Logo

Finn rørlegger i Sjusjøen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

På jakt etter en dyktig og erfaren rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Sjusjøen?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange dyktige fagfolk, som alltid utfører oppdragene de utfører med et øye for kvalitet og presisjon! De er klare til å ta dine saker 24/7, alle dager i året.

Alle våre rørleggere har diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen!

En av våre rørleggere rykker ut til Sjusjøen fra en nærliggende base.

Våre rørleggere dekker også store deler av Norge.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Sjusjøen

Vi har mange dyktige rørleggere, som er alltid klare for det verste! De er også meget godt utrustet for å utføre enhver jobb, så du trenger ikke å bekymre deg, dersom du tar i bruk vår tjeneste.

Våre rørleggere sørger for å utføre alle sine oppdrag på en effektiv og profesjonell måte, og enhver jobb kan bli utført på en enkel måte, da de har et bredt nettverk til andre håndverkere.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Sjusjøen?

Våre dyktige og solide rørleggere rykker ut 24/7, året rundt, tilbyr sine tjenester til konkurransedyktige priser og har kompetansen som trengs for å utføre enhver jobb. Derfor tar man ikke feil, dersom man velger å ta i bruk vår unike tjeneste!

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse ved arbeidet som er involvert, kan våre dyktige rørleggere bistå med prosjektledelsen, så prosjektet blir utført på en ansvarsfull måte. Våre rørleggere er klare til å takle enhver jobb!

Våre rørleggere som rykker ut til Sjusjøen har bred kompetanse

Rørleggerne våre, som dekker Sjusjøen, har erfaringen og kompetansen som kreves til å utføre selv de mest krevende jobbene og de utfører dem med den høyeste kvalitet!

Rørleggerne våre har selvsagt fagutdannelse og godkjent fagbrev, som gjør at du mottar bare den beste hjelpen. Våre dyktige rørleggere, som rykker ut til Sjusjøen, følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere i Rafoss har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Våre partnere har rammeavtaler, som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte hver for seg eller samlet. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og VVS-utstyr, kan våre erfarne rørleggere hjelpe deg!

Har du behov for bistand med rådgiving og konsulenttjenester, hvor du vil motta støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av konsulenttjenester, som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget, er dette også noe våre rørleggere vil hjelpe deg med.

En rammeavtale gir deg også gode muligheter for håndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til våre partnere gir deg rabatterte priser på varer og andre tjenester, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, samt årlige inspeksjoner av VVS-utstyr. De har også et bredt spekter av underleverandører og partnere.

Inngår du i en rammeavtale med rørleggerne våre som rykker ut til Sjusjøen, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til anlegget og de selve rutinene i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Sjusjøen

Samarbeidspartnerne våre sine rørleggertjenester innebærer også ramme- og serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistår med service og ettersyn på VVS-anlegg. En sertifisert rørlegger utfører kontroller på røranlegget, hvor målet er å lokalisere og fikse opp i mindre feil, før større skader pådras.

Våre rørleggere i Sjusjøen gjør det meste

Alle våre rørleggere har spesialisert seg på akuttberedskap 24 timer i døgnet, og de rykker ut når det haster! De utfører også selvsagt ordinære rørleggeroppdrag, men har du bistand til et problem som ikke haster, blir saken håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av våre rørleggere rykker ut og tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

De dyktige rørleggerne vi samarbeider med, utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for andre serviceoppdrag som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, er våre dyktige rørleggere alltid på plass for å hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere, som dekker Sjusjøen, har kompetansen og erfaringen som trengs for å utføre enhver jobb som bare de mest erfarne rørleggerne kan utføre. Men det kan hende at det du lurer på ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så får du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Du kan også få bistand i Hamar, Gran og Sand, Nord-Odal. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.