Logo

Finn rørlegger i Sunndalsøra – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørlegger SOS er her for å gjøre livet ditt enklere når du trenger en rørlegger i Sunndalsøra-området. Vi er ikke en rørleggerbedrift, men vi har satt oss selv i oppdraget med å koble deg med de mest kvalifiserte lokale rørleggerne, slik at du kan få hjelp så raskt som mulig. Enten du står overfor en mindre lekkasje eller en større nødsituasjon, gjør vår plattform det enkelt for deg å finne den hjelpen du trenger.

Å bruke nettstedet vårt er så enkelt som å plukke opp telefonen eller fylle ut kontaktskjemaet på siden vår. Vi har sørget for at dette er en smidig og enkel prosess, så du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – å få problemet løst. Vår invitasjon til deg er klar: Hvis du trenger en rørlegger i Sunndalsøra, ta kontakt med vår lokale rørlegger-partner. Du vil ikke angre!

Hvem er våre samarbeidspartnere?

Når det kommer til rørleggervirksomhet, er det viktig å vite at du kan stole på den du velger. Derfor har vi håndplukket våre samarbeidspartnere for å sikre at de ikke bare har den nødvendige kompetansen og erfaringen, men også at de er dedikerte til å levere førsteklasses-service.

Våre samarbeidspartnere er mer enn bare dyktige rørleggere. De er også dedikerte fagfolk som er tilgjengelige 24/7, hver dag, hele året. Dette betyr at om klokken er to om natten eller midt på julaften, er det en rørlegger klar til å hjelpe deg.

Alle våre samarbeidspartnere har de nødvendige godkjenningene for å drive som rørleggere. Dette betyr at du kan føle deg trygg på at jobben blir gjort riktig, og at alle regler og forskrifter blir fulgt til punkt og prikke.

Rørleggertjenester i Sunndalsøra

Når du trenger en rørlegger i Sunndalsøra, er det godt å vite at du har tilgang til en hel rekke tjenester. Våre samarbeidspartnere tilbyr alt fra installasjon og vedlikehold til reparasjoner og nødsituasjoner. Enten du trenger hjelp med badekaret, kjøkkenvasken, varmtvannstanken, eller du har en større jobb som krever ekspertise, har vi rørleggere som kan ta seg av det.

Ingen jobb er for stor eller for liten for våre samarbeidspartnere. De har erfaring med alt fra små hjemmeprosjekter til store kommersielle oppdrag, og de er alltid klare til å ta fatt på nye utfordringer.

Selv om vi ikke har rørleggere direkte i Sunndalsøra, sikrer vi at rørleggere fra nærliggende områder er klare til å ta oppdrag i Sunndalsøra. Dette betyr at du alltid kan stole på Rørlegger SOS når du trenger en rørlegger.

Hva skiller Rørlegger SOS fra andre rørleggertjenester?

Det finnes mange rørleggertjenester der ute, men Rørlegger SOS skiller seg ut på flere måter. For det første gjør vi det enkelt for deg å finne en rørlegger. I stedet for å bruke timer på å søke på nettet, kan du enkelt finne en pålitelig rørlegger gjennom oss.

I tillegg forstår vi dine behov. Vi vet at når du trenger en rørlegger, trenger du en som er pålitelig, effektiv, og dyktig. Derfor kobler vi deg kun med rørleggere som vi vet vil få jobben gjort riktig.

Vi vil understreke at vi ikke er en rørleggerbedrift. Vår rolle er å koble deg med lokale rørleggere. Dette betyr at vi kan fokusere 100% på å sørge for at du får den beste servicen mulig.


Hvordan fungerer Rørlegger SOS?

Å bruke Rørlegger SOS er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet på siden vår. Når du har gjort det, vil vi sette deg i kontakt med en av våre lokale rørlegger-partnere.

Når du har tatt kontakt, kan du forvente rask og effektiv service. Våre rørlegger-partnere vil ta seg av alt fra å diagnostisere problemet til å reparere det, og de vil sørge for å holde deg informert underveis.

Hvorfor velge en lokal rørlegger i Sunndalsøra-området?

Å velge en lokal rørlegger har mange fordeler. For det første kan du forvente rask service. Takket være deres lokale tilstedeværelse, kan våre rørleggere komme til deg raskt når du trenger dem. I tillegg kjenner de lokale forholdene og kan gi deg råd som er tilpasset ditt område.

Å bruke en lokal rørlegger bidrar også til den lokale økonomien. Ved å velge en rørlegger fra Sunndalsøra-området, støtter du lokale bedrifter og bidrar til å skape arbeidsplasser i ditt samfunn.

Selv om vi ikke har rørleggere direkte i Sunndalsøra, har vi rørlegger-partnere i nærliggende områder som kan ta oppdrag i Sunndalsøra. Dette sikrer at du alltid har tilgang til kvalifisert hjelp når du trenger det.

Klar til å løse rørleggerproblemer i Sunndalsøra med Rørlegger SOS?

Når du står overfor et rørleggerproblem, er det viktig å vite at du har en pålitelig partner på din side. Med Rørlegger SOS, kan du være trygg på at du får den beste hjelpen tilgjengelig. Så ikke nøl, hvis du trenger en rørlegger i Sunndalsøra, ta kontakt med vår lokale rørlegger-partner via telefonnummer eller kontaktskjema på siden.

Våre samarbeidspartnere er dedikerte til å levere topp service, og de står klare til å hjelpe deg med alt fra mindre reparasjoner til større prosjekter. Så vent ikke, kontakt oss i dag og la oss hjelpe deg med dine rørleggerbehov i Sunndalsøra.


I tillegg til Sunndalsrøra dekker vi også nærliggende byer som Smøla, Molde, Stranda og Ålesund og vi har rørleggervakt i store deler av hele Norge!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.