Logo

Finn rørlegger i Hommelvik – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Hos Rørlegger-SOS er vürt hovedformül ü koble deg opp til den mest egnede rørleggeren i ditt omrüde. Vi forstür viktigheten av ü ha tilgang til en pülitelig rørlegger i Hommelvik, og vüre partnere er her for ü hjelpe. De kan raskt vÌre pü plass for ü hündtere alt fra smü lekkasjer til større rørproblemer.

Rørlegger-SOS dekker et bredt omrüde, inkludert Hommelvik. Vi vet at den beste hjelpen ofte er den nÌrmeste, og derfor har vi sørget for ü ha samarbeidspartnere i nÌrheten.

Vüre rørleggerpartnere har tilgjengelighet som gjør at de kan vÌre pü plass nür du trenger de mest. Vürt nettverk innebÌrer at vi alltid har en rørlegger tilgjengelig, ogsü i Hommelvik.

Vüre rørleggerpartnere i nÌromrüdet til Hommelvik

Rørlegger-SOS har et bredt nettverk av samarbeidspartnere som har mange ürs erfaring og kompetanse innenfor rørleggeryrket. Vüre partnere tilbyr et bredt spekter av tjenester og har alltid fokus pü kvalitet og effektivitet.

Vüre partnere tilbyr alt fra enkelt vedlikehold til mer komplekse rørleggerprosjekter. Uansett hva du trenger hjelp til, sü har vi en rørlegger som kan hjelpe deg.

Alle vüre samarbeidspartnere er godkjente rørleggere. Vi i Rørlegger-SOS har strenge krav til vüre partnere for ü sikre at de leverer tjenester av høy kvalitet.

Rørleggerhjelp døgnet rundt i Hommelvik

Rørproblemer skjer som oftest nür du minst venter det. Derfor er det viktig for oss at vüre partnere tilbyr døgnservice. Uansett nür du trenger en rørlegger i Hommelvik, kan du regne med Rørlegger-SOS for ü finne den rette hjelpen.

Det kan vÌre mange situasjoner hvor du trenger hjelp fra en rørlegger. Uansett om det er en lekkasje, et tett toalett eller behov for oppussing av badet, kan du regne med at vi har en rørlegger tilgjengelig for deg.

For ü fü hjelp, kan du bare ta kontakt med oss via telefon eller kontaktskjemaet pü nettsiden vür. Vi vil da sørge for ü sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg.

Rørleggertjenester i Hommelvik

Vüre rørleggerpartnere tilbyr et bredt spekter av tjenester. Alt fra vedlikehold og reparasjon, til installasjon og renovering. Uansett hva du trenger hjelp til, har vi en rørlegger som kan hjelpe deg.

Noen av de mest vanlige tjenestene inkluderer reparasjon av lekkasjer, installasjon av nytt sanitÌrutstyr, og renovering av bad. Men vüre rørleggere kan ogsü hjelpe med mer spesialiserte oppgaver som for eksempel installasjon av varmepumper.

Hos Rørlegger-SOS er det enkelt ü finne en rørlegger. Alt du trenger ü gjøre er ü ta kontakt med oss, sü vil vi sørge for ü sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg.

Slik fungerer Rørlegger-SOS i Hommelvik

Rørlegger-SOS er en formidlingstjeneste som setter deg i kontakt med en rørlegger i ditt omrüde. Alt du trenger ü gjøre er ü ta kontakt med oss, sü vil vi sørge for ü sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg.

Nür du tar kontakt med oss, vil vi først fü en oversikt over hva du trenger hjelp til. Deretter vil vi sette deg i kontakt med en av vüre rørleggerpartnere som har den rette kompetansen for ü løse ditt problem.

Vi i Rørlegger-SOS har et mül om ü levere en rask, effektiv og trygg tjeneste. Vi vet at nür rørproblemer oppstür, er det viktig ü fü hjelp raskt. Derfor er vi alltid klare til ü hjelpe deg.

Erfaring og tilbakemeldinger fra kunder i Hommelvik

Vi i Rørlegger-SOS setter stor pris pü tilbakemeldinger fra vüre kunder. Det hjelper oss ü forbedre vüre tjenester og sørger for at vi alltid kan tilby den beste hjelpen.

Vi har hjulpet mange kunder i Hommelvik med deres rørproblemer. Fra smü lekkasjer til større renoveringsprosjekter, har vüre rørleggerpartnere alltid levert en førsteklasses service.

Kundetilfredshet er en av vüre høyeste prioriteringer. Vi streber alltid etter ü levere en tjeneste som overgür vüre kunders forventninger, og vi er stolte av de tilbakemeldingene vi für fra vüre kunder.

Kontakt oss for ü finne din rørlegger i Hommelvik

Hvis du trenger hjelp fra en rørlegger i Hommelvik, er alt du trenger ü gjøre ü ta kontakt med oss. Enten du har et akutt problem som krever øyeblikkelig hjelp, eller du planlegger et større prosjekt, kan du regne med at vi kan hjelpe deg.

Vi i Rørlegger-SOS er forpliktet til ü sette deg i kontakt med en rørlegger sü raskt som mulig. Vi vet hvor viktig det er ü fü hjelp raskt nür problemer oppstür, og vi er her for ü hjelpe deg.

Trenger du en rørlegger i Hommelvik? Ta kontakt med oss i dag, og vi vil sørge for ü sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg med ditt problem.

Visste du at tjenesten vür ikke er begrenset til bare Hommelvik? Vi tilbyr 24/7 rørleggervakt over hele landet, inkludert nÌrliggende omrüder som Frosta, Leksvik og Hitra! Vi er her for ü betjene en bred geografisk rekkevidde, og uansett hvor du er, er vi klare til ü hjelpe med dine rørleggerbehov.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.