Logo

Finn rørlegger i Tingvoll – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Velkommen til Rørlegger SOS! Vürt hovedmül er ü koble deg med de mest profesjonelle og erfarne rørleggerne i eller i nÌrheten av Tingvoll. Vi mener at nür det kommer til rørleggerarbeid, fortjener du ingenting mindre enn det beste. Vüre partnere er kvalifiserte og kunnskapsrike rørleggere, klar til ü ta hünd om ethvert rørleggerbehov du mütte ha.

Rørlegger SOS gir deg tilgang til et nettverk av rørleggere i og rundt Tingvoll. Vi jobber tett med disse profesjonelle for ü sikre at du für best mulig service. Nür du kontakter oss, matche vi deg med den mest passende rørleggeren for dine behov.

Det ü finne en pülitelig rørlegger er ofte en krevende oppgave. Med Rørlegger SOS, er det ikke lenger et problem! Vi gjør det enkelt for deg ü finne den rette rørleggeren i Tingvoll.

Rørlegger-tjenester av høy kvalitet

Vüre rørlegger-partnere tilbyr en rekke tjenester, fra ü reparere lekkasjer til ü installere nye rør og varmtvannssystemer. De er kjent for deres pülitelighet og kvalitet pü arbeidet de utfører.

Rørlegger SOS tar kvaliteten pü tjenestene svÌrt alvorlig. Vi sikrer at hver rørlegger vi samarbeider med har nødvendige godkjenninger og papirer. Vi streber etter ü tilby de beste rørleggertjenestene i Tingvoll, og vi mener at dette kan bare oppnüs gjennom streng kvalitetskontroll.

Hvis du trenger en rørlegger i Tingvoll, kan du vÌre trygg pü at du vil fü en tjeneste som er verdt hver krone med Rørlegger SOS.

Rørleggervakt 24/7 i Tingvoll-omrüdet

Vi vet at rørleggerproblemer ofte kan oppstü pü de mest uhensiktsmessige tidspunkter. Derfor tilbyr vi en 24/7 rørleggervakt i Tingvoll-omrüdet. Uansett nür du opplever et rørleggerproblem, kan du vÌre trygg pü at vi er her for ü hjelpe.

Rørleggervakten vür sikrer at du alltid har noen ü ringe hvis et rørleggerproblem oppstür, uansett tid pü døgnet. Om det er midt pü natten, i helgen, eller pü en helligdag, er rørleggervakten vür klar til ü rykke ut.

Sammen med vüre partnere streber vi etter ü gi raske, effektive og pülitelige tjenester. Derfor er det ingen ekstra kostnader eller betingelser knyttet til vürt 24/7 rørleggertilbud.

Finn den beste rørleggeren med Rørlegger SOS

Å finne den rette rørleggeren kan være en utfordring, men med Rørlegger SOS, blir det enkelt. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss, og vi vil finne den beste rørleggeren for deg.

Bruk av Rørlegger SOS er en smidig og enkel müte ü finne dyktige rørleggere i Tingvoll. Vi tar vare pü alt fra ü finne den rette rørleggeren til ü koordinere med dem, slik at du kan lene deg tilbake og slappe av.

Vi oppfordrer deg til ü ta kontakt med oss neste gang du trenger en rørlegger i Tingvoll. Vi er her for ü gjøre livet ditt enklere!

PrispĂĽlitelighet og transparente kostnader

Rørlegger SOS setter pris pü Ìrlighet og üpenhet. Derfor jobber vi med rørleggere som gir klare, rettferdige priser uten skjulte kostnader. Vi sikrer at kundene vüre forstür hva de betaler for, og hvorfor.

Du har ogsü muligheten til ü fü prisoverslag før du tar en beslutning. Pü denne müten kan du vÌre sikker pü at du für den beste prisen for de tjenestene du trenger.

Med Rørlegger SOS vil du alltid vite hva du betaler for. Vi tror pü transparente kostnader, og det er det vi tilbyr.

Kundernes tilfredshet er vĂĽr prioritet

Hos Rørlegger SOS, er kundetilfredshet vür topp prioritet. Vi mener at hvert eneste møte med oss burde vÌre en positiv opplevelse. Derfor jobber vi tett med vüre rørlegger-partnere for ü sikre at de gir den beste kundeservicen mulig.

Vüre positive kundeanmeldelser og tilbakemeldinger er et bevis pü vürt engasjement for kvalitet og kundetilfredshet. Hvis du trenger en rørlegger i Tingvoll, bør du prøve Rørlegger SOS. Vi er sikre pü at du vil vÌre fornøyd med tjenestene vi tilbyr!

Rask respons og effektiv service

Nür du kontakter Rørlegger SOS, kan du forvente rask respons. Vi forstür at nür du stür overfor et rørleggerproblem, er tid av vesentlig betydning.

Vi har mange suksesshistorier der vi har klart ü koble kunder med rørleggere i Tingvoll innen kort tid. Uansett hva problemet ditt er, kan du stole pü at vi vil gi deg en rask og effektiv service.

Neste gang du trenger en rørlegger i Tingvoll, kontakt Rørlegger SOS. Vi er her for ü hjelpe!

Visste du at vi dekker også byer i nærområdet ditt? Som Ålesund, Ulsteinvik, Kristiansund og at vi har rørleggervakt store deler av hele Norge?


Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.