Logo

Finn rørlegger i Sand, Nord-Odal – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du behov for en rørlegger som utfører alle rørlegger-tjenester i Sand?

Da har du kommet til rett sted! Vi har mange dyktige og erfarne rørleggere, som utfører alle rørleggeroppdrag, og er alltid klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt.

Rørleggerne vüre har diverse godkjenninger som Sentral Godkjent og VVS fagmann, sü er du sikret god kvalitet og en trygg utredning pü utført arbeid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Sand, Nord-Odal fra en nÌrliggende base.

Rørleggerne vüre som dekker Sand, Nord-Odal dekker ogsü store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Sand, Nord-Odal

Rørleggerne vüre som rykker ut til Sand er alltid forberedt pü det verste, og er godt egnet for ü utføre selv de vanskeligste jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg. Rørleggerne har ogsü et bredt og stort nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb gjort.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Sand, Nord-Odal?

Rørleggerne vüre har konkurransedyktige priser, muligheten til ü rykke ut 24/7 üret rundt og bred kompetanse. I tillegg er vüre rørleggere alltid klare til ü hjelpe deg med dine problemer, og det gjør de nür det haster!

Behøver du ekstra kompetanse ved et prosjekt, kan vüre rørleggere drive med prosjektledelsen, sü blir arbeidet utført pü en trygg og profesjonell müte.

Med andre ord sü er vüre rørleggere klare til ü utføre enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne vüre som dekker Sand har lang erfaring og kompetansen som skal til for ü utføre seg de mest krevende jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg. Rørleggerne har ogsü selvsagt godkjent fagbrev, og blir stadig oppdatert pü de nyeste normene, sü du mottar bare den beste hjelpen.

Vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Sand, Nord-Odal

Vüre rørleggere har rammeavtaler som innebÌrer tilbud om en rekke tilleggstjenester. Tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor du vil fü bistand og ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere bistü med dette!

Rørleggerne vüre som dekker Sand kan ogsü bistü med rüdgiving og konsulenttjenester, som støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Du kan ogsü fü bistand med koordinering og hündtering av skadesaker, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Inngür du i en rammeavtale med vüre rørleggere, vil du fü rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Med en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt og som ogsĂĽ kjenner selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Sand fra vür rørlegger

Vüre samarbeidspartnere har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor du vil fü bistand med ettersyn og service pü røranlegg. En sertifisert og kvalifisert rørlegger utfører kontroller, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i feil, før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Sand, Nord-Odal

Rørleggerne vüre har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, er alltid klare til ü rykke ut, og det gjør de nür det haster!

Rørleggerne vüre som dekker Sand utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag og andre tjenester, men problemer som ikke er akutte, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger vi samarbeider med, utfører og tar seg av hele prosessen.


Vüre rørleggere utfører ogsü serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre som rykker ut til Sand har muligheten og kompetansen for ü utføre enhver jobb, som bare de mest erfarne og dyktige rørleggerne kan utføre!

Har du spørsmül, eller trenger du en rørlegger-tjeneste som ikke er nevnt i innholdet, anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste ved ü taste inn ditt nummer, sü kan du ringe og snakke med en hyggelig rørlegger, i dag!

Samarbeidspartnerne vüre dekker ogsü Hamar, KirkenÌr og Raufoss. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.