Logo

Finn rørlegger i Grue – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Pü utkikk etter en dyktig og profesjonell rørlegger som utfører alle rørleggertjenester og bistür med dine problemer i Grue?

Da har du kommet til rett sted! Vi har mange rørleggere, som alltid er klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt, hver dag.

Bare ta i bruk vür unike tjeneste i dag, sü für du hjelpen du trenger av en hyggelig og sertifisert rørlegger, som har godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagman pü plass, sü für du bare den beste hjelpen og en trygg utredning.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Grue fra en nÌrliggende base.

Vüre rørleggere dekker ogsü andre steder i Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Grue

Vüre rørleggere som dekker Grue er alltid klare for det verste, og er godt egnet for ü utføre selv de mest krevende jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg!

Für du bistand fra en av vüre kvalifiserte rørleggere, vil jobben bli utført pü en trygg og effektiv müte, da de har et bredt og stort nettverk til andre dyktige hündverkere.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Grue?

Rørleggerne vüre, som dekker Grue, er klare til ü rykke ut 24/7 üret rundt, har bred kompetanse og tilbyr rørleggertjenester til konkurransedyktige priser. I tillegg kan vüre rørleggere bistü med prosjektledelsen, dersom det kreves ekstra kompetanse for arbeidet som er involvert. Med andre ord sü er vüre rørleggere alltid klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere som rykker ut til Grue har bred kompetanse

Rørleggerne vüre har lang erfaring og er kompetente til ü utføre selv de mest krevende jobbene. De har ogsü godkjent fagbrev, og blir stadig oppdatert pü de nyeste normene, sü du für alltid bare den beste hjelpen! Rørleggerne følger ogsü alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Grue

Vüre rørleggere har rammeavtaler som gir deg tilbud pü en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg!

Rørleggerne vüre som dekker Grue kan ogsü bistü med rüdgiving og konsulenttjenester som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, er dette noe du behøver, har du kommet til rett sted!

En rammeavtale kan ogsĂĽ gi deg hjelp med hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtaler kommer med fordeler for deg som kunde. Du vil fü rabatterte priser pü varer og tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr, og en unik tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Inngür du i en rammeavtale med vüre rørleggere, er du sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Grue fra vür rørlegger

Vüre rørlegger-samarbeidspartnere har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer ramme- og serviceavtaler, hvor en rørlegger bistür med ettersyn og service pü røranlegg. Kontroller blir utført pü røranlegget, hvor mület er ü lokalisere og fikse mindre feil før større skader püdras.

Kontrollen blir utført av en sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Grue

Alle rørleggerne vüre er spesialisert pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, er alltid klare til ü rykke ut, og det gjør de nür det virkelig haster! Selvfølgelig utfører de ogsü ordinÌre rørleggeroppdrag og tjenester, men problemer som ikke er akutte, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. Hele prosessen blir utført av en erfaren rørlegger.

Vüre dyktige rørleggere utfører ogsü serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

En rørlegger hos oss kan hjelpe deg med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Rørleggerne vüre har ogsü lang og bred erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre som rykker ut til Grue, har kompetansen og erfaringen for ü utføre enhver jobb for deg! Det kan bare hende at det du lurer pü eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet.

Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, sü für du hjelpen du trenger!

Vüre rørleggere dekker ogsü Lillehammer, Kongsvinger og Skotterud. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.