Logo

Finn rørlegger i Grue – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Pü utkikk etter en dyktig og profesjonell rørlegger som utfører alle rørleggertjenester og bistür med dine problemer i Grue?

Da har du kommet til rett sted! Vi har mange rørleggere, som alltid er klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt, hver dag.

Bare ta i bruk vür unike tjeneste i dag, sü für du hjelpen du trenger av en hyggelig og sertifisert rørlegger, som har godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagman pü plass, sü für du bare den beste hjelpen og en trygg utredning.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Grue fra en nÌrliggende base.

Vüre rørleggere dekker ogsü andre steder i Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Grue

Vüre rørleggere som dekker Grue er alltid klare for det verste, og er godt egnet for ü utføre selv de mest krevende jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg!

Für du bistand fra en av vüre kvalifiserte rørleggere, vil jobben bli utført pü en trygg og effektiv müte, da de har et bredt og stort nettverk til andre dyktige hündverkere.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Grue?

Rørleggerne vüre, som dekker Grue, er klare til ü rykke ut 24/7 üret rundt, har bred kompetanse og tilbyr rørleggertjenester til konkurransedyktige priser. I tillegg kan vüre rørleggere bistü med prosjektledelsen, dersom det kreves ekstra kompetanse for arbeidet som er involvert. Med andre ord sü er vüre rørleggere alltid klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere som rykker ut til Grue har bred kompetanse

Rørleggerne vüre har lang erfaring og er kompetente til ü utføre selv de mest krevende jobbene. De har ogsü godkjent fagbrev, og blir stadig oppdatert pü de nyeste normene, sü du für alltid bare den beste hjelpen! Rørleggerne følger ogsü alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Grue

Vüre rørleggere har rammeavtaler som gir deg tilbud pü en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg!

Rørleggerne vüre som dekker Grue kan ogsü bistü med rüdgiving og konsulenttjenester som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, er dette noe du behøver, har du kommet til rett sted!

En rammeavtale kan ogsĂĽ gi deg hjelp med hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtaler kommer med fordeler for deg som kunde. Du vil fü rabatterte priser pü varer og tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr, og en unik tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Inngür du i en rammeavtale med vüre rørleggere, er du sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Grue fra vür rørlegger

Vüre rørlegger-samarbeidspartnere har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer ramme- og serviceavtaler, hvor en rørlegger bistür med ettersyn og service pü røranlegg. Kontroller blir utført pü røranlegget, hvor mület er ü lokalisere og fikse mindre feil før større skader püdras.

Kontrollen blir utført av en sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Grue

Alle rørleggerne vüre er spesialisert pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, er alltid klare til ü rykke ut, og det gjør de nür det virkelig haster! Selvfølgelig utfører de ogsü ordinÌre rørleggeroppdrag og tjenester, men problemer som ikke er akutte, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. Hele prosessen blir utført av en erfaren rørlegger.

Vüre dyktige rørleggere utfører ogsü serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

En rørlegger hos oss kan hjelpe deg med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Rørleggerne vüre har ogsü lang og bred erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre som rykker ut til Grue, har kompetansen og erfaringen for ü utføre enhver jobb for deg! Det kan bare hende at det du lurer pü eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet.

Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger i hele Innlandet, sü für du hjelpen du trenger!

Vüre rørleggere dekker ogsü Lillehammer, Kongsvinger og Skotterud. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.