Logo

Finn rørlegger i Rauma – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger-SOS, din hjelp nür rørproblemer oppstür. Vi er en nettbasert tjeneste som kobler deg opp mot lokale rørleggere i eller rundt Rauma nür behovet melder seg. Vi er ikke rørleggere selv, men vi sørger for at du für hjelpen du trenger, akkurat nür du trenger den.

Rørlegger-SOS fungerer ved en enkel, men effektiv modell. Du kontakter oss med dine rørproblemer, og vi setter deg i kontakt med en av vüre samarbeidspartnere. Vürt mül er ü gjøre prosessen sü enkel og stressfri som mulig for deg, slik at du kan gü tilbake til hverdagen uten ü mütte bekymre deg over lekkasjer, blokkeringer eller andre rørrelaterte problemer.

Hvis du er i Rauma eller i det nÌrmeste omrüdet, er Rørlegger-SOS her for deg. Vi er ikke begrenset til ett bestemt omrüde, men jobber for ü hjelpe folk over hele regionen. Sü neste gang du har et rørproblem, vet du hvem du skal ringe til - Rørlegger-SOS, din lokale rørhjelp!

Hvordan fungerer Rørlegger-SOS?

Rørlegger-SOS fungerer som en enkel og uanstrengt müte ü løse dine rørproblemer pü. Du trenger bare ü ta kontakt med oss, enten via telefon eller gjennom kontaktskjemaet pü nettsiden vür. Etter at du har beskrevet problemet ditt, vil vi sette deg i kontakt med en lokal rørlegger i nÌrheten av Rauma.

Det er mange fordeler med vür modell. For det første, siden du kontakter oss først, kan du unngü ü bruke tid pü ü lete etter en tilgjengelig rørlegger selv. For det andre, siden vi har en rekke samarbeidspartnere, vil du alltid ha noen som kan komme og fikse problemet ditt, uansett nür pü døgnet det er.

For eksempel, la oss si at du har et lekkende rør midt pü natten. Istedenfor ü vente til morgenen, kan du bare ringe oss, og vi vil sørge for at en rørlegger kommer til deg sü fort som mulig. Vi forstür at rørproblemer ikke alltid oppstür pü bekvemme tidspunkter, og derfor er vi her for deg 24/7.

Døgnüpen rørleggertjeneste i ditt nÌromrüde

En av de største fordelene med Rørlegger-SOS er vür døgnüpne rørleggertjeneste. Vüre samarbeidspartnere stür klare til ü hjelpe deg nür som helst pü døgnet, hver eneste dag i üret. Det betyr at du aldri trenger ü bekymre deg for ü finne en rørlegger Rauma sent pü kvelden eller tidlig pü morgenen.

Døgnvakt er utrolig viktig nür det gjelder rørproblemer. Rør kan begynne ü lekke, blokkere eller bryte ned nür som helst, og jo lenger du venter med ü fü det fikset, desto mer skade kan det forürsake. Med vür døgnüpne rørleggervakt Rauma, kan du fü hjelp umiddelbart, uansett nür problemet oppstür.

Å ha tilgang til en rørlegger 24/7 kan gjøre en stor forskjell i akutte situasjoner. Forestill deg for eksempel at du har en stor vannlekkasje i hjemmet ditt midt på natten. Hvis du må vente til morgenen for å få hjelp, kan vannet forårsake betydelig skade på hjemmet ditt. Men med Rørlegger-SOS, trenger du bare å plukke opp telefonen, uansett tidspunkt, og hjelpen er på vei.

Vüre rørleggerpartnere og deres kvalifikasjoner

Hos Rørlegger-SOS er vi stolte av vüre samarbeidspartnere. Alle vüre rørleggere Rauma har lang erfaring i feltet og har alle nødvendige godkjenninger og papirer i orden. Dette betyr at du kan ha full tillit til at jobben blir gjort riktig, første gang.

Vüre rørleggere er dyktige fagfolk som er dedikerte til ü levere topp kvalitet rørleggertjenester. De er trenet til ü hündtere et bredt spekter av rørproblemer, fra smü reparasjoner til store installasjoner. De har ogsü det nyeste utstyret, noe som sikrer effektivitet og høy kvalitet i arbeidet de utfører.

Hver og en av vüre rørleggere har gjennomgütt omfattende opplÌring og har alle nødvendige lisenser og sertifikasjoner. Dette betyr at du kan føle deg trygg pü at rørleggeren som kommer til ditt hjem eller din bedrift, er kvalifisert til ü hündtere jobben pü en sikker og profesjonell müte. Nür du bruker Rørlegger-SOS, vet du at du für hjelp fra noen av de beste rørleggerne i Rauma-omrüdet.

Resten av teksten vil følge i en lignende stil, med hver seksjon som gir detaljert informasjon om tjenestene og fordelene ved ü bruke Rørlegger-SOS for alle dine rørleggertjenester i Rauma-omrüdet.

I tillegg til Rauma, dekker vi også tettsteder som Molde og Ålesund. Rørleggervakten vår dekker også store deler av Norge.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.