Logo

Finn rørlegger i Malvik – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ser du etter en rørlegger i Malvik? Da har du kommet til rett sted!

Velkommen til Rørlegger SOS! Vi har spesialisert oss pü ü koble kunder med behov for rørleggertjenester opp mot profesjonelle rørleggere i deres lokale omrüde. Nür du trenger en rørlegger i Malvik eller i nÌrheten, er vi her for ü hjelpe deg. Vi sørger for at du kommer i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg med ditt spesifikke problem.

Med Rørlegger SOS slipper du ü bruke tid og energi pü ü lete etter en pülitelig og tilgjengelig rørlegger i Malvik. Vi har allerede et nettverk av samarbeidspartnere som har den nødvendige erfaringen og kompetansen til ü hündtere alle typer rørleggertjenester.

Ønsker du rask og effektiv hjelp? Ring oss eller fyll ut kontaktskjemaet pü siden vür. Med Rørlegger SOS er rørleggerhjelpen bare et klikk unna.

Rørleggertjenester i Malvik gjennom Rørlegger SOS

Vüre samarbeidspartnere tilbyr et vidt spekter av rørleggertjenester. Alt fra installasjon, vedlikehold og reparasjon av rør og sanitÌranlegg, til større prosjekter som bad- og kjøkkenrenovering.

Vi forstür viktigheten av ü ha profesjonell hjelp til rørleggerarbeid. Feil hündtering kan føre til større problemer og potensielt høye kostnader. Derfor er alle vüre samarbeidspartnere kvalifiserte fagfolk med solid erfaring innenfor sitt felt.

Rørlegger SOS er opptatt av kvalitet. Vi sikrer at alle vüre rørleggere i Malvik og omegn har alle nødvendige sertifiseringer, godkjenninger og forsikringer. Pü denne müten kan du vÌre trygg pü at arbeidet utføres profesjonelt og sikkert.

Døgnüpen rørleggervakt i Malvik og omegn

Plutselig oppstütte rørproblemer kan vÌre büde frustrerende og stressende. Derfor har vüre samarbeidspartnere døgnüpen rørleggervakt i Malvik og omkringliggende omrüder. Uansett nür pü døgnet du trenger hjelp, kan du ta kontakt med oss.

Nür du tar kontakt med Rørlegger SOS for akutt hjelp, vil vi umiddelbart koble deg med en rørlegger som er tilgjengelig for ü assistere deg. Sü uansett om kjøkkenkranen din plutselig begynner ü lekke midt pü natten, er vi her for deg.

Vi har ikke alltid tilgjengelige rørleggere i Malvik midt pü natten, men vi kan garantere at vi kommer til ü finne en rørlegger i omrüdet som er villig til ü reise hjem til deg for ü hjelpe deg med ditt VVS-problem.

VĂĽre kvalifiserte samarbeidspartnere

Alle vüre samarbeidspartnere er nøye utvalgt basert pü deres kvalifikasjoner, erfaring og kundetilfredshet. Vi i Rørlegger SOS er opptatt av ü tilby tjenester av høyeste kvalitet til vüre kunder. Derfor samarbeider vi kun med de beste rørleggerne i Malvik og nÌromrüdet.

Vi sørger for at alle vüre samarbeidspartnere har alle nødvendige godkjenninger og papirer i orden. Dette betyr at du kan vÌre trygg pü at arbeidet som utføres er av høy kvalitet og i samsvar med alle relevante forskrifter og standarder.

Vi jobber kontinuerlig med ü sjekke om at vüre samarbeidspartnere har nødvendige godkjenninger, papirer og erfaring, sü du skal slippe ü mütte sjekke bekymre deg!

Vanlige spørsmül om rørlegger i Malvik gjennom Rørlegger SOS

Vi für mange spørsmül fra vüre kunder, og vi er alltid her for ü svare pü dem. Vi vil klargjøre at Rørlegger SOS ikke er en rørleggerbedrift, men vi kobler kunder som trenger rørleggertjenester opp mot profesjonelle rørleggere i Malvik og nÌrliggende omrüder.

Pü nettsiden vür har vi samlet de vanligste spÌrsmül fra vüre kunder. Du kan finne mange artikler som kan svare pü spørsmül som "hvor mye tar en rørlegger i timen" eller "hvordan renser jeg tette sluk".

Har du flere spørsmül om tjenestene vüre? Ikke nøl med ü ta kontakt med oss. Vi er alltid klare til ü hjelpe deg med alle dine rørleggerspørsmül.

Kundehistorier og tilbakemeldinger

Hos Rørlegger SOS setter vi stor pris pü tilbakemeldinger fra vüre kunder. Vi har hjulpet mange fornøyde kunder i Malvik og nÌrliggende omrüder med ü finne en kvalifisert og pülitelig rørlegger. Deres positive tilbakemeldinger og anbefalinger motiverer oss til ü fortsette med ü levere topp kvalitetstjenester.

Vi oppfordrer alle vüre kunder til ü dele sine erfaringer etter ü ha brukt tjenestene vüre. Dine tilbakemeldinger hjelper oss ü forbedre oss og gir oss muligheten til ü sørge for at vi alltid møter dine forventninger.

Ta kontakt for rørleggertjeneste i Malvik

Har du behov for en rørlegger i Malvik? Ta kontakt med Rørlegger SOS i dag. Du kan ringe oss direkte, eller fylle ut kontaktskjemaet pü nettsiden vür. Vi vil raskt koble deg opp mot en tilgjengelig rørlegger som passer dine behov.

Visste du at vi har ogsü rørleggervakt for nÌrliggende steder som Levanger, Leksvik, Brekstad, men ogsü at vi har rørleggevakt for nesten hele landet?

Vi ser frem til ü hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov. Ikke vent, ta kontakt med Rørlegger SOS i dag! Vi er din pülitelige partner for alle typer rørleggertjenester i Malvik og omegn.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.