Logo

Finn rørlegger i Ringsaker – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Pü utkikk etter en erfaren og hyggelig rørlegger, som utfører alle rørlegger-tjenester i Ringsaker?

Da har du kommet til rett sted, for vi har mange rørleggere, som har et øye for kvalitet og presisjon. De er ogsü klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt.

Rørleggerne vüre har ogsü diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, sü du er sikret en høy kvalitet og trygg utredning pü arbeidet som er utført.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Ringsaker fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Ringsaker

Vüre rørlegger som dekker Ringsaker er forberedte pü det verste, og har kompetansen og erfaringen som skal til for ü utføre selv de vanskeligste jobbene, sü du trenger ikke ü bekymre deg, dersom du tar i bruk vür tjeneste.

Rørleggerne vüre har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb gjort!

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Ringsaker?

Vüre rørleggere som rykker ut til Ringsaker, tilbyr rørleggertjenester til konkurransedyktige priser, muligheter til ü rykke ut til 24/7 üret rundt.

Vüre rørleggere er alltid klare til ü bistü med dine problemer, noe de gjør nür det haster!

Kreves det ekstra kompetanse ved et større prosjekt, kan vüre dyktige rørleggere bistü med sin kompetanse og drive prosjektledelsen. Med andre ord sü er alle vüre rørleggere alltid klare til ü utføre enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne vüre som rykker ut til Ringsaker har lang og bred erfaring, og kompetansen som skal til for ü utføre selv de vanskeligste jobbene.

Rørlegger-samarbeidspartnerne vüre har selvsagt godkjent fagbrev, samt blir jevnlig kurset pü de nyeste normene, noe som sørger for at du mottar arbeid som er utført med høy kvalitet.

Vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Rørleggerne vüre som dekker andre store deler av Norge, har ogsü stor kompetanse.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Ringsaker

Rørleggerne vüre som dekker Ringsaker har rammeavtaler hvor du mottar tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan bli benyttet samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, i form av bistand og ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette!

De tilbyr ogsü bistand med rüdgiving og konsulenttjenester, hvor du vil fü støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rehabilitering av bad og kjøkken, rørservice eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Gjennom en rammeavtale er det ogsü muligheter for bistand med hündtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale med vüre partnere kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Vüre samarbeidspartnere sine rammeavtaler gir kunder rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

En rammeavtale sikrer deg en solid, profesjonell og erfaren partner som bare ikke blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde seg til, men som ogsĂĽ kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Ringsaker fra vür rørlegger

Samarbeidspartnerne vüre har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer ramme- og serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med service og ettersyn pü røranlegg, hvor mület er ü oppdage og rette opp i mindre feil, før større skader püdras.

Vedlikehold og kontroller blir alltid utført av en erfaren og sertifisert rørlegger, som forholder seg til alle gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Ringsaker

Vüre rørleggere som dekker Ringsaker har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, og er alltid klare til ü rykke ut, noe de gjør nür problemet haster!

Selvsagt utfører ogsü vüre rørleggere ordinÌre rørleggeroppdrag i Ringsaker, men saker som ikke er akutt, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde og rørleggeren som er involvert.

De utfører ogsü andre serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Ønsker du eller behøver bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre profesjonelle rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere som dekker Ringsaker er dyktige, og har kompetansen og erfaringen som trengs for ü utføre selv de mest krevende jobbene. Men har du et problem eller spørsmül som ikke er nevnt i innholdet, anbefaler vi deg ü ta i bruk vür unike tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, sü für du hjelpen du trenger!

Rørleggerne vüre dekker ogsü Lillehammer, Lena og Løten. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.