Logo

Finn rørlegger i Biri – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du pü utkikk etter en dyktig og profesjonell rørlegger som utfører alle rørlegger-tjenester i Biri?

Da kan vĂĽr tjeneste vĂŚre perfekt for deg!

Vüre rørleggere er dyktige, og er alltid klare til ü ta din sak 24/7, samt utfører alle rørleggeroppdrag for alle innbyggerne i Biri.

Diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann er selvfølgelig pü plass, sü du er sikret høy kvalitet og en trygg utredning pü arbeidet som er involvert.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Biri fra en nÌrliggende base.

Vüre dyktige rørleggere fikser alle kraner.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Biri

Vüre rørlegger som dekker Biri er alltid forberedte pü det verste, og har kompetansen som trengs for ü utføre selv de vanskeligste og mest krevende jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg.

Vüre rørleggere har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb gjort.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Tjenestene som er nevnt, utføres ogsü i andre store deler av Norge.

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Biri?

Vüre rørleggere som dekker Biri har konkurransedyktige priser, er klare til ü rykke ut 24/7 üret rundt og har bred kompetanse. De er alltid klare til ü rykke ut for ü bistü med dine problemer, og det gjør de nür det haster!

Krever et prosjekt ekstra kompetanse, kan vüre dyktige rørleggere bistü med prosjektledelsen, sü blir arbeidet som er involvert, utført pü en profesjonell og dyktig müte.,

Vüre rørleggere er klare til ü utføre enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne vüre som rykker ut til Biri har lang erfaring og bred kompetanse, noe som gjør det mulig for dem ü utføre selv de mest krevende jobbene. Vüre rørleggere har godkjent fagbrev, og kurses jevnlig pü de nyeste normene, sü kvaliteten opprettholdes pü bare det høyeste nivüet.

Rørleggerne vüre som dekker Biri følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Biri

Rørleggerne vüre har rammeavtaler som innebÌrer en rekke tilbud om tilleggstjenester som kan gi garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor en rørlegger bistür med ettersyn og service pü VVS-utstyr. Disse tjenestene kan bli benyttet samlet eller hver for seg.

Vüre rørleggere kan ogsü bistü med rüdgiving og konsulenttjenester, som støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Gjennom en rammeavtale kan du ogsü motta bistand med hündtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtaler kommer med fordeler og goder for deg som kunde. Samarbeidspartnerne vüres rammeavtaler vil gi deg rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, og en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

En rammeavtale sikrer deg en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde seg til. Partneren kjenner ogsĂĽ til selve VVS-anlegget og rutinen i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Biri fra vür rørlegger

Vüre rørleggere som dekker Biri har ogsü rørleggertjenester, som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor deres rørlegger bistür med ettersyn og service pü røranlegg, hvor mület er ü lokalisere og fikse mindre feil, før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren og dyktig rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Biri

Vüre rørleggere har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret, og er alltid klare til ü rykke ut, noe de gjør nür det haster!

De utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag og andre tjenester. Saker som ikke er akutt, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre partnere tar seg av hele prosessen.

Rørleggerne vüre som dekker Biri utfører ogsü rørleggertjenester som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Behøver du bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere som rykker ut til Biri, har kompetansen og erfaringen som skal til for ü utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. Det kan bare hende at det du trenger hjelp til eller lurer pü, ikke er nevnt i innholdet.

Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür unike tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig og erfaren rørlegger, i dag!

Vüre rørleggere dekker ogsü Lillehammer, KirkenÌr og Raufoss.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.