Logo

Finn rørlegger i Ringsaker – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Pü utkikk etter en erfaren og hyggelig rørlegger, som utfører alle rørlegger-tjenester i Ringsaker?

Da har du kommet til rett sted, for vi har mange rørleggere, som har et øye for kvalitet og presisjon. De er ogsü klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt.

Rørleggerne vüre har ogsü diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, sü du er sikret en høy kvalitet og trygg utredning pü arbeidet som er utført.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Ringsaker fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Ringsaker

Vüre rørlegger som dekker Ringsaker er forberedte pü det verste, og har kompetansen og erfaringen som skal til for ü utføre selv de vanskeligste jobbene, sü du trenger ikke ü bekymre deg, dersom du tar i bruk vür tjeneste.

Rørleggerne vüre har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb gjort!

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Ringsaker?

Vüre rørleggere som rykker ut til Ringsaker, tilbyr rørleggertjenester til konkurransedyktige priser, muligheter til ü rykke ut til 24/7 üret rundt.

Vüre rørleggere er alltid klare til ü bistü med dine problemer, noe de gjør nür det haster!

Kreves det ekstra kompetanse ved et større prosjekt, kan vüre dyktige rørleggere bistü med sin kompetanse og drive prosjektledelsen. Med andre ord sü er alle vüre rørleggere alltid klare til ü utføre enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne vüre som rykker ut til Ringsaker har lang og bred erfaring, og kompetansen som skal til for ü utføre selv de vanskeligste jobbene.

Rørlegger-samarbeidspartnerne vüre har selvsagt godkjent fagbrev, samt blir jevnlig kurset pü de nyeste normene, noe som sørger for at du mottar arbeid som er utført med høy kvalitet.

Vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Rørleggerne vüre som dekker andre store deler av Norge, har ogsü stor kompetanse.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Ringsaker

Rørleggerne vüre som dekker Ringsaker har rammeavtaler hvor du mottar tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan bli benyttet samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, i form av bistand og ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette!

De tilbyr ogsü bistand med rüdgiving og konsulenttjenester, hvor du vil fü støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rehabilitering av bad og kjøkken, rørservice eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Gjennom en rammeavtale er det ogsü muligheter for bistand med hündtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale med vüre partnere kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Vüre samarbeidspartnere sine rammeavtaler gir kunder rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

En rammeavtale sikrer deg en solid, profesjonell og erfaren partner som bare ikke blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde seg til, men som ogsĂĽ kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Ringsaker fra vür rørlegger

Samarbeidspartnerne vüre har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer ramme- og serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med service og ettersyn pü røranlegg, hvor mület er ü oppdage og rette opp i mindre feil, før større skader püdras.

Vedlikehold og kontroller blir alltid utført av en erfaren og sertifisert rørlegger, som forholder seg til alle gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Ringsaker

Vüre rørleggere som dekker Ringsaker har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, og er alltid klare til ü rykke ut, noe de gjør nür problemet haster!

Selvsagt utfører ogsü vüre rørleggere ordinÌre rørleggeroppdrag i Ringsaker, men saker som ikke er akutt, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde og rørleggeren som er involvert.

De utfører ogsü andre serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Ønsker du eller behøver bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre profesjonelle rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere som dekker Ringsaker er dyktige, og har kompetansen og erfaringen som trengs for ü utføre selv de mest krevende jobbene. Men har du et problem eller spørsmül som ikke er nevnt i innholdet, anbefaler vi deg ü ta i bruk vür unike tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, sü für du hjelpen du trenger!

Rørleggerne vüre dekker ogsü Lillehammer, Lena og Løten. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.