Logo

Finn rørlegger i Kirkenær – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Behøver du akutt hjelp, eller har du en annen problemstilling og ser etter en rørlegger som kan hjelpe deg i Kirkenær?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har mange erfarne og dyktige rørleggere, som alltid er klare til å rykke ut og ta din sak i Kirkenær 24/7 året rundt!

Våre rørleggere har såklart diverse godkjenninger på plass som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning på utført arbeid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Kirkenær fra en nærliggende base.

Få hjelp med din vask fra vår rørlegger!

Våre dyktige rørleggere som dekker Kirkenær, dekker også store deler av Norge.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Kirkenær

Våre rørleggere som dekker Kirkenær er godt egnet for å utføre selv de mest vanskeligste og krevende jobbene. Rørleggerne er også alltid forberedte på det verste, så du trenger aldri å bekymre deg.

Våre rørleggere har også et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få enhver jobb gjort.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Kirkenær

Velger du å ta i bruk vår unike tjeneste, får du hjelp av rørleggere som har konkurransedyktige priser, muligheter til å rykke ut 24/7 året rundt og bred kompetanse. Våre dyktige rørlegger-samarbeidspartnere er alltid klare til å hjelpe alle i Kirkenær, og rykker ut umiddelbart ved akutte situasjoner!

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse?

Da kan våre sertifiserte rørleggere bistå med prosjektledelsen, så blir arbeidet som er involvert utført på en profesjonell og trygg måte!

Med andre ord så er våre rørleggere klare til å utføre enhver jobb.

Våre rørleggere har bred kompetanse

Selv de mest krevende jobbene er ikke noe for våre dyktige rørleggere!

De har lang erfaring, og har kompetansen som skal til for å utføre enhver jobb, selv om hvor krevende den skulle være, så du trenger aldri å bekymre deg.

Alle våre rørleggere har også selvsagt godkjent fagbrev, samt blir jevnlig oppdatert på de nyeste normene, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen.

Våre rørleggere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Kirkenær

Rørleggerne våre som dekker Kirkenær har også rammeavtaler som innebærer tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor en rørlegger bistår med ettersyn og service på rør og VVS-utstyr, er en rammeavtale perfekt for deg.

Det er også gode muligheter for rådgiving og konsulenttjenester, som støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Det er også tilbud om koordinering og håndtering av skadesaker, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Inngår du i en rammeavtale med våre partnere, vil du få flere fordeler for deg som kunde, som rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag og en årlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Med en rammeavtale har du en profesjonell og solid partner som blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, og som kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Kirkenær fra vår rørlegger

Våre dyktige rørlegger-samarbeidspartnere har rørleggertjenester, som innebærer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistår med ettersyn og service på røranlegg. Det blir sendt ut en dyktig rørlegger, som utfører kontroller på røranlegg, hvor målet er å ivareta sikkerheten ved å oppdate mindre feil og rette opp i dem før større skader pådras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere gjør det meste i Kirkenær

Rørleggerne våre er spesialisert på akutt beredskap, 24 timer i døgnet, alle dager i året, og er alltid klare til å rykke ut når det haster.

Våre rørleggere som rykker ut til Kirkenær, utfører også selvsagt ordinære rørleggeroppdrag og andre tjenester, men saker som ikke er akutt, blir håndtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Behøver du bistand med serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell, kan våre rørleggere hjelpe deg!

Rørleggerne utfører også oppdrag som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere som dekker Kirkenær rykker ut og utfører alle rørleggertjenester, med et øye for kvalitet og presisjon. Men det kan hende at det du lurer på eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Rørleggerne våre dekker også Hamar, Elverum og Eidskog. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.