Logo

Finn rørlegger i Kristiansund – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørlegger SOS er mer enn bare en bedrift – vi er en service som har dedikert oss til å binde sammen kunder med lokale rørleggere i Kristiansund og nærområdene. Vi forstår at når du har rørproblemer, trenger du en rørlegger som både er pålitelig og rask til å respondere.

I Kristiansund og omland kan det vÌre en utfordring ü finne en rørlegger som er tilgjengelig akkurat nür du trenger det. Dette er der Rørlegger SOS kommer inn. Vi har som oppgave ü forsikre oss om at du für hjelp fra en erfaren rørlegger sü snart som mulig.

Når du besøker vår nettside, kan du enkelt ta kontakt med en lokal rørlegger ved å ringe det oppgitte telefonnummeret, eller ved å fylle ut kontaktskjemaet som er tilgjengelig på siden. La oss løse dine rørproblemer – Rørlegger SOS er bare en telefonsamtale unna!

24/7 Rørleggerdøgnvakt – Alltid til tjeneste i Kristiansund

Det er ingen hemmelighet at rørproblemer ofte har en tendens til ü opptre til de mest upassende tidspunkt. Men frykt ikke! Vür døgnvakt-service er alltid klar til ü hjelpe deg, uansett tid pü døgnet.

Hva om et rør sprekker midt pü natten, eller hvis du oppdager en stor lekkasje tidlig pü morgenen? Det er i disse øyeblikkene du vil sette pris pü vür 24/7 rørleggervakt i Kristiansund.

Du kan enkelt nå ut til vår døgnvakt-service ved å ringe det oppgitte telefonnummeret på vår nettside, eller ved å fylle ut vårt online kontaktskjema. Så ikke nøl med å ta kontakt – vi er her for å hjelpe deg når du trenger det mest!

Våre samarbeidspartnere i Kristiansund – Profesjonelle og sertifiserte rørleggere

Rørlegger SOS samarbeider med et bredt nettverk av profesjonelle og sertifiserte rørleggere i Kristiansund. Vüre samarbeidspartnere har alle de nødvendige godkjenningene og kompetansene for ü sikre at jobben blir gjort riktig første gang.

Å ha tilgang til kvalifiserte og sertifiserte rørleggere kan gi deg som kunde en stor trygghet. Du kan stole på at jobben vil bli gjort med høy kvalitet, og at alle arbeider er i samsvar med lokale byggekoder og forskrifter.

Vüre samarbeidspartnere er ikke bare dyktige og erfarne, de tilbyr ogsü en rekke garantier og fordeler som sikrer at du blir fornøyd med jobben som utføres.

En bredde av rørleggertjenester for Kristiansund innbyggere

Vüre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester til innbyggerne i Kristiansund. Det kan vÌre alt fra ü reparere en lekkasje, til ü installere ny sanitÌr infrastruktur.

Vanlige rørproblemer kan vÌre alt fra tette avløp, lekkende kraner, til mer kompliserte problemer som vannlekkasjer og problemer med varmtvannstanken. Vüre samarbeidspartnere har kompetansen og erfaringen til ü løse disse problemene.

Enten du trenger en enkel reparasjon eller en fullstendig oppgradering av ditt rørsystem, kan vüre samarbeidspartnere i Kristiansund bistü.

Ta kontakt med din lokale rørlegger i Kristiansund

Rask og effektiv kommunikasjon er nøkkelen nür du stür overfor et rørproblem. Derfor har vi gjort det enkelt for deg ü ta kontakt med en lokal rørlegger i Kristiansund gjennom Rørlegger SOS.

Enten du foretrekker ĂĽ ringe, eller bruke vĂĽrt kontaktskjema pĂĽ nettsiden, er vi alltid klar til ĂĽ hjelpe deg.

Vi oppfordrer deg til ü ta kontakt med oss sü snart som mulig hvis du opplever et rørproblem. Jo raskere vi kan sette deg i kontakt med en rørlegger, desto raskere kan problemet bli løst.

Spørsmül og svar om rørleggertjenester i Kristiansund

Vi forstür at du kan ha spørsmül om rørleggertjenester. Vi har derfor dedikert en del av nettsiden vür til ü svare pü vanlige spørsmül som kundene vüre har.

Her kan du finne svar pü alt fra hvordan du kan forebygge rørproblemer, til hva du kan forvente av en rørleggerbesøk. Vürt mül er ü gi deg all den informasjonen du trenger for ü føle deg trygg og informert.

Hvis du har flere spørsmül, oppfordrer vi deg til ü ta kontakt med oss. Vi er alltid klar til ü hjelpe!

Kundeanmeldelser – Se hva våre kunder i Kristiansund sier om oss

Vi er stolte av ü kunne dele positive kundeanmeldelser fra personer som har brukt tjenestene vüre i Kristiansund. For oss er kundetilfredshet vür største prioritet, og vi jobber alltid for ü overgü forventningene dine.

Disse anmeldelsene er et bevis pĂĽ vĂĽrt engasjement for kvalitet og kundeservice. Ved ĂĽ lese disse, kan du fĂĽ en idĂŠ om hva du kan forvente nĂĽr du bruker tjenestene vĂĽre.

Vi oppfordrer deg til ü prøve tjenestene vüre selv, og se hvorfor sü mange kunder i Kristiansund foretrekker Rørlegger SOS for deres rørleggerbehov!

I tillegg til Kristiansund dekker vi også nærliggende byer som Smøla, Molde, Stranda og Ålesund. Visste du at vi har også rørleggervakt i store deler av Norge?


Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.