Logo

Finn rørlegger i Steinkjer – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger-SOS, en tjeneste som er skapt med det formül ü koble deg med en lokal rørlegger i Steinkjer-omrüdet nür du trenger det mest. Vi er ikke en rørleggerbedrift, men vi er eksperter pü ü finne den rette rørleggeren for deg. Enten det er snakk om en liten reparasjon eller et stort prosjekt, kan vi finne en løsning for deg.

Det er mange grunner til ü velge en rørlegger gjennom vürt nettverk. Alle vüre partnere har den nødvendige erfaring og kvalifikasjoner for ü utføre arbeidet pü en sikker og effektiv müte. I tillegg har de alle nødvendige godkjenninger, slik at du kan vÌre sikker pü at arbeidet er i trygge hender.

En annen stor fordel med vürt nettverk er tilgjengeligheten. Vüre rørleggere er tilgjengelige 24/7, sü hvis du har en nødsituasjon kan du vÌre sikker pü at hjelpen er rett rundt hjørnet.

Nødssituasjoner – Din lokale rørlegger er bare et telefonanrop unna

Livet er uforutsigbart, og noen ganger kan uforutsette situasjoner oppstü. Det kan vÌre alt fra en lekkasje i taket til en blokkert avløp. I slike situasjoner er det viktig ü ha noen du kan stole pü. Det er her vi i Rørlegger-SOS kommer inn.

Ved ü bruke vür tjeneste kan du raskt og enkelt komme i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg. Alt du trenger ü gjøre er ü ringe oss eller bruke kontaktskjemaet pü vür nettside. Vi forstür viktigheten av rask og effektiv hjelp i slike situasjoner, og derfor har vi gjort det sü enkelt som mulig for deg ü komme i kontakt med oss.

Rørleggerarbeid av høy kvalitet fra Steinkjer og omegn

I slike nødsituasjoner er det avgjørende ü ha en pülitelig rørleggertjeneste i ditt lokale omrüde som du kan stole pü. Vüre erfarne rørleggere er tilgjengelige døgnet rundt for ü hündtere en rekke nødsituasjoner. Enten det er midt pü natten, i helgen eller pü en helligdag, er vi alltid klare til ü rykke ut og hjelpe deg med dine rørleggerbehov.

Vi hündterer alt fra akutte reparasjoner av vannlekkasjer, til tining av frosne rør, avløpsproblemer, og installasjon av nye rørsystemer. Uansett problemet, vüre dyktige fagfolk har kunnskapen og utstyret som trengs for ü løse det raskt og effektivt.

Nür du kontakter oss, kan du vÌre sikker pü at vi prioriterer din nødsituasjon og sender en rørlegger til deg sü snart som mulig. Vi forstür at tid er avgjørende i slike situasjoner, og vürt mül er ü minimere skaden og ulempene du opplever.

Ikke nøl med ü ta kontakt med Rørlegger-SOS nür du stür overfor en nødsituasjon. Vi er her for ü hjelpe deg med dine rørleggerproblemer nür du trenger det mest. Din lokale rørlegger er bare et telefonanrop unna, og vi er klare til ü ta hünd om utfordringene dine med profesjonalitet og ekspertise.

Våre rørleggertjenester – alt fra enkle reparasjoner til større prosjekter

Rørleggerarbeid av høy kvalitet er avgjørende for ü sikre at vann- og avløpssystemene i ditt hjem eller nÌringsbygg fungerer problemfritt og varer lenge. Vüre partnere i Steinkjer og omegn har dedikert seg til ü levere rørleggerarbeid av ypperste kvalitet. Her er noen grunner til hvorfor du bør velge oss for ditt rørleggerbehov:

  1. Erfaring og ekspertise: Vüre rørleggere har mange ürs erfaring i bransjen og har hündtert en rekke ulike prosjekter. Dette gjør dem i stand til ü takle alt fra smü reparasjoner til store installasjoner med enestüende faglig dyktighet.
  2. Nødvendige kvalifikasjoner: Vüre rørleggere er grundig opplÌrt, lisensiert og sertifisert for ü utføre rørleggerarbeid i samsvar med gjeldende standarder og forskrifter. Dette sikrer at arbeidet blir gjort pü en profesjonell og sikker müte.
  3. Kvalitetsmaterialer: Vi bruker kun materialer av høy kvalitet for alle vüre prosjekter. Dette sikrer at resultatet er pülitelig og varer i mange ür fremover.
  4. Kundetilfredshet: Kundetilfredshet er vür øverste prioritet. Vi streber alltid etter ü oppfylle dine forventninger og levere løsninger som passer perfekt for dine behov.
  5. Pülitelighet og punktlighet: Vi tar vüre avtaler pü alvor og kommer til avtalt tid. Dette bidrar til ü minimere forstyrrelsen i din hverdag og sørger for en smidig gjennomføring av prosjektet.

Nür du velger vüre tjenester, kan du vÌre sikker pü at du für rørleggerarbeid av høyeste kvalitet som vil stü seg over tid. Vi er dedikert til ü sikre at vann- og avløpssystemene i ditt hjem eller bedrift fungerer feilfritt og oppfyller dine forventninger. Velg kvalitet, velg oss for ditt rørleggerarbeid i Steinkjer og omegn.

Døgnvakt 24/7 – en rørlegger er alltid tilgjengelig

En av de største fordelene med vür tjeneste er døgnvakten. Uansett nür du trenger hjelp, kan du vÌre sikker pü at det er en rørlegger tilgjengelig. Enten det er midt pü natten eller i helgen, kan du vÌre sikker pü at hjelpen er rett rundt hjørnet.

Dette kan vÌre spesielt nyttig i nødssituasjoner, hvor det er viktig ü fü hjelp sü raskt som mulig. Ved ü bruke vür tjeneste kan du vÌre sikker pü at du ikke trenger ü vente til neste virkedag for ü fü hjelp.

Uansett om det er en akutt nødsituasjon eller du bare trenger vanlig rørleggerarbeid, vür døgnvakt er klar til ü betjene deg. Nür du velger oss, velger du pülitelighet og tilgjengelighet, og vi er her for ü hjelpe deg nür som helst pü døgnet. Din trygghet og komfort er vür prioritet, og vi er bare et telefonanrop unna for ü løse dine rørleggerbehov.

Pris og betaling for rørleggertjenester i Steinkjer

Nür det kommer til prising av rørleggertjenester, tror vi pü ü vÌre transparente og rettferdige. Prisen for tjenestene avhenger av en rekke faktorer, som kompleksiteten pü jobben og hvor lang tid det tar.

Vi tilbyr en rekke forskjellige betalingsmetoder, slik at du kan velge det som passer deg best. Enten du foretrekker ü betale med kort, kontant eller faktura, har vi en løsning for deg.

Selv om det kan vÌre fristende ü velge den billigste løsningen, er det viktig ü huske at kvalitet har sin pris. Ved ü investere i kvalitetsarbeid kan du spare penger pü lang sikt.

Ta kontakt med Rørlegger SOS for rørleggerhjelp i Steinkjer i dag

Trenger du en rørlegger i Steinkjer eller omegn? Ta kontakt med oss i dag! Enten du har en nødssituasjon, eller bare trenger hjelp med et mindre prosjekt, er vi her for ü hjelpe.

Å ta kontakt med oss er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside, eller ringe oss. Vår kundeservice er alltid klar til å hjelpe deg, og vi streber etter å gi deg den beste servicen mulig.

Husk, nür du trenger en rørlegger, er Rørlegger-SOS her for ü hjelpe. Ta kontakt med oss i dag!

Visste du at vi har ogsü rørleggervakt for nÌrliggende steder som Levanger, Malvik, Brekstad, men ogsü at vi har rørleggevakt for nesten hele landet?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.