Logo

Finn rørlegger i Smøla – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger-SOS, din lokale partner for alle dine rørleggerbehov i Smøla og omegn. Hos oss har vi et enkelt mål: å gjøre det enkelt for deg å finne en profesjonell rørlegger i Smøla når du trenger det mest. Uansett om du trenger en rutinemessig reparasjon, installasjon, vedlikehold eller du har en akutt situasjon, har vi løsningen for deg.

Rørlegging er et uunnværlig aspekt av hverdagen, uansett om det er i hjemmet eller på arbeidsplassen. Det bidrar til hygiene, komfort og helse. Ved å bruke Rørlegger-SOS er du sikret kvalitet, effektivitet og pålitelighet hver gang du trenger en rørlegger i Smøla.

Vår tjeneste er enkel og rett frem. Du kontakter oss, og vi setter deg i kontakt med en rørlegger fra vårt nettverk av profesjonelle samarbeidspartnere. Hver gang, uansett oppgave, kan du stole på at vi vil gjøre alt vi kan for å sikre at du får den hjelpen du trenger.

Ekspert rørleggertjenester tilgjengelig for Smøla

Trenger du en rørlegger i Smøla? Rørlegger-SOS kan tilby et bredt utvalg av rørleggertjenester. Våre samarbeidspartnere er dyktige, erfarne og kan takle alt fra vanlige reparasjoner og vedlikehold, til mer komplekse installasjoner og nødsituasjoner.

Et viktig element i vår tjeneste er at vi kun samarbeider med rørleggere som har nødvendige godkjenninger og kvalifikasjoner. Dette betyr at når du bruker Rørlegger-SOS for å finne en rørlegger i Smøla, kan du føle deg trygg på at du får en fagperson som vet hva de gjør.

Det kan være fristende å prøve å spare penger ved å velge den billigste rørleggeren, men det kan ofte føre til mer kostbare reparasjoner i det lange løp. Ved å velge en kvalifisert og erfaren rørlegger, er du sikret en tjeneste som vil vare.

Døgnåpen rørlegger for akutte problemer i Smøla

Noen ganger kan rørleggerproblemer oppstå når du minst venter det. Det kan være midt på natten, i helgene, eller på offentlige høytidsdager. Det er her Rørlegger-SOS kan hjelpe. Vi har en døgnåpen rørleggervakt i Smøla og nærliggende områder.

Vi har alle vært der - en lekkasje begynner å oversvømme kjøkkenet, eller varmtvannsberederen slutter å fungere på den kaldeste dagen i året. Med Rørlegger-SOS er du bare et telefonanrop unna en løsning. Vi videreformidler nødanropene dine til våre samarbeidspartnere som vil være der for å hjelpe deg så raskt som mulig.

Kvalifiserte og erfarne rørleggere fra Rørlegger-SOS

I en bransje hvor kvalifikasjonene og erfaringen til fagfolkene er avgjørende, gjør Rørlegger-SOS alt for å sikre at du får den beste tjenesten. Når du kontakter oss for å finne rørleggere i Smøla, kan du være trygg på at vi kun setter deg i kontakt med dyktige, erfarne fagfolk.

Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt, og de har bevist sin kompetanse og pålitelighet gjennom mange oppdrag. Når du trenger en rørlegger i Smøla, kan du stole på at våre partnere vil være der for å hjelpe deg, uansett hvor stort eller lite oppdraget er.

Enkel og transparent kundeformidling med Rørlegger-SOS

Rørlegger-SOS ble stiftet med det formål å gjøre det enkelt for kunder å finne profesjonelle rørleggere i Smøla. Ved å bruke vår tjeneste, kan du spare tid og unngå stresset med å lete etter en pålitelig rørlegger.

Vår kundeformidlingsprosess er transparent og enkel. Du kontakter oss, og vi setter deg i kontakt med en lokal rørlegger som kan håndtere ditt spesifikke behov. Det er så enkelt som det. Du kan kontakte oss via telefon eller ved å bruke kontaktskjemaet på vår nettside.

Rørlegger-SOS's forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet

Rørlegger-SOS er ikke bare en formidlingstjeneste, vi er også et selskap som er dypt forpliktet til kvalitet og kundetilfredshet. Vi vil at hver opplevelse du har med oss og våre samarbeidspartnere skal være så positiv som mulig.

Vi har strenge kvalitetsstandarder som våre samarbeidspartnere er forpliktet til å følge. Vi tar kunde tilbakemeldinger veldig seriøst og bruker det for å forbedre vår tjeneste. Vår suksess er drevet av din tilfredshet.

Ta kontakt med Rørlegger-SOS for rørleggertjenester i Smøla

Har du behov for en rørlegger i Smøla? Da er Rørlegger-SOS løsningen for deg. Vår oppgave er å koble deg med de beste rørleggerne i området og sørge for at du får den hjelpen du trenger, når du trenger den.

Du kan enkelt nå oss via telefon eller ved å fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside. Vi er her for å hjelpe deg med dine rørleggerbehov, uansett hva de måtte være.

Kontakt oss i dag. Våre rørleggere i Smøla er klare til å hjelpe deg med dine rørleggerbehov. Med Rørlegger-SOS, er hjelpen bare ett telefonanrop unna.

I tillegg til Smøla dekker vi også nærliggende områder som Molde, Ålesund og Sande! Vi har også rørleggervakt som dekker store deler av Norge.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en våtstøvsuger, våtstøvsuger

Hvordan bruke en våtstøvsuger til å tappe rør for vann?

Med en våtstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for å unngå at rørene fryser og sprekker når det blir minusgrader. Dette gjør du ved å først skru av hovedkranen og skru på alle andre kranene i huset for å tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for å tette igjen mellomrommet mellom røret og våtsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.