Logo

Finn rørlegger i Frøya – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Hei! Ser du etter en døgnåpenvakt i Frøya? Da har du kommet til rett sted! Vi er ikke en tradisjonell rørleggerbedrift, men vi jobber med å koble deg til med dyktige rørleggere i hele landet!

Hos Rørlegger SOS er vi eksperter på å koble deg opp med ekspertene. Vi er din plattform for å finne en lokal rørlegger i Frøya eller nærliggende områder. Du trenger ikke å bruke verdifull tid på å søke rundt, sammenligne priser eller vurdere omdømme. Vi har allerede gjort forarbeidet for deg. Våre samarbeidspartnere har lang erfaring, alle nødvendige godkjenninger og et sterkt fokus på kundetilfredshet.

Rørlegger SOS bruker en enkel, men effektiv prosess. Når du tar kontakt med oss, vil vi sette deg i kontakt med en pålitelig rørlegger i ditt område eller nærliggende område. Vi tar hånd om alle detaljene, slik at du raskt og enkelt kan få løst dine rørleggerbehov.

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss neste gang du trenger en rørlegger i Frøya. Vi er her for å sikre at du får den beste servicen, uansett hva rørleggerbehovet ditt måtte være.

Kvalitet og pålitelighet - våre samarbeidspartnere

Kvalitet og pålitelighet er nøkkelord hos Rørlegger SOS. Alle våre samarbeidspartnere har nødvendige godkjenninger og alle papirer i orden. Vi har nøye valgt ut våre samarbeidspartnere for å sikre at du får den beste servicen.

Rørlegger SOS tar hånd om formidlingsprosessen, slik at du kan være sikker på at du blir satt i kontakt med en dyktig og pålitelig rørlegger. Vi har en streng utvelgelsesprosess for våre samarbeidspartnere og vi overvåker kontinuerlig deres ytelse for å sikre at de holder seg til våre høye standarder.

Vårt mål er at du skal føle deg trygg når du bruker Rørlegger SOS. Vi er her for å sikre at du alltid får den service du forventer og fortjener.

Døgnåpen rørleggerservice

En av de største fordelene med å bruke Rørlegger SOS er at våre samarbeidspartnere tilbyr døgnåpent service. Uansett når på døgnet du trenger en rørlegger, er vi her for å hjelpe. Våre samarbeidspartnere er alltid klare til å rykke ut, uansett om det er midt på natten eller i helgen.

Døgnåpen service betyr at du kan få hjelp akkurat når du trenger det. Du trenger ikke å vente til neste virkedag for å få løst ditt rørleggerproblem. Og hvis du har en nødsituasjon, kan du være trygg på at hjelpen er bare en telefon unna.

Så neste gang du trenger en rørlegger i Frøya, uansett tid på døgnet, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Allsidige rørleggertjenester

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester. Uansett hva du trenger hjelp med, stor eller liten jobb, kan våre samarbeidspartnere hjelpe. Fra enkel reparasjon til fullstendig rørinstallasjon, våre samarbeidspartnere har erfaringen og kompetansen til å håndtere jobben effektivt og profesjonelt. Tjenester som ble utført av våre partnere i Frøya:

  1. Vannlekkasjereparasjon: Våre partnere jobbet med å reparere vannlekkasjer for å forhindre skader.
  2. Avløpsrensing: Våre rørleggere-partnere fjernet blokkeringer i avløpssystemet.
  3. Varmtvannsberederinstallasjon og reparasjon: Våre partnere installerte og reparerte varmtvannsberedere.
  4. Rørlegging for kjøkken og bad: Våre samarbeidspartnere installerte rør til kjøkken og bad.
  5. Toalett- og kranreparasjon: Rørleggere reparerte og erstattet toaletter, kraner og annet sanitærutstyr.

Vi verdsetter allsidighet hos våre samarbeidspartnere. I stedet for å spesialisere seg på ett område, har våre samarbeidspartnere bred erfaring og kunnskap om alle aspekter av rørleggerarbeid. Dette betyr at uansett hva ditt rørleggerbehov er, har vi en samarbeidspartner som kan hjelpe.

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss neste gang du trenger hjelp med rørleggerarbeid i Frøya. Uansett hva du trenger, er vi her for å koble deg opp med en ekspert som kan hjelpe.

Enkel booking og rask respons

Ved Rørlegger SOS setter vi kundeservice i høysetet. Vi har gjort det enkelt for deg å booke en rørlegger i Frøya. Enten du velger å ringe oss eller bruke kontaktskjemaet på nettsiden vår, er vi klare til å hjelpe.

Vi verdsetter din tid og forstår viktigheten av rask respons. Når du tar kontakt med oss, vil vi raskt sette deg i kontakt med en rørlegger i ditt område. Vi jobber hardt for å sikre at du får den hjelpen du trenger, når du trenger det.

Så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er her for å gjøre din rørleggeropplevelse så enkel og smidig som mulig.

Rørlegger i Frøya - ikke lengre unna enn et klikk

Å finne en rørlegger i Frøya har aldri vært enklere. Med Rørlegger SOS er en pålitelig rørlegger bare et klikk unna. Vi har gjort det til vår oppgave å koble deg med lokale rørleggere som er klare til å hjelpe.

Vi vet at når du trenger en rørlegger, er det ofte et presserende problem. Derfor har vi gjort prosessen så enkel og rask som mulig. Bare ta kontakt med oss, og vi vil sette deg i kontakt med en rørlegger i nærheten av deg.

Så neste gang du trenger en rørlegger i Frøya, husk at hjelpen er bare et klikk unna. Kontakt oss i dag, og vi vil gjøre resten.

Vi er her for deg - kontakt Rørlegger SOS i dag

Hos Rørlegger SOS er vi alltid her for deg. Uansett hva ditt rørleggerbehov er, er vi klare til å hjelpe. Med våre pålitelige samarbeidspartnere og vår dedikerte kundeservice, er vi din kilde for rørleggertjenester i Frøya.

Vi er stolte av å tilby en service som er både enkel og pålitelig. Vi jobber hardt for å sikre at du får den beste servicen, uansett når du trenger den. Og med våre samarbeidspartnere som tilbyr døgnåpent service, kan du være trygg på at hjelpen er bare en telefon unna.

Så ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag. Uansett hva ditt rørleggerbehov er, er vi her for å hjelpe. Kontakt Rørlegger SOS i dag, og la oss koble deg med en rørlegger i Frøya.

Visste du at tjenesten vår ikke er begrenset til bare Frøya? Vi tilbyr rørleggervakt over hele landet, inkludert nærliggende områder som Brekstad, Rennebu, og Halsa! Vi er her for å betjene en bred geografisk rekkevidde, og uansett hvor du er, er vi klare til å hjelpe med dine rørleggerbehov.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.