Logo

Finn rørlegger i Eidskog – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Pü utkikk etter en sertifisert og profesjonell rørlegger, som utfører alle rørlegger-tjenester i Eidskog?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har mange dyktige rørleggere, som er klare til ü ta din sak og rykke ut 24/7 üret rundt.

Vüre rørleggere utfører alle rørleggeroppdrag for alle innbyggerne i Eidskog, og det gjør de med bare den beste kvaliteten og med et øye for presisjon!

Vüre rørleggere blir jevnlig oppdatert pü de nyeste normene, og har diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagman, noe som sikrer deg god kvalitet og en trygg utredning pü utført arbeid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Eidskog fra en nÌrliggende base.

En dyktig rørlegger, som jobber under en kjøkkenvask

Vüre rørleggere kan ogsü rykke ut til andre store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Eidskog

Vüre erfarne rørleggere er alltid forberedte pü det verste, og er godt utrustet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg. Rørleggerne vüre som dekker Eidskog har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, som gjør det enkelt ü fü enhver jobb gjort.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Eidskog?

Det er viktig ü finne riktig rørlegger nür du behøver bistand. Vüre rørleggere er dyktige, og utfører alle jobber med bare den høyeste kvalitet!

De har ogsü konkurransedyktige priser, muligheten til ü rykke ut 24/7 üret rundt, og bred kompetanse. Vüre rørleggere som dekker Eidskog, er alltid klare til ü hjelpe deg med dine problemer, og det gjør de nür det haster.

Ved prosjekter som krever ekstra kompetanse, kan vüre rørleggere drive med prosjektledelsen, sü blir arbeidet som er involvert utført pü en trygg og profesjonell müte.

Med andre ord sü er vüre rørleggere klare til ü utføre enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Vüre rørleggere som rykker ut til Eidskog har mye erfaring og kompetansen som skal til for ü utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg, dersom du tar i bruk vür unike tjeneste.

Vüre rørleggere har ogsü godkjent fagbrev, og følger alle de nyeste normene, samt følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Eidskog

Rørleggerne vüre som dekker Eidskog har rammeavtaler som innebÌrer tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte hver for seg eller samlet.

Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, kan vüre dyktige rørleggere hjelpe deg!

Vüre rørleggere kan ogsü bistü med rüdgiving og konsulenttjenester, hvor du vil fü støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Du kan fü bistand med koordinering og hündtering av skadesaker, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre samarbeidspartnere, kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Inngür du i en rammeavtale med vüre partnere, vil du fü høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, og rabatterte priser pü varer og andre tjenester, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Rammeavtalene sikrer deg en profesjonell og solid partner, som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til. Partneren kjenner ogsü til VVS-anlegget og rutiner i bygget, som øker effektiviteten av kontroller og andre oppdrag.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Eidskog fra vür rørlegger

Rørleggerne vüre som dekker Eidskog har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor en av vüre rørleggere bistür med ettersyn og service pü røranlegg. En sertifisert og kvalifisert rørlegger utfører kontroller pü VVS-anlegg, hvor mület er ü oppdage og rette opp i mindre feil, før større skader püdras.

Kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Eidskog

Rørleggerne vüre som dekker Eidskog har spesialisert seg pü akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i uka, og det gjør de nür det haster!

De utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag og andre tjenester, men har du et problem som ikke er akutt, blir saken hündtert av en rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde. En av rørleggerne vi samarbeider med, tar seg av hele prosessen.

Rørleggerne vüre som dekker Eidskog utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

De utfører ogsü oppdrag som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Er dette noe du behøver bistand med, kan vüre dyktige rørleggere hjelpe deg.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere som dekker Eidskog har erfaringen og kompetansen som skal til for ü utføre enhver jobb, som bare de dyktigste rørleggerne kan utføre! Men det kan hende at det du lurer pü ikke er nevnt i innholdet.

Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür unike tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger!

Vüre rørleggere dekker ogsü Lillehammer, Moelv og Hov. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.