Logo

Finn rørlegger i Skarnes – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du pü jakt etter bistand fra en dyktig rørlegger i Skarnes? Da er du pü rett sted!

Vi har mange erfarne og dyktige rørleggere, som alltid er klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt. Vüre rørleggere som vi samarbeider med har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, sü du er alltid sikret god kvalitet og trygg utredning pü utført arbeid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Skarnes fra en nÌrliggende base.

Rørleggerne vüre dekker ikke bare Skarnes, men ogsü andre store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Skarnes

Rørleggerne vüre som rykker ut til Skarnes er altid forberedte pü det verste, og er godt utrustet til ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg, du vil alltid fü hjelpen du trenger. Vüre rørleggere har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, sü alle jobber kan bli gjort pü en enkel müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester i Skarnes slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere?

Vüre rørleggere som rykker ut til Skarnes har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og en mulighet til ü rykke ut 24/7 üret rundt. Er det behov for ekstra kompetanse pü arbeidet som er involvert, kan vüre rørleggere bistü med prosjektledelsen, sü blir arbeidet utført pü en profesjonell og solid müte. Vüre rørleggere er klare til ü takle enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Vüre rørleggere som dekker Skarnes har mye erfaring, og har nok kompetanse til ü utføre jobbene som bare de dyktigste rørleggerne kan utføre. Vüre rørleggere har godkjent fagbrev, og kurses jevnlig pü de nyeste normene, sü du er sikret bare den beste hjelpen. Rørleggerne vüre følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Vüre rørleggere som dekker Skarnes tilbyr rammeavtaler som gir deg muligheten til ü motta en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette.

Rørleggerne vüre tilbyr ogsü rüdgiving og konsulenttjenester, hvor du kan fü bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Vüre rørleggere kan ogsü hündtere og koordinere skadesaker, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Med en rammeavtale vil du som kunde motta rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og et raskt oppmøte ved oppdrag. Du vil ogsü motta en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr, samt en unik tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Inngür du i en rammeavtale med vüre rørleggere, er du sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til. Denne partneren vil ogsü kjenne til VVS-anlegget og rutinene i bygget, som sørger for en rask og effektiv inspeksjon av VVS-anlegget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Skarnes fra vür rørlegger

Vüre rørleggere som dekker Skarnes har service- og rammeavtaler, hvor en profesjonell og dyktig rørlegger utfører ettersyn og service, samt opprettelse av felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel bedrifter, sameier eller borettslag. Kontroller blir gjennomført pü røranlegg i leiligheter, tekniske rom og fellesarealer, hvor mület er ü lokalisere mindre feil, og rette opp i dem før større skader püdras.

Alt av kontroller og vedlikehold blir utført av en sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Skarnes

Rørleggerne vüre som rykker ut til Skarnes er spesialiserte pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, er alltid klare til ü rykke ut, og det gjør de nür det haster! Andre tjenester og problemer som ikke er akutte, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere tar seg av hele prosessen.

Vüre dyktige rørleggere utfører diverse serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Er det ønskelig med bistand til utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre rørleggere alltid hjelpe deg. Vüre rørleggere kan ogsü bistü med rehabilitering og modernisering av baderom.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Selv om vüre rørleggere har muligheten og kompetansen som skal til for ü utføre enhver jobb, som bare de mest erfarne rørleggerne kan utføre, kan det hende at det du lurer pü, eller trenger hjelp til, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste ved ü taste inn ditt telefonnummer, ringe nummeret som dukker opp, sü kan du ta deg en uforpliktet samtale med en hyggelig rørlegger!

Har du behov for en rørlegger i Lillehammer, Kongsvinger eller Stange, kan vüre rørleggere hjelpe deg!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.