Logo

Finn rørlegger i Skaun – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS, din port til ü finne dyktige rørleggere i Skaun og omegn. Vi er her for ü sette deg i kontakt med lokale rørleggere som kan gi deg rask og effektiv hjelp. Ved ü bruke vür tjeneste, slipper du stresset med ü lete etter en pülitelig rørlegger selv. Du kan stole pü at vi har gjort forarbeidet for deg.

Hvordan fungerer Rørlegger SOS? Jo, vi kobler deg med en rørlegger i ditt nÌromrüde. Du ringer oss eller fyller ut kontaktskjemaet pü nettsiden vür, og sü tar en rørlegger i nÌrheten kontakt med deg. Enkelt, ikke sant?

Hvis du er i Skaun og trenger en rørlegger, vil vür tjeneste vÌre svÌrt praktisk. Vi har et stort nettverk av samarbeidspartnere, som alle har bred erfaring og kompetanse innenfor sine felt.

Rask respons og døgnvakt - 24/7 service

Vi vet hvor viktig rask respons er nür du stür overfor en rørleggerkrise. Det er derfor vüre samarbeidspartnere tilbyr døgnvakt og 24/7 service. Uansett nür pü døgnet du trenger en rørlegger i Skaun, kan vi hjelpe. Du trenger ikke ü vente til neste arbeidsdag for ü fü reparert et lekkende rør eller en oversvømmet kjeller.

Nür det er en rørleggerkrise, teller hvert minutt. Vannlekkasje kan forürsake omfattende skade pü din eiendom. Derfor sørger Rørlegger SOS for rask respons ved ü sette deg i kontakt med en rørlegger som er klar til ü rykke ut.

Vi har derfor rørlegger-partnere tilgjengelige i hele landet, døgnet rundt! Du skal alltid vite at du für tak i en rørlegger uansett hvor du befinner deg i landet.

VĂĽre samarbeidspartneres kompetanse og erfaring

Vi er stolte over ü kunne tilby deg tjenester fra rørleggere med høy kompetanse og lang erfaring. Vüre samarbeidspartnere er grundig vurdert og har alle nødvendige godkjenninger og papirer i orden. Dette sikrer at du für kvalitetsarbeid hver gang du bruker vür tjeneste.

Erfaring og kompetanse er avgjørende nür det kommer til rørleggertjenester. En feil kan føre til store skader og ekstra kostnader. Derfor er det viktig ü ha en erfaren rørlegger til ü hündtere jobben. Med Rørlegger SOS kan du vÌre trygg pü at du für hjelp av dyktige rørleggere i Skaun.

Vi bakgrunnsjekker alle vüre samarbeidspartnere, og ikke bare har de alle godkjenninger og sertifiseringer! Vüre rørlegger-partnere har ogsü lang erfaring med en rekke ulike rørleggingsproblemer og er alltid pülitelige og hyggelige mot kundene!

Bredt spekter av rørleggertjenester

Uansett hvilken rørleggertjeneste du trenger, kan våre samarbeidspartnere hjelpe. Alt fra utskifting av varmtvannsbereder, installasjon av sanitærutstyr til reparasjon av lekkasjer – du kan stole på våre rørleggere i Skaun.

Her er det noen eksempler pü tjenester som ble utført av vüre partnere i Skaun:

  1. Installasjon av varmtvannsberedere: Rørleggerne installerte, reparerte og vedlikeholder varmtvannsberedere for ü sikre at alt funker som det skal.
  2. Kraner og armaturer: Rørleggerne installert og reparerte gamle kraner, dusjer, toaletter og andre VVS-komponenter.
  3. Rørlegging for nybygg: Dette innebar installasjon av rørsystemer i nybygg og kommersielle eiendommer.
  4. Oppgradering av VVS: VĂĽre samarbeidspartnere hjalp med ĂĽ modernisere eldre VVS-systemer for ĂĽ forbedre effektiviteten og redusere energiforbruket.

Noen av de mest etterspurte tjenestene inkluderer oppgradering av gamle rør, installasjon av nye bademøbler og reparasjon av lekkende rør. Hvis du har et unikt prosjekt eller et spesielt problem, har vüre samarbeidspartnere ogsü den nødvendige kompetansen til ü takle det.

Trygg og effektiv kundeformidling

Rørlegger SOS er ikke bare en rask og enkel müte ü finne en rørlegger pü, men ogsü en trygg metode. Vi tar hünd om hele prosessen, fra du tar kontakt med oss til jobben er utført. Du kan vÌre trygg pü at vi formidler deg til pülitelige rørleggere som leverer kvalitetsarbeid.

Hvordan fungerer det? Nür du tar kontakt med oss, enten via telefon eller kontaktskjema, vil vi sette deg i kontakt med en passende rørlegger i Skaun eller omegn. Deretter kan du diskutere jobben direkte med rørleggeren.

Vi har rørlegger-partnere i hele landet, sü dersom din lokale rørlegger har andre oppgaver han mü ta seg av, sü finner vi en annen rørlegger i nÌrheten.

Rimelig og transparent prissetting

Pü Rørlegger SOS tror vi pü transparent og rettferdig prissetting. Derfor sørger vi for at du alltid für et prisforslag før arbeidet starter. Vi ønsker at du skal ha klarhet i hva du betaler for, og at det ikke kommer noen overraskelser pü slutten.

Ved ü bruke Rørlegger SOS kan du vÌre trygg pü at du für kvalitetsarbeid til en konkurransedyktig pris. Du kan ogsü fü et prisestimat pü forhünd, slik at du kan budsjettføre for jobben.

Ta kontakt med Rørlegger SOS for dine behov i Skaun

Har du behov for en rørlegger i Skaun? Da er du pü rett sted. Ta kontakt med oss pü Rørlegger SOS for ü bli satt i kontakt med en erfaren rørlegger i ditt omrüde. Du kan kontakte oss via telefon eller ved ü fylle ut kontaktskjemaet pü nettsiden vür.

Vi ser frem til ü hjelpe deg med dine rørleggerbehov i Skaun. Med Rørlegger SOS kan du stole pü at du für rask, effektiv og kvalitetssikret hjelp nür du trenger det. Sü ikke nøl, ta kontakt med oss i dag!

Visste du at tjenesten vür ikke er begrenset til bare Skaun? Vi tilbyr 24/7 rørleggervakt over hele landet, inkludert nÌrliggende steder som Selbu, Leksvik og Frosta! Vi er her for ü betjene en bred geografisk rekkevidde, og uansett hvor du er, er vi klare til ü hjelpe med dine rørleggerbehov.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.