Logo

Finn rørlegger i Lillehammer – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Pü utkikk etter en dyktig og erfaren rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Lillehammer?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange rørleggere, som utfører rørleggertjenester med et øye for kvalitet, og de er alltid klare til ü din sak 24/7 üret rundt, og de rykker ut umiddelbart dersom det haster!

Vüre rørleggere har selvsagt diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg bare den høyeste kvalitet, pü utført arbeid.

En av vüre rørleggere, rykker ut til Lillehammer fra en nÌrliggende base.

Rørleggerne vüre dekker ogsü store deler av Norge og hele Innlandet.

FĂĽ hjelp med din vask!

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Lillehammer

Vüre rørleggere, som rykker ut til Lillehammer, er alltid forberedte pü det verste, og er godt egnet og utrustet for ü utføre selv de vanskeligste og krevende jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg!

Rørleggerne vüre har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb utført.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Lillehammer?

Vüre dyktige rørleggere, som rykker ut til Lillehammer, har konkurransedyktige priser, muligheten til ü rykke ut 24/7 üret rundt, bred kompetanse og rykker ut nür det haster. I tillegg er vüre erfarne rørleggere alltid klare til ü bistü med dine problemer, og det gjør de nür det haster!

Planlegger du et litt større prosjekt, som krever ekstra kompetanse? Ikke noe problem! Da kan vüre dyktige rørleggere bistü med prosjektledelsen, sü blir arbeidet utført pü en trygg og ansvarsfull müte.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne vüre som rykker ut til Lillehammer har lang erfaring og kompetansen som skal til for ü utføre enhver jobb, selv de mest krevende, sü du trenger aldri ü bekymre deg.

De har ogsü godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset pü de nyeste normene, noe som gjør at du mottar bare den beste hjelpen.

Alle vüre rørlegger-samarbeidspartnere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Lillehammer

Rørleggerne vüre har rammeavtaler som sikrer deg flere goder og fordeler som en kunde. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler, i form av bistand og ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre dyktige rørleggere hjelpe deg!

Behøver du tjenester som rüdgiving og konsulenttjenester, som støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, kan vüre rørleggere bistü med dette.

Gjennom en rammeavtale er det ogsĂĽ gode muligheter for ĂĽ fĂĽ bistand med hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Inngür du i en rammeavtale med vüre profesjonelle samarbeidspartnere, vil du motta tjenester og varer med rabatterte priser, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag og en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

En rammeavtale sikrer deg en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde seg til, og som kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Lillehammer fra vür rørlegger

Samarbeidspartnerne vüre har ogsü tjenester, hvor en av deres sertifiserte rørleggere bistür med ettersyn og service pü røranlegg. En rørlegger utfører kontroller, hvor mine feil feil oppdages og rettes opp i, før større skader püdras.

Kontroller og vedlikehold blir utført av en sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Lillehammer

Vüre dyktige rørleggere har spesialisert seg pü akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret, og er alltid klare til ü rykke ut, noe de gjør nür det haster!

Rørlegger-samarbeidspartnerne vüre, som dekker Lillehammer, utfører ogsü ordinÌre rørleggeroppdrag og tjenester, men har du en sak som ikke er akutt, blir den hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere tar seg av hele prosessen, alle oppdrag.

Har du behov for serviceoppdrag som innebÌrer reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell, sü kan vüre dyktige rørleggere bistü!

De utfører ogsü tjenester som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør.

Tett toalett eller en tett vask? Vüre rørleggere hjelper deg!

De fleste har opplevd en tett vask eller et tett toalett. Tette vasker og toaletter er skikkelig irriterende, og blir det ikke fikset, kan det føre til en oversvømmelse. Oversvømmelser kan püføre boligen din brutale vannskader, noe som koster en liten formue ü fikse.

Forsøker du ü fikse problemet selv, kan problemet bli verre, siden rør og annet VVS-materiell kan bli skadet.

Heldigvis har alle vüre dyktige rørleggere mange ür med erfaring nür det kommer til bistand med tette vasker, toaletter og dusjer. Bestill en rørlegger i dag, sü für du orden pü problemet!

Vüre rørleggere har erfaring med rehabilitering og modernisering av bad

Planlegger du ü rehabilitere og modernisere baderommet? Da kan vüre rørleggere bistü med prosessen!

Det er en ganske stor og krevende oppgave ü rehabilitere og modernisere et bad. Derfor er det anbefalt ü fü ekstra kompetanse ved arbeidet som er involvert, og det er noe vüre rørleggere bistür med! De har mye erfaring med rehabilitering og modernisering, og kan bistü med alt fra planlegging, til et komplett og ferdig bad!

Ta i bruk vür tjeneste i dag, sü kan du snakke med en hyggelig rørlegger om din sak.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Alle vüre rørleggere er kompetente og har erfaringen som trengs for ü utføre selv de mest krevende jobbene. Behøver du bistand til et problem som ikke er nevnt i dette innholdet, anbefaler vi deg ü ta i bruk vür unike tjeneste, sü für du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en av vüre hyggelige rørleggere, sü für du hjelpen du trenger!

Rørleggerne vüre har en rørleggervakt, som du kan lese om her.

Rørleggerne vüre dekker ogsü Hamar, Lena og Gran. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.