Logo

Finn rørlegger i Averøy – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørlegger SOS er din løsning for å finne en pålitelig og profesjonell rørlegger i Averøy og nærliggende områder. Vi hjelper deg med å komme i kontakt med en lokal rørlegger som kan håndtere alle typer rørleggertjenester, fra nødsituasjoner til planlagte prosjekter. Vår hovedoppgave er å sørge for at du finner en dyktig rørlegger som passer dine behov. Ring oss eller bruk kontaktskjemaet på siden for å komme i gang med ditt rørleggerprosjekt i dag!

Kvalitet og pålitelighet fra våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med erfarne rørleggere som tilbyr et bredt spekter av tjenester og har døgnvakt 24 timer i døgnet, alle dager i året. Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt for å sikre at de oppfyller våre høye standarder for kvalitet og pålitelighet. Enten du trenger hjelp med en akutt situasjon eller planlegger et større prosjekt, kan du stole på våre samarbeidspartnere for å levere profesjonell og effektiv service.

Fleksibilitet og tilgjengelighet i Averøy

Vi forstår at rørleggerproblemer ofte oppstår på de mest upassende tidspunktene, og derfor er våre samarbeidspartnere alltid tilgjengelige for å hjelpe deg når du trenger det mest. Uansett om det er midt på natten, i helgen eller på en helligdag, kan du stole på at en av våre lokale rørleggerpartnere vil være der for å hjelpe deg.

Tjenester som tilbys av våre rørleggerpartnere i Averøy-området

Våre samarbeidspartnere kan hjelpe deg med et bredt spekter av rørleggertjenester, inkludert:

Nødsituasjoner og reparasjoner

Rørbrudd, lekkasjer og blokkeringer kan skje når som helst og krever umiddelbar oppmerksomhet. Våre rørleggerpartnere står klare til å rykke ut og løse nødsituasjoner raskt og effektivt.

Installasjon og vedlikehold

Enten du skal installere et nytt baderom, kjøkken eller varmesystem, eller du trenger rutinemessig vedlikehold av rør og avløp, kan våre samarbeidspartnere hjelpe deg med å sikre at alt fungerer som det skal.

Energi- og vannbesparende løsninger

Våre rørleggerpartnere kan gi deg råd om energi- og vannbesparende løsninger som kan hjelpe deg med å redusere utgiftene og miljøpåvirkningen.

Hvordan finne en rørlegger i Averøy og nærliggende områder

Å finne en pålitelig rørlegger i Averøy og nærliggende områder har aldri vært enklere. Rørlegger SOS er her for å sette deg i kontakt med våre lokale rørleggerpartnere, slik at du får den hjelpen du trenger når du trenger det. Her er noen enkle trinn for å finne en rørlegger gjennom Rørlegger SOS:

1. Kontakt oss

For å komme i gang med å finne en rørlegger i Averøy og nærliggende områder, ring oss eller bruk kontaktskjemaet på siden vår. Gi oss informasjon om dine behov, og vi vil gjøre vårt beste for å koble deg til en av våre lokale rørleggerpartnere.

2. Motta et tilbud

Når du har gitt oss informasjon om ditt rørleggerprosjekt, vil vår lokale rørleggerpartner kontakte deg for å diskutere detaljene og gi deg et tilbud basert på dine spesifikke behov og ønsker.

3. Avtal tid for arbeidet

Når du har mottatt et tilbud og er fornøyd med det, kan du avtale tid for arbeidet med rørleggeren. Våre samarbeidspartnere er fleksible og kan tilpasse seg dine ønsker og tidspunkter.

4. Fullført arbeid og tilfredshet

Etter at rørleggeren har fullført arbeidet, kan du vurdere resultatet og kvaliteten på tjenesten.

Vi setter pris på tilbakemeldinger fra våre kunder, da dette hjelper oss å forbedre våre tjenester og sørge for at vi fortsetter å samarbeide med de beste rørleggerne i Averøy og nærliggende områder som Molde, Ålesund og Volda. Vi tilbyr også gjennom våre partnere rørleggervakt i store deler av Norge.

Rørlegger SOS: Din partner for rørleggertjenester i Averøy

Rørlegger SOS er din partner for å finne den beste rørleggeren i Averøy og nærliggende områder. Med våre lokale samarbeidspartnere som tilbyr døgnåpen service og et bredt spekter av tjenester, kan du være trygg på at vi vil finne en rørlegger som passer dine behov. Kontakt oss i dag for å komme i gang med ditt rørleggerprosjekt og oppleve den profesjonelle og effektive servicen fra våre samarbeidspartnere.


Våre rørleggere ryker også ut til nærliggende steder som Rauma, Smøla og Stranda. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.