Logo

Finn rørlegger i Kongsvinger – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Bor du i Kongsvinger og ser etter en dyktig og solid rørlegger? Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange erfarne og flinke rørleggere som alltid er klare til ü rykke ut 24/7, üret rundt, og det gjør de nür det haster!

Vüre rørleggere er sertifiserte, og vil alltid sikre deg god kvalitet pü utført arbeid.

Ta i bruk vür rørleggertjeneste i dag, sü für du hjelpen du trenger umiddelbart.

En rørlegger som vi samarbeider med rykker ut til Kongsvinger fra en nÌrliggende base.

Rørleggerne vüre rykker ut umiddelbart, dersom det behøves!

Har du behov for en rørlegger i andre store deler av Norge?

Tjenester som vüre rørleggere gjør i Kongsvinger

Vüre rørleggere er alltid klare og godt utrustet til ü hündtere selv de vanskeligste og mest krevende jobbene, sü du trenger ikke ü bekymre deg. Ved bruk av vür tjeneste, vil du fü hjelp av rørleggere med et bredt nettverk til andre hündverkere i Kongsvinger, da blir enhver jobb utført pü en effektiv müte.

Trenger du bistand til prosjektledelse, vil vüre rørleggere kunne hjelpe deg.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du trenger bistand i Kongsvinger?

Med utrolig konkurransedyktige priser, bred kompetanse og en mulighet til ü rykke ut 24/7, üret rundt, vil vüre rørleggere alltid kunne hjelpe deg, og det med bare topp kvalitet!

Vüre rørleggere er klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere har bred kompetanse, og hjelper alle i Kongsvinger

Vüre rørleggere som dekker Kongsvinger har mye erfaring, og er dyktige og kompetente nok til ü utføre selv de mest krevende jobbene. Med godkjent fagbrev, og kursing pü alle nye normer, vil vüre rørleggere som rykker ut Kongsvinger bistü med bare den beste hjelpen. Rørleggerne følger ogsü alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven, og har gjeldende sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Kongsvinger

Vüre rørleggere tilbyr en unik rammeavtale som gir deg tilbud pü en rekke tilleggstjenester. Tjenestene kan bli benyttet samlet eller hver for seg. For ü nevne noen kan du fü garantert responstid eller en serviceavtale hvor du vil fü periodisk ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr.

Er det ønskelig med rüdgiving og konsulenttjenester, hvor du vil fü bistand i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering og modernisering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, er dette noe vüre rørleggere kan utføre for deg. Du kan ogsü fü hjelp med koordinering og hündtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Ønsker du rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet, raskt oppmøte ved oppdrag, ürlig inspeksjon av VVS-utstyr, samt en unik tilgang til et bred tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere, er en rammeavtale perfekt for deg!

En rammeavtale sikrer deg ikke bare en solid partner som blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde seg til, men som ogsĂĽ kjenner til VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Kongsvinger fra vür rørlegger

Vüre samarbeidspartnere tilbyr ogsü rørleggertjenester som service- og rammeavtaler, hvor du vil fü ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp. Det blir utført kontroller pü røranlegg for ü ivareta vedlikehold og sikkerhet. Dette gjøres ved at en rørlegger leter etter mindre feil for ü sü rette opp i dem før problemene forürsaker større skader pü røranlegget.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren og sertifisert rørlegger, som forholder seg til alle gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Kongsvinger

Rørleggerne vüre som dekker Kongsvinger er spesialisert pü akuttberedskap 24 timer i døgnet, men utfører ogsü selvfølgelig ordinÌre rørleggeroppdrag. Problemer og andre tjenester som ikke krever akutt utrykning, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde og rørlegger. Alle oppdrag blir utført av en rørlegger som vi samarbeider med, uansett oppdrag.

Noen serviceoppdrag som vüre dyktige rørlegger utfører er reparasjon installasjon eller utskifting av toaletter og urinaler, utekran, stoppekran, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner og annet VVS-materiell.

Du kan ogsü fü hjelp med rehabilitering eller utskifting av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller rensing og staking av tette rør.

Vüre rørlegger hjelper med tett toalett, vask og avløp

De fleste har opplevd en tett vask, og vet hvor plagsomt det er nür vannet ikke vil renne ned i sluket til vasken. Dette problemet kan ofte bli fikset ved ü rense vannlüsen til vasken, men dette fungerer ikke alltid da selve rørene kan tette seg. Skjer dette anbefaler vi sterkt ü ta i bruk vür tjeneste, sü für du hjelpen du trenger fra en av vüre erfarne rørleggere.

Vüre rørleggere som rykker ut til Kongsvinger har mye erfaring med ü fikse opp i tette toaletter, Norge rundt. Derfor kan du slappe av og bruke vür tjeneste, sü für du hjelp fra en rørlegger umiddelbart.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere i Kongsvinger har mye erfaring og er kompetente til ü utføre alle tjenester, men det kan hende det du lurer pü ikke er nevnt i dette innholdet. Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste ved ü taste inn ditt telefonnummer, for ü sü ringe nummeret som dukker opp, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en dyktig rørlegger i dag!

Vüre rørleggere hjelper deg ogsü i Lillehammer, Skotterud og Flisa!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.