Logo

Beste rørlegger i Ringsaker – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Pü utkikk etter en erfaren og hyggelig rørlegger, som utfører alle rørlegger-tjenester i Ringsaker?

Da har du kommet til rett sted, for vi har mange rørleggere, som har et øye for kvalitet og presisjon. De er ogsü klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt.

Rørleggerne vüre har ogsü diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, sü du er sikret en høy kvalitet og trygg utredning pü arbeidet som er utført.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Ringsaker fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Ringsaker

Vüre rørlegger som dekker Ringsaker er forberedte pü det verste, og har kompetansen og erfaringen som skal til for ü utføre selv de vanskeligste jobbene, sü du trenger ikke ü bekymre deg, dersom du tar i bruk vür tjeneste.

Rørleggerne vüre har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb gjort!

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Ringsaker?

Vüre rørleggere som rykker ut til Ringsaker, tilbyr rørleggertjenester til konkurransedyktige priser, muligheter til ü rykke ut til 24/7 üret rundt.

Vüre rørleggere er alltid klare til ü bistü med dine problemer, noe de gjør nür det haster!

Kreves det ekstra kompetanse ved et større prosjekt, kan vüre dyktige rørleggere bistü med sin kompetanse og drive prosjektledelsen. Med andre ord sü er alle vüre rørleggere alltid klare til ü utføre enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne vüre som rykker ut til Ringsaker har lang og bred erfaring, og kompetansen som skal til for ü utføre selv de vanskeligste jobbene.

Rørlegger-samarbeidspartnerne vüre har selvsagt godkjent fagbrev, samt blir jevnlig kurset pü de nyeste normene, noe som sørger for at du mottar arbeid som er utført med høy kvalitet.

Vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Rørleggerne vüre som dekker andre store deler av Norge, har ogsü stor kompetanse.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Ringsaker

Rørleggerne vüre som dekker Ringsaker har rammeavtaler hvor du mottar tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan bli benyttet samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, i form av bistand og ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette!

De tilbyr ogsü bistand med rüdgiving og konsulenttjenester, hvor du vil fü støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rehabilitering av bad og kjøkken, rørservice eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Gjennom en rammeavtale er det ogsü muligheter for bistand med hündtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale med vüre partnere kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Vüre samarbeidspartnere sine rammeavtaler gir kunder rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

En rammeavtale sikrer deg en solid, profesjonell og erfaren partner som bare ikke blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde seg til, men som ogsĂĽ kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Ringsaker fra vür rørlegger

Samarbeidspartnerne vüre har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer ramme- og serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med service og ettersyn pü røranlegg, hvor mület er ü oppdage og rette opp i mindre feil, før større skader püdras.

Vedlikehold og kontroller blir alltid utført av en erfaren og sertifisert rørlegger, som forholder seg til alle gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Ringsaker

Vüre rørleggere som dekker Ringsaker har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, og er alltid klare til ü rykke ut, noe de gjør nür problemet haster!

Selvsagt utfører ogsü vüre rørleggere ordinÌre rørleggeroppdrag i Ringsaker, men saker som ikke er akutt, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde og rørleggeren som er involvert.

De utfører ogsü andre serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Ønsker du eller behøver bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre profesjonelle rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere som dekker Ringsaker er dyktige, og har kompetansen og erfaringen som trengs for ü utføre selv de mest krevende jobbene. Men har du et problem eller spørsmül som ikke er nevnt i innholdet, anbefaler vi deg ü ta i bruk vür unike tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, sü für du hjelpen du trenger!

Rørleggerne vüre dekker ogsü Lillehammer, Lena og Løten.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet