Logo

Finn rørlegger i Aukra – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Nür du trenger en rørlegger i Aukra, er det viktig ü finne en som er pülitelig, erfaren og har en god forstüelse av lokale forhold og utfordringer. Det er her Rørlegger SOS kommer inn i bildet. Vi er en formidlingstjeneste som samarbeider med sertifiserte og godkjente rørleggerbedrifter i Aukra-omrüdet, og vi kan hjelpe deg med alt fra smü reparasjoner til større prosjekter.

I tillegg til Aukra, dekker våre rørleggerpartnere også nærliggende områder som Volda og Ålesund. Vi har også gjennom våre partnere rørleggervakt 24/7 som dekker store deler av Norge.

3 Gode grunner for ü bruke Rørlegger SOS

1 Lokal kunnskap og ekspertise

Nür du velger en rørlegger i Aukra som samarbeider med Rørlegger SOS, velger du noen som har god kjennskap til omrüdet og utfordringene som kan oppstü. Vüre lokale rørleggere har vÌrt i bransjen i mange ür og har erfaring med ü jobbe med alt fra gamle hus til nye bygg. De har ogsü en god forstüelse av lokale forskrifter og byggeforskrifter som kan püvirke arbeidet ditt.

2 Kvalitetssikring og trygghet

Vi vet hvor viktig det er ü fü jobben gjort riktig første gang, og derfor kvalitetssikrer vi alle rørleggerbedriftene vi samarbeider med. Vi sjekker at de har alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger, samt en dokumentert historie med fornøyde kunder. Dette betyr at nür du velger en av vüre samarbeidspartnere, kan du vÌre trygg pü at du für en pülitelig og erfaren rørlegger som vil utføre jobben pü en profesjonell müte.

3 Rask og pĂĽlitelig respons

Vüre lokale rørleggere i Aukra-omrüdet tilbyr døgnvakt, syv dager i uken, noe som betyr at vi alltid er tilgjengelige nür du trenger oss. Enten du har en lekkasje som trenger øyeblikkelig oppmerksomhet eller du trenger hjelp til planlegging og installasjon av rørleggerarbeid, er vi her for ü hjelpe deg. Ved ü fylle ut skjemaet pü nettsiden vür med telefonnummeret ditt, vil du fü et telefonnummer du kan ringe for ü fü hjelp eller et gratis prisestimat.

Alt av rørleggertjenester

Noen av tjenestene vi tilbyr inkluderer:

Vüre samarbeidspartnere i Aukra-omrüdet er dedikerte til ü tilby kundene sine den beste mulige servicen. De har en dyp forstüelse for betydningen av ü ha et godt fungerende rørsystem og at selv smü problemer kan føre til store konsekvenser hvis de ikke blir hündtert raskt og effektivt. Vüre partnere har god kunnskap om alle typer rørleggertjenester, fra installasjon av varmtvannsberedere til reparasjon av avløpssystemer og alt i mellom.

En av de viktigste fordelene ved ü bruke en av vüre rørleggere i Aukra-omrüdet er at de er tilgjengelige 24/7 for nødssituasjoner. Dette betyr at du kan ringe dem nür som helst pü døgnet, og de vil komme raskt til stedet for ü hjelpe deg med problemet ditt. Det kan vÌre alt fra en ødelagt vannrør som lekker, til en tett avløp som ikke vil tømme seg. Uansett hva problemet er, kan vüre rørleggere hündtere det pü en effektiv og profesjonell müte.

En annen fordel med ü bruke en av vüre samarbeidspartnere i Aukra er at de alltid gir konkurransedyktige priser pü alle tjenester. De vil gi deg en detaljert oversikt over kostnadene før de begynner pü jobben, slik at du kan vÌre trygg pü at du ikke vil fü noen ubehagelige overraskelser nür regningen kommer. Vüre partnere strekker seg alltid langt for ü tilby den beste mulige servicen til en fornuftig pris.

Nøye utvalgte rørlegger-samarbeidspartnere

Vi er stolte av ü jobbe med noen av de beste rørleggerne i Aukra-omrüdet, og vi er sikre pü at du vil vÌre fornøyd med deres arbeid. Vüre partnere har lang erfaring i bransjen, og de bruker kun det nyeste og mest effektive utstyret for ü sikre at jobben blir gjort riktig første gangen. De har ogsü en dyp forstüelse for de nyeste teknologiene og metodene som brukes i bransjen, og de sørger alltid for at de er oppdatert pü de siste trendene og teknikkene.

Det er ogsü verdt ü merke seg at vüre samarbeidspartnere i Aukra-omrüdet alltid jobber med sikkerhet i tankene. De tar alle nødvendige forholdsregler for ü sikre at arbeidet som utføres er sikkert og trygt for büde deg og dine eiendeler. De vil ogsü sørge for at alle rørleggerarbeidet som utføres oppfyller de høyeste standardene og kravene i bransjen.

Kort oppsummert, hvis du trenger rørleggertjenester i Aukra-omrüdet, bør du definitivt vurdere ü bruke en av vüre samarbeidspartnere.

Rørleggervakt 24/7

Vüre samarbeidspartnere er tilgjengelige 24/7 for nødssituasjoner, gir konkurransedyktige priser og utfører arbeidet pü en profesjonell og effektiv müte. Enten du trenger ü installere et nytt toalett, fikse en lekker vannkran eller reparere en varmtvannstank, kan du vÌre trygg pü at vüre rørleggere i Aukra-omrüdet har den nødvendige ekspertisen for ü fü jobben gjort.

Vi vet at problemet kan oppstü nür som helst, og det er derfor vi tilbyr døgnüpen rørleggervakt. Hvis du har en nødsituasjon, som en lekkasje eller et tilstoppet avløp, kan du ringe oss nür som helst pü døgnet, og vi vil sette deg i kontakt med en erfaren rørlegger i Aukra-omrüdet som kan komme til deg sü raskt som mulig for ü løse problemet.

Men vi tilbyr ikke bare rørleggertjenester i nødsituasjoner. Vi kan ogsü hjelpe deg med planlegging og installasjon av rørleggerutstyr for nye boliger eller renoveringsprosjekter. Vüre samarbeidspartnere i Aukra-omrüdet har erfaring med ü jobbe med büde private og kommersielle kunder og kan tilby skreddersydde løsninger som passer dine behov og budsjett.

Rørleggere med alt pü stell

Vi forstür ogsü viktigheten av ü velge en pülitelig og sertifisert rørlegger. Derfor samarbeider vi kun med rørleggere som er godkjent av myndighetene og har den nødvendige sertifiseringen og opplÌringen for ü utføre arbeidet pü en trygg og pülitelig müte. Dette gir deg trygghet for at arbeidet som utføres pü ditt hjem eller bedrift er av høy kvalitet og oppfyller alle sikkerhetskrav.

I tillegg til vür ekspertise og profesjonalitet, tilbyr vi ogsü konkurransedyktige priser. Vi mener at kundene vüre skal ha tilgang til kvalitetsrørleggertjenester uten ü mütte betale overpris. Derfor jobber vi hardt for ü sikre at prisene vüre er konkurransedyktige og rimelige.

Hvis du trenger rørleggertjenester i Aukra-omrüdet, kan du stole pü Rørlegger SOS for ü finne den rette rørleggeren for jobben. Ved ü fylle ut skjemaet pü nettsiden vür eller ringe oss pü telefon, vil du bli satt i kontakt med en erfaren og pülitelig rørlegger i Aukra-omrüdet. Vi er her for ü hjelpe deg med alt fra nødsituasjoner til planlegging og installasjon av rørleggerutstyr. Kontakt oss i dag for ü fü gratis prisestimat eller for ü fü rask hjelp av rørleggere.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.