Logo

Finn rørlegger i Stange – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Bor du i Stange og behøver bistand fra en rørlegger som utfører alle tjenester? Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange dyktige og erfarne rørleggere, som alltid er klare for ü ta dine oppdrag 24/7 üret rundt. De utfører alle jobber med bare den høyeste kvalitet, og med et øye for presisjon!

Rørleggerne vüre har ogsü diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg topp kvalitet, og trygg utredning pü arbeidet som blir utført.

En dyktig rørlegger vi samarbeider med, rykker ut til Stange fra en nÌrliggende base.

Vüre rørleggere fikser din vask i Stange!

Vüre rørleggere dekker ogsü store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Stange

Vüre rørleggere som dekker Stange er god utrustet for ü utføre selv de vanskeligste jobbene, og er alltid forberedte pü det verste, noe som gjør at du aldri behøver ü bekymre deg.

Vüre dyktige rørleggere har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som sikrer at alle jobber blir utført pü en effektiv og kostnadseffektiv müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Stange?

Vüre rørleggere har bred kompetanse, muligheter til ü rykke ut 24/7 üret rundt og har konkurransedyktige priser. I tillegg er vüre rørleggere alltid klare til ü bistü med dine problemer, og de rykker ut umiddelbart nür det haster!

Planer om et litt større prosjekt som krever en del kompetanse? Ikke noe problem! Vüre erfarne rørleggere kan bistü med prosjektledelsen, sü blir arbeidet utført pü en trygg og ansvarsfull müte.

Rørleggerne vüre er alltid klare til ü utføre enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne vüre som rykker ut til Stange, har mye og lang erfaring, og kompetansen som behøves for ü utføre alle jobber, selv de vanskeligste og mest krevende.

De har selvsagt ogsĂĽ godkjent fagbrev, samt blir jevnlig kurset pĂĽ de nyeste normene, noe som sikrer deg bare den beste hjelpen.

Vüre rørleggere følger alle sertifiseringskrav og retningslinjene for hündverkertjenesteloven.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Stange

Rørleggerne vüre som dekker Stange har ogsü rammeavtaler som innebÌrer en rekke tilbud om tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert personstrid eller andre serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med ettersyn og service pü rør og VVS-utstyr, kan vüre dyktige rørleggere hjelpe deg!

Behøver du bistand med rüdgiving og konsulenttjenester, kan vüre rørleggere som dekker Stange hjelpe deg med dette! Da für du bistand og støtte med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

En rammeavtale kan ogsĂĽ gi deg bistand med koordinering og hĂĽndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre dyktige rørleggere, kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Inngür du i en rammeavtale med rørleggerne vüre, vil du motta rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

En rammeavtale sikrer deg en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ü forholde deg til, men som ogsü kjenner til selve røranlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Stange fra vür rørlegger

Rørleggerne vüre som dekker Stange har ogsü rørleggertjenester, som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor en rørlegger vil bistü med ettersyn og service pü røranlegg. En av deres sertifiserte rørleggere utfører kontroller pü VVS-anlegget, hvor mület er ü lokalisere og fikse mindre feil, før større skader püdras.

Alt av vedlikehold og kontroller blir utført av en sertifisert og kvalifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport

Vüre rørleggere gjør det meste i Stange

Rørleggerne vüre er spesialisert og alltid klare pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret, og er alltid klare til ü rykke ut, noe de gjør nür det haster!

Rørleggerne vüre som dekker Stange, utfører ogsü ordinÌre rørleggeroppdrag og andre tjenester. Problemer som ikke er akutte, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger vi samarbeider med, tar seg av hele prosessen, alle oppdrag.

Rørlegger-samarbeidspartnerne vüre som dekker Stange, utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

De bistür ogsü dersom du behøver hjelp med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere som dekker og rykker ut til Stange har kompetansen og muligheten som skal til, dersom du behøver hjelp med en ekstra krevende jobb. Men det kan hende at akkurat det du lurer pü eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i dette innlegget.

Vi anbefaler deg ü ta i bruk vür unike tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en av vüre dyktige rørleggere, sü für du hjelpen du trenger!

Rørleggerne vüre rykker ogsü ut til Lillehammer, Skarnes og Skotterud. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.