Logo

Finn rørlegger i Gjøvik – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du bistand fra en dyktig og erfaren rørlegger, som utfører alle ordinære rørleggeroppdrag, og opprettholder bare den høyeste kvalitet i Gjøvik?

Da har du kommet til rett sted!

Vi i Rørlegger-SOS har mange hyggelige og kompetente rørleggere, som alltid er klare til å ta alle saker i Gjøvik 24/7 året rundt.

Våre rørleggere har diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg god kvalitet og en trygg utredning på arbeidet som blir utført!

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Gjøvik fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Gjøvik

Våre rørleggere, som rykker ut til Gjøvik, har lang erfaring og er alltid forberedte på det verste. I tillegg er de godt utrustet og egnet for å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene, så du trenger aldri å bekymre deg, dersom du tar i bruk vår unike og effektive tjeneste!

Tar du i bruk vår tjeneste, får du bistand fra rørleggere som har et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, som gjør det enkelt å få enhver jobb gjort.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Tjenestene som er nevnt ovenfor, utføres også i andre store deler av Norge.

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Gjøvik?

Våre rørleggere, som rykker ut til Gjøvik, har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og er klare til å rykke ut 24/7 alle dager i året. Rørleggerne rykker ut og hjelpe deg med dine problemer når det haster!

Har du behov for ekstra kompetanse ved et større prosjekt? Da kan våre rørleggere hjelpe deg med prosjektledelsen, så blir arbeidet som er involvert utført på en trygg og profesjonell måte.

Med andre ord er våre rørleggere alltid klare til å utføre enhver jobb i Gjøvik.

Våre rørleggere har bred kompetanse

Det er viktig med kompetanse når man får bistand fra en håndverker som en rørlegger. Derfor har vi gjennom en rekke strenge valg, funnet en partner, vi mener er perfekt for alle som bor i Gjøvik.

Våre rørleggere kurses også jevnlig på alle de nyeste relevante normene, som sikrer deg bare den beste hjelpen.

Rørleggerne våre følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Gjøvik

Rørleggerne våre, som dekker Gjøvik, har rammeavtaler hvor du mottar tilbud om en rekke tilleggstjenester som garantert responstid eller andre serviceavtaler. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg.

De tilbyr også tjenester som rådgiving og konsulenttjenester, hvor du får støtte og bistand i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. En rammeavtale gir deg også gode muligheter for bistand med koordinering og håndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til våre partnere kommer med flere goder og andre fordeler for deg som kunde. En rammeavtale vil gi deg rabatterte priser på tjenester og varer, høy prioritering og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en årlig inspeksjon av ditt VVS-utstyr.

Inngår du i en rammeavtale med våre samarbeidspartnere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, men som også kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Gjøvik fra vår rørlegger

Våre rørlegger-samarbeidspartnere utfører også rørleggertjenester som innebærer ramme- og serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistår med service og ettersyn på røranlegg. En sertifisert rørlegger rykker ut og utfører kontroller, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren rørlegger i forhold til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere gjør det meste i Gjøvik

Våre partnere som dekker Gjøvik har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, og er alltid klare til å rykke ut, noe de gjør når det haster!

Rørleggerne våre utfører også selvsagt ordinære tjenester og rørleggeroppdrag, men har du en sak som ikke er akutt, blir den håndtert av en erfaren rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde. En av våre rørleggere tar seg av hele prosessen, alle oppdrag.

De bistår og utfører også tjenester og serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell. Er dette noe du behøver, er vår tjeneste perfekt for deg!

Trenger du bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, vil våre rørleggere hjelpe deg med dette.

Våre rørleggere hjelper med åpning av tette sluk, rør og avløp

Ingen syns det er gøy med tette sluk, og det kan bli en skikkelig irritasjon i hverdagen når vannet renner bare saktere og saktere. Heldigvis har våre rørleggere masse erfaring med å åpne tette rør, sluk og avløp!

De hjelper også til dersom du har en tett do.

Få hjelp med rehabilitering og modernisering av baderom!

Har du planer om å rehabilitere og modernisere baderommet?

Dette kan være en ganske stor og krevende oppgave. Derfor kan det være ganske lurt å få litt bistand med prosjektering, planlegging og alt fra start, til et ferdig og flott bad.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere er dyktige, og har erfaringen og kompetansen som skal til for å utføre selv de vanskeligste og mest krevende jobbene, som bare de dyktigste rørleggerne kan utføre!

Har du et problem eller trenger bistand med noe som ikke er nevnt i innholdet, anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår unike tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Rørleggerne vi samarbeider med, dekker også Hamar, Trysil og Ringsaker. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.