Logo

Finn rørlegger i Averøy – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørlegger SOS er din løsning for å finne en pålitelig og profesjonell rørlegger i Averøy og nærliggende områder. Vi hjelper deg med å komme i kontakt med en lokal rørlegger som kan håndtere alle typer rørleggertjenester, fra nødsituasjoner til planlagte prosjekter. Vår hovedoppgave er å sørge for at du finner en dyktig rørlegger som passer dine behov. Ring oss eller bruk kontaktskjemaet på siden for å komme i gang med ditt rørleggerprosjekt i dag!

Kvalitet og pålitelighet fra våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med erfarne rørleggere som tilbyr et bredt spekter av tjenester og har døgnvakt 24 timer i døgnet, alle dager i året. Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt for å sikre at de oppfyller våre høye standarder for kvalitet og pålitelighet. Enten du trenger hjelp med en akutt situasjon eller planlegger et større prosjekt, kan du stole på våre samarbeidspartnere for å levere profesjonell og effektiv service.

Fleksibilitet og tilgjengelighet i Averøy

Vi forstår at rørleggerproblemer ofte oppstår på de mest upassende tidspunktene, og derfor er våre samarbeidspartnere alltid tilgjengelige for å hjelpe deg når du trenger det mest. Uansett om det er midt på natten, i helgen eller på en helligdag, kan du stole på at en av våre lokale rørleggerpartnere vil være der for å hjelpe deg.

Tjenester som tilbys av våre rørleggerpartnere i Averøy-området

Våre samarbeidspartnere kan hjelpe deg med et bredt spekter av rørleggertjenester, inkludert:

Nødsituasjoner og reparasjoner

Rørbrudd, lekkasjer og blokkeringer kan skje når som helst og krever umiddelbar oppmerksomhet. Våre rørleggerpartnere står klare til å rykke ut og løse nødsituasjoner raskt og effektivt.

Installasjon og vedlikehold

Enten du skal installere et nytt baderom, kjøkken eller varmesystem, eller du trenger rutinemessig vedlikehold av rør og avløp, kan våre samarbeidspartnere hjelpe deg med å sikre at alt fungerer som det skal.

Energi- og vannbesparende løsninger

Våre rørleggerpartnere kan gi deg råd om energi- og vannbesparende løsninger som kan hjelpe deg med å redusere utgiftene og miljøpåvirkningen.

Hvordan finne en rørlegger i Averøy og nærliggende områder

Å finne en pålitelig rørlegger i Averøy og nærliggende områder har aldri vært enklere. Rørlegger SOS er her for å sette deg i kontakt med våre lokale rørleggerpartnere, slik at du får den hjelpen du trenger når du trenger det. Her er noen enkle trinn for å finne en rørlegger gjennom Rørlegger SOS:

1. Kontakt oss

For å komme i gang med å finne en rørlegger i Averøy og nærliggende områder, ring oss eller bruk kontaktskjemaet på siden vår. Gi oss informasjon om dine behov, og vi vil gjøre vårt beste for å koble deg til en av våre lokale rørleggerpartnere.

2. Motta et tilbud

Når du har gitt oss informasjon om ditt rørleggerprosjekt, vil vår lokale rørleggerpartner kontakte deg for å diskutere detaljene og gi deg et tilbud basert på dine spesifikke behov og ønsker.

3. Avtal tid for arbeidet

Når du har mottatt et tilbud og er fornøyd med det, kan du avtale tid for arbeidet med rørleggeren. Våre samarbeidspartnere er fleksible og kan tilpasse seg dine ønsker og tidspunkter.

4. Fullført arbeid og tilfredshet

Etter at rørleggeren har fullført arbeidet, kan du vurdere resultatet og kvaliteten på tjenesten.

Vi setter pris på tilbakemeldinger fra våre kunder, da dette hjelper oss å forbedre våre tjenester og sørge for at vi fortsetter å samarbeide med de beste rørleggerne i Averøy og nærliggende områder som Molde, Ålesund og Volda. Vi tilbyr også gjennom våre partnere rørleggervakt i store deler av Norge.

Rørlegger SOS: Din partner for rørleggertjenester i Averøy

Rørlegger SOS er din partner for å finne den beste rørleggeren i Averøy og nærliggende områder. Med våre lokale samarbeidspartnere som tilbyr døgnåpen service og et bredt spekter av tjenester, kan du være trygg på at vi vil finne en rørlegger som passer dine behov. Kontakt oss i dag for å komme i gang med ditt rørleggerprosjekt og oppleve den profesjonelle og effektive servicen fra våre samarbeidspartnere.


Våre rørleggere ryker også ut til nærliggende steder som Rauma, Smøla og Stranda. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en våtstøvsuger, våtstøvsuger

Hvordan bruke en våtstøvsuger til å tappe rør for vann?

Med en våtstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for å unngå at rørene fryser og sprekker når det blir minusgrader. Dette gjør du ved å først skru av hovedkranen og skru på alle andre kranene i huset for å tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for å tette igjen mellomrommet mellom røret og våtsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.