghet, büde nür det gjelder kvaliteten pü arbeidet som utføres og hastigheten pü tjenesten.

Kundetilfredshet – Vi setter deg som kunde i fokus

Hos Rørlegger SOS er din tilfredshet vür høyeste prioritet. Vi jobber hardt for ü sikre at du er fornøyd med tjenesten du mottar, fra det øyeblikket du tar kontakt med oss til jobben er fullført.

Hvorfor velge Rørlegger SOS i Stranda?

Å velge Rørlegger SOS betyr å velge en tjeneste som bryr seg. Vi er dedikert til å tilby den beste rørleggertjenesten i Stranda-området, og vi stopper ikke før du er fornøyd.

Våre fornøyde kunder – Les hva de sier om oss

Vi er stolte av det positive tilbakemeldingene vi mottar fra vüre fornøyde kunder. Hvis du vil vite mer om hva kundene vüre sier om oss, kan du sjekke ut kundeanmeldelser.

Kontaktskjema – Enkel og rask kommunikasjon

Vi gjør det enkelt for deg ü komme i kontakt med oss. Bare fyll ut kontaktskjemaet pü vür nettside, og en av vüre vennlige kundeservicemedarbeidere vil ta kontakt med deg sü snart som mulig.

Rørlegger SOS i sosiale medier – Følg oss for nyheter og tips

Vi elsker ü holde kontakt med vüre kunder, og en av de beste mütene ü gjøre det pü er gjennom sosiale medier. Følg oss for ü fü de siste nyhetene, tipsene og tilbudene vüre.

Miljøvennlige løsninger – Vi tar ansvar for miljøet

Vi forstür viktigheten av ü ta vare pü miljøet. Det er grunnen til at vi arbeider for ü fremme miljøvennlige løsninger gjennom vüre rørleggertjenester.

Om Stranda – En flott plass å bo og jobbe

Stranda er et fantastisk sted, og vi er stolte over ĂĽ kunne tilby vĂĽre tjenester her. Med sin vakre natur og vennlige innbyggere, er det ikke rart at vi elsker ĂĽ jobbe i dette omrĂĽdet.

Rørlegger SOS sitt engasjement for lokalbefolkningen i Stranda

Vi er dedikert til ü hjelpe lokalbefolkningen i Stranda med deres rørleggerbehov. Uansett hva dine rørleggerbehov er, kan vi hjelpe deg med ü finne en løsning.

Rørlegger SOS – Din lokale rørlegger i Stranda

Selv om vi kanskje ikke har rørleggere stasjonert direkte i Stranda, er vi alltid her for ü hjelpe deg med dine rørleggerbehov. Vi har rørleggere ved et nÌrliggende tettsted som kan rykke ut. Kontakt oss i dag, og la oss hjelpe deg med ü finne den perfekte rørleggeren for jobben.

Kontakt oss i dag – Vi ser frem til å hjelpe deg!

Trenger du en rørlegger i Stranda? Ikke nøl, kontakt oss i dag! Vi ser frem til ü hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov.

I tillegg til Stranda, dekker vi ogsü nÌrliggende omrüder som Smøla og Molde.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.