Logo

Finn rørlegger i Skotterud – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en profesjonell og dyktig rørlegger i Skotterud?

Da har du kommet til rett sted, for vi har mange erfarne rørleggere, som er alltid klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt. Rørleggerne vüre har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, som sørger for at du mottar bare god kvalitet og trygg utredning pü utført arbeid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Skotterud fra en nÌrliggende base.

Vüre rørleggere dekker ogsü andre store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Skotterud

Rørleggerne vüre som rykker ut til Skotterud har lang erfaring, og er godt utrustet til ü utføre enhver jobb. De er alltid klare for det verste, og gjør alt de kan for ü fü enhver jobb utført pü bare den beste müten, sü du trenger aldri ü bekymre deg!

Für du hjelp fra vüre rørleggere, vil alle jobber bli utført med kvalitet. I tillegg har vüre rørleggere et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det lett ü utføre enhver jobb pü en kostnadseffektiv müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere?

Rørleggerne vüre som rykker ut til Skotterud har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og en mulighet til ü rykke ut 24/7 üret rundt. I tillegg kan vüre rørleggere drive med prosjektledelse, dersom ekstra kompetanse behøves. Vüre rørleggere er klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Vüre rørleggere som rykker ut til Skotterud har lang erfaring og er kompetente til ü utføre selv de mest krevende jobbene. Rørleggerne vi samarbeider med har godkjent fagbrev, og oppdateres jevnlig pü de nyeste normene, sü du vil motta bare den beste hjelpen. Vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Gjennom en rammeavtale vil du fü tilbud om en rekke tilleggstjenester i form av garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og VVS-utstyr. Er bistand og hjelp med koordinering og hündtering av skadersaker ønskelig, kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Med en rammeavtale vil du fü rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr og en unik tilgang til deres brede tverrfaglige spekter av underleverandører og partnere.

Gjennom en rammeavtale med vüre rørleggere som rykker ut til Skotterud, er du ikke bare sikret en profesjonell og solid partner som blir et fast kontaktpunkt ü forholde deg til, men som ogsü kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger

Vüre samarbeidspartnere har rørleggertjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor du som kunde vil motta bistand med ettersyn og service, samt en opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel bedrifter, sameier eller borettslag. En erfaren rørlegger utfører kontroller pü røranlegg i leiligheter, tekniske rom og fellesarealer, hvor mület er ü lokalisere mindre feil og rette opp i dem, før større skader püdras.

Alt av kontroller og vedlikehold blir utført av en sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere som rykker ut til Skotterud gjør det meste

Rørleggerne vüre har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, og er alltid klare til ü rykke ut for alle innbyggerne i Skotterud, noe de gjør nür det haster. Vüre rørleggere utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag, men problemer og andre tjenester som ikke er akutte, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere tar seg av hele prosessen.

Noen av service oppdragene som vüre rørleggere utfører er reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Er det ønskelig med bistand av utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Selv om vüre rørleggere som rykker ut til Skotterud har kompetansen til ü utføre selv de vanskeligste jobbene, som bare de mest erfarne rørleggerne kan gjøre, kan det hende det du lurer pü eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste ved ü taste inn ditt nummer, ringe nummeret som dukker opp, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger!

Har du behov for bistand i Hamar, Åsnes eller Stange, kan våre rørleggere alltid hjelpe deg! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.