Logo

Finn rørlegger i Smøla – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du noen gang opplevd en uventet vannlekkasje i midt på natten? Eller trenger du hjelp med å installere nytt sanitærutstyr i hjemmet ditt i Smøla? Da har du kommet til rett sted. Rørlegger SOS er her for å koble deg med erfarne, pålitelige og dyktige rørleggere i og rundt Smøla. Vi forstår at rørleggertjenester kan være nødvendige når som helst på døgnet, og det er derfor vi tilbyr en rørleggervakt for Smøla som er tilgjengelig 24/7.

Hvem er Rørlegger SOS?

Rørlegger SOS er ikke en rørleggerbedrift, men vi driver kundeformidling. Vårt hovedmål er å hjelpe deg med å finne den rette rørleggeren for dine behov. Vi har et bredt nettverk av rørleggere i og rundt Smøla. Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester, fra generell rørlegging til mer komplekse oppgaver som lekkasjereparasjoner og installasjon av sanitærutstyr.

Finn en lokal rørlegger i Smøla med vår tjeneste

Ved hjelp av vår enkle og brukervennlige nettside kan du raskt finne en rørlegger i Smøla. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut kontaktskjemaet på siden vår eller ringe telefonnummeret som er oppført der. Vi vil da koble deg med en rørlegger nær Smøla som kan hjelpe deg med dine rørleggerbehov. Våre samarbeidspartnere opererer døgnet rundt, slik at du kan få hjelp når du trenger det mest.

Hva kan du forvente fra våre rørleggerpartnere?

Vi i Rørlegger SOS setter kvalitet og pålitelighet høyt. Alle våre samarbeidspartnere har de nødvendige sertifikatene og godkjenningene som kreves for å tilby rørleggertjenester. De vil arbeide effektivt og profesjonelt for å sikre at dine rørleggerbehov blir tatt hånd om. Fra å fikse lekkasjer, installere nye rør til generell rørlegging, kan du stole på at våre samarbeidspartnere vil levere arbeid av høyeste kvalitet.

Slik kontakter du en rørlegger gjennom Rørlegger SOS

Å finne en rørlegger i Smøla har aldri vært enklere. Bare besøk vår nettside og fyll ut kontaktskjemaet med detaljene dine og hva du trenger hjelp til. Alternativt kan du ringe oss direkte. Vi i Rørlegger SOS vil deretter koble deg med en rørlegger som passer dine behov. Rask, enkel og effektiv – det er slik vi opererer hos Rørlegger SOS.

Ta kontakt med Rørlegger SOS i dag

Ikke vent lenger. Hvis du trenger en rørlegger i Smøla, er Rørlegger SOS her for å hjelpe deg. Enten du trenger en rørlegger for en nødsituasjon eller bare for generell rørlegging, kan du stole på at vi vil koble deg med en dyktig og pålitelig rørlegger. Kontakt Rørlegger SOS i dag og la oss ta hånd om dine rørleggerbehov. Vi ser frem til å høre fra deg!

I tillegg til Smøla dekker også våre rørleggerpartnere nærliggende steder som Averøy og Molde. Vi har også rørleggervakt i store deler av Norge.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en våtstøvsuger, våtstøvsuger

Hvordan bruke en våtstøvsuger til å tappe rør for vann?

Med en våtstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for å unngå at rørene fryser og sprekker når det blir minusgrader. Dette gjør du ved å først skru av hovedkranen og skru på alle andre kranene i huset for å tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for å tette igjen mellomrommet mellom røret og våtsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.