Logo

Finn rørlegger i Molde – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Leter du etter en pülitelig og profesjonell rørlegger i Molde? Rørlegger SOS er her for ü hjelpe deg! Vi er ikke en rørleggerbedrift, men vi formidler kunder til lokale rørleggere i og rundt Molde. Med vür brukervennlige nettside kan du enkelt finne en rørlegger i ditt nÌromrüde og ta kontakt med dem direkte via telefonnummeret eller kontaktskjemaet pü siden.

VĂĽre samarbeidspartnere: Kvalitet og pĂĽlitelighet

Vüre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester og har døgnvakt 24 timer i døgnet, alle dager i üret. De er erfarne, profesjonelle og har alle nødvendige papirer og godkjenninger i orden. Nür du trenger en rørlegger i Molde, kan du stole pü at vüre samarbeidspartnere vil levere førsteklasses service.

Rørleggertjenester i Molde

Enten du har behov for reparasjon av en lekkasje, installasjon av nytt sanitÌrutstyr, eller vedlikehold av rør og avløp, har vüre samarbeidspartnere kompetansen og erfaringen som kreves for ü utføre jobben pü en effektiv og profesjonell müte. Blant tjenestene de tilbyr, finner du:

I tillegg til Molde, dekker også våre rørleggerpartnere nærliggende områder som Volda, Aukra og Ålesund.

Rørleggervakt i Molde: Tilgjengelig nür du trenger det mest

Vannskader og rørbrudd kan skje nür som helst, og det er viktig ü handle raskt for ü forhindre ytterligere skade. Derfor har vüre samarbeidspartnere rørleggervakt i Molde som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Dersom du opplever en nødsituasjon, er hjelpen kun et telefonanrop unna.

Visste du at vi gjennom vürt brede nettverk av rørlegger-partnere i vürt langstrakte land ogsü tilbyr rørleggervakt i store deler av Norge?

Slik finner du den rette rørleggeren i Molde

Steg 1: Besøk Rørlegger SOS-nettsiden

Først og fremst bør du besøke nettsiden vür. Her vil du finne informasjon om vüre samarbeidspartnere og de tjenestene de tilbyr. Du kan ogsü lese anmeldelser fra tidligere kunder, som kan hjelpe deg med ü finne den rørleggeren som passer best for dine behov.

Steg 2: Søk etter rørleggere i Molde

Ta kontakt gjennom skjema eller bruk tlf pü nettsiden for ü finne rørleggere i Molde og nÌrliggende omrüder. Du kan ogsü søke etter spesifikke tjenester eller problemstillinger du mütte ha. Dette vil gi deg en liste over relevante rørleggere som kan hjelpe deg med ditt prosjekt eller problem.

Steg 3: Sammenlign priser og tjenester

Nür du har funnet noen rørleggere i Molde, kan du sammenligne priser, tjenester og tilgjengelighet. Dette vil hjelpe deg med ü finne den rørleggeren som passer best for dine behov og budsjett. Husk at kvalitet og pülitelighet er viktig, sü det kan vÌre lurt ü prioritere rørleggere med gode anmeldelser og lang erfaring i bransjen.

Steg 4: Ta kontakt med rørleggeren

Nür du har bestemt deg for hvilken rørlegger du vil benytte, kan du ta kontakt med dem direkte via telefonnummeret eller kontaktskjemaet pü siden. Fortell dem om ditt prosjekt eller problem, og avtal tid for en befaring eller oppdrag. Vüre samarbeidspartnere er alltid klare til ü hjelpe deg med ditt rørleggerbehov i Molde.

Hvorfor velge en lokal rørlegger i Molde?

Å velge en lokal rørlegger i Molde har flere fordeler. For det første kjenner de lokale rørleggerne området godt og kan dermed raskt og effektivt nå frem til din adresse. Dette er spesielt viktig i nødsituasjoner, der tiden er kritisk. For det andre er lokale rørleggere kjent med lokale forhold, byggeregler og krav, noe som sikrer at arbeidet de utfører er i henhold til gjeldende forskrifter.

Miljøvennlige løsninger fra rørleggere i Molde

Vüre samarbeidspartnere er opptatt av ü tilby miljøvennlige løsninger for kundene sine. Dette inkluderer energieffektive varmtvannsberedere, vannbesparende sanitÌrutstyr og rüdgivning om hvordan du kan redusere vannforbruket i hjemmet. Ved ü velge en rørlegger som fokuserer pü bÌrekraft, bidrar du til ü redusere miljøbelastningen og spare penger pü lang sikt.

Rørlegger SOS: Enkel kundeformidling for rørleggere i Molde

Vür hovedoppgave er ü gjøre det enkelt for deg ü finne en lokal rørlegger i Molde og omegn. Vi samarbeider med de beste rørleggerne i omrüdet og sikrer at de har alt pü stell nür det gjelder papirer og godkjenninger. Sü nür du trenger en rørlegger, er Rørlegger SOS den enkleste og raskeste müten ü finne en pülitelig og profesjonell rørlegger i Molde.

Tips for ü unngü vanlige rørleggerproblemer

For ü minimere risikoen for rørleggerproblemer i hjemmet, er det viktig ü vÌre oppmerksom pü noen grunnleggende tips og forholdsregler:

  1. Utfør regelmessig vedlikehold: Sørg for ü inspisere og vedlikeholde rør, avløp og sanitÌrutstyr regelmessig. Dette inkluderer ü sjekke for lekkasjer, rengjøre avløp og teste varmtvannsberederen
  2. Unngü ü tette avløp: VÌr forsiktig med hva du skyller ned i toalettet og vasken. Unngü ü kaste matrester, fett, hür og andre gjenstander som kan tette rørene.
  3. Isoler rørene: For ü forhindre at rørene fryser og sprekker i kalde perioder, bør du isolere dem godt. Dette er spesielt viktig for rør som er utsatt for kulde, som de i yttervegger eller pü loftet.
  4. LÌr hvordan du stenger av vannet: I tilfelle en nødsituasjon, er det viktig ü vite hvordan du stenger av vannet i hjemmet ditt. Dette kan forhindre omfattende vannskader ved rørbrudd eller lekkasjer.
  5. Få hjelp ved behov: Ikke nøl med å kontakte en profesjonell rørlegger hvis du er usikker på hvordan du skal løse et problem. Å prøve å fikse noe selv kan noen ganger føre til ytterligere skade og høyere reparasjonskostnader.

Ved ü følge disse tipsene og ved ü ha kontaktinformasjonen til en pülitelig rørlegger i Molde tilgjengelig, kan du bidra til ü holde hjemmets rørsystem i topp stand og minimere risikoen for kostbare og tidkrevende reparasjoner.

Rørlegger SOS er her for ü hjelpe deg med ü finne en rørlegger i Molde som er klar til ü bistü med alle dine rørleggerbehov, enten det er planlagt vedlikehold eller en akutt nødsituasjon.

Rørlegger SOS: Forpliktet til kundetilfredshet

Vi i Rørlegger SOS forstür at det ü finne en pülitelig og dyktig rørlegger i Molde kan vÌre en utfordring. Det er derfor vi har samlet de beste rørleggerne i omrüdet og gjort det enkelt for deg ü finne og kontakte dem via vür nettside. Vür forpliktelse til kundetilfredshet betyr at vi nøye vurderer og velger vüre samarbeidspartnere for ü sikre at de oppfyller vüre høye standarder for kvalitet og pülitelighet.

Ved ü velge en rørlegger gjennom Rørlegger SOS, kan du vÌre trygg pü at du für en rørlegger i Molde som er:

Ta kontakt med rørlegger i Molde for uforpliktende pristilbud

Nür du trenger en rørlegger i Molde, er Rørlegger SOS den enkleste og raskeste müten ü finne en pülitelig og profesjonell rørlegger i ditt nÌromrüde. Vüre samarbeidspartnere er erfarne, kompetente og klare til ü hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov, fra enkle reparasjoner til større prosjekter og akutte nødsituasjoner. Sü neste gang du trenger en rørlegger i Molde, bruk Rørlegger SOS for ü finne den beste rørleggeren for dine behov.

Enten du trenger en rørlegger i Molde for ü fikse en lekkasje, installere nytt sanitÌrutstyr, eller utføre vedlikehold pü rør og avløp, er Rørlegger SOS din beste kilde for ü finne kvalifiserte og pülitelige rørleggere i omrüdet. Med vür enkle og brukervennlige nettside kan du raskt og effektivt finne den perfekte rørleggeren for ditt prosjekt eller problem.

Vüre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester og har døgnvakt i Molde, slik at du alltid har tilgang til hjelp nür du trenger det mest. Ikke nøl med ü bruke kontaktskjema eller telefonnummer pü siden vür for ü komme i kontakt med en av vüre lokale rørleggere i Molde for ü fü profesjonell hjelp og rüdgivning for alle dine rørleggerbehov.


Vüre rørleggere ryker ogsü ut til nÌrliggende steder som Averøy, Smøla og Stranda. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.