Logo

Finn rørlegger i Namsos – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Trenger du en rørlegger i Namsos? La oss i Rørlegger-SOS hjelpe deg! Vi er en online plattform som kobler deg opp med en lokal rørlegger i ditt omrüde. Vür oppgave er ü gjøre det enkelt for deg ü finne fagfolk som kan hjelpe med büde smü og store rørleggerutfordringer.

Rørlegger-SOS er ikke bare en nettside, men en hjelpende hånd for deg som trenger rask og kompetent rørleggertjeneste i Namsos. Vi mener det skal være enkelt å finne en rørlegger – derfor har vi utviklet en plattform hvor du enkelt kan komme i kontakt med en rørlegger i ditt nærområde.

Sü om du trenger en rørlegger i Namsos, hvorfor ikke ta kontakt med oss pü Rørlegger-SOS? Du kan ringe oss direkte eller fylle ut kontaktskjemaet pü nettsiden vür.

Hva gjør Rørlegger-SOS unik?

Vi i Rørlegger-SOS er dedikert til ü gi deg som kunde den beste mulige opplevelsen nür du leter etter en rørlegger i Namsos. Derfor har vi utviklet en brukervennlig plattform som er rask, effektiv, og pülitelig.

Vi vet at det kan vÌre en utfordring ü finne en rørlegger pü kort varsel. Derfor tilbyr vi en tjeneste som lar deg komme i kontakt med en rørlegger raskere enn noensinne. Du trenger bare ü oppgi postnummeret ditt, og vi kobler deg med en rørlegger i eller rundt Namsos.

Det som virkelig gjør oss unike er vürt engasjement for kvalitet og pülitelighet. Vi samarbeider kun med rørleggere som har nødvendige sertifikater, lisenser og forsikringer. Dette sikrer at du für en tjeneste du kan stole pü.

Hvem er vĂĽre samarbeidspartnere?

Vüre samarbeidspartnere er nøye utvalgte rørleggere som deler vürt engasjement for kvalitet og kundetilfredshet. De har alle nødvendige kvalifikasjoner og lang erfaring innen forskjellige typer rørleggertjenester.

Vi i Rørlegger-SOS er svÌrt nøye med hvem vi samarbeider med. Alle vüre partnere er vurdert og valgt ut basert pü deres faglige dyktighet, pülitelighet og kundeservice.

Ved ü velge en rørlegger gjennom oss, für du tilgang pü en rekke fordeler. Du slipper ü bruke tid pü ü lete etter en pülitelig rørlegger, og du kan vÌre sikker pü at du für en tjeneste av høy kvalitet.

Rørleggertjenester til alle behov

Vüre rørlegger-partnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester i Namsos. Uansett om du trenger hjelp til installasjon, reparasjon eller vedlikehold, kan vi koble deg opp med en rørlegger som kan hjelpe.

Vi vet at rørleggerbehov kan variere stort. Noen trenger hjelp til smü reparasjoner, mens andre stür overfor større prosjekter som krever omfattende rørleggerarbeid. Uansett hva ditt behov er, kan vi i Rørlegger-SOS hjelpe deg med ü finne en rørlegger som er kvalifisert for jobben.

Blant tjenestene som vĂĽre partnere tilbyr finner du:

  1. Reparasjon og bytte av rør og armaturer
  2. Rens av avløpssystemer
  3. Installasjon og vedlikehold av varmtvannsberedere
  4. Nyinstallasjon av VVS-systemer
  5. Modernisering og oppgradering av bad og kjøkken

Sü uansett hva ditt rørleggerbehov er, kan vi hjelpe deg med ü finne rett rørlegger i Namsos.

Vi tilbyr 24/7 service

Vi vet hvor frustrerende det kan vÌre nür noe gür galt med rørsystemet, spesielt utenfor ordinÌr arbeidstid. Derfor tilbyr vi en 24/7 rørleggervakt i Namsos og omegn.

Vürt løfte om 24/7 service betyr at du kan kontakte oss nür som helst pü døgnet. Uansett nür rørproblemene oppstür, kan vi hjelpe deg med ü finne en rørlegger som er klar til ü rykke ut.

Trenger du en rørleggervakt i Namsos? Kontakt oss nür som helst, og vi vil gjøre vürt beste for ü hjelpe deg sü raskt som mulig.

Trygghet og kvalitet med Rørlegger-SOS

Vi i Rørlegger-SOS jobber hardt for ü sikre at du kan stole pü rørleggeren du für gjennom oss. Alle vüre samarbeidspartnere har de nødvendige kvalifikasjonene og erfaringen til ü utføre rørleggertjenester av høy kvalitet.

Nür du velger en rørlegger gjennom oss, kan du vÌre sikker pü at du für en fagperson som har det som kreves for ü gjøre jobben riktig første gang. Vi stür bak kvaliteten pü arbeidet som utføres, og vi er her for ü hjelpe hvis noe ikke skulle gü som planlagt.

Med Rørlegger-SOS, kan du føle deg trygg pü at du für en profesjonell og pülitelig rørlegger i Namsos.

Ta kontakt med Rørlegger-SOS i dag

Trenger du en rørlegger i Namsos? Rørlegger-SOS er bare en telefon unna. Vi kan hjelpe deg med ü finne en rørlegger som kan ta seg av ditt rørleggerproblem, stort eller lite.

Ta kontakt med oss i dag, enten via telefon eller kontaktskjemaet pü vür nettside. Vi i Rørlegger-SOS ser frem til ü hjelpe deg med ditt rørleggerbehov i Namsos.

Du skal vÌre trygg pü at du für tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men ogsü i andre større byer i nÌrheten som Trondheim, Brønnøysund og Kristiansund!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.