Logo

Finn rørlegger i Smøla – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du noen gang opplevd en uventet vannlekkasje i midt på natten? Eller trenger du hjelp med å installere nytt sanitærutstyr i hjemmet ditt i Smøla? Da har du kommet til rett sted. Rørlegger SOS er her for å koble deg med erfarne, pålitelige og dyktige rørleggere i og rundt Smøla. Vi forstår at rørleggertjenester kan være nødvendige når som helst på døgnet, og det er derfor vi tilbyr en rørleggervakt for Smøla som er tilgjengelig 24/7.

Hvem er Rørlegger SOS?

Rørlegger SOS er ikke en rørleggerbedrift, men vi driver kundeformidling. Vårt hovedmål er å hjelpe deg med å finne den rette rørleggeren for dine behov. Vi har et bredt nettverk av rørleggere i og rundt Smøla. Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester, fra generell rørlegging til mer komplekse oppgaver som lekkasjereparasjoner og installasjon av sanitærutstyr.

Finn en lokal rørlegger i Smøla med vår tjeneste

Ved hjelp av vår enkle og brukervennlige nettside kan du raskt finne en rørlegger i Smøla. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut kontaktskjemaet på siden vår eller ringe telefonnummeret som er oppført der. Vi vil da koble deg med en rørlegger nær Smøla som kan hjelpe deg med dine rørleggerbehov. Våre samarbeidspartnere opererer døgnet rundt, slik at du kan få hjelp når du trenger det mest.

Hva kan du forvente fra våre rørleggerpartnere?

Vi i Rørlegger SOS setter kvalitet og pålitelighet høyt. Alle våre samarbeidspartnere har de nødvendige sertifikatene og godkjenningene som kreves for å tilby rørleggertjenester. De vil arbeide effektivt og profesjonelt for å sikre at dine rørleggerbehov blir tatt hånd om. Fra å fikse lekkasjer, installere nye rør til generell rørlegging, kan du stole på at våre samarbeidspartnere vil levere arbeid av høyeste kvalitet.

Slik kontakter du en rørlegger gjennom Rørlegger SOS

Å finne en rørlegger i Smøla har aldri vært enklere. Bare besøk vår nettside og fyll ut kontaktskjemaet med detaljene dine og hva du trenger hjelp til. Alternativt kan du ringe oss direkte. Vi i Rørlegger SOS vil deretter koble deg med en rørlegger som passer dine behov. Rask, enkel og effektiv – det er slik vi opererer hos Rørlegger SOS.

Ta kontakt med Rørlegger SOS i dag

Ikke vent lenger. Hvis du trenger en rørlegger i Smøla, er Rørlegger SOS her for å hjelpe deg. Enten du trenger en rørlegger for en nødsituasjon eller bare for generell rørlegging, kan du stole på at vi vil koble deg med en dyktig og pålitelig rørlegger. Kontakt Rørlegger SOS i dag og la oss ta hånd om dine rørleggerbehov. Vi ser frem til å høre fra deg!

I tillegg til Smøla dekker også våre rørleggerpartnere nærliggende steder som Averøy og Molde. Vi har også rørleggervakt i store deler av Norge.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.