Logo

Finn rørlegger i Flisa – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du behov for en rørlegger som utfører alle rørlegger-tjenester i Flisa?

Da har du kommet til rett sted! Vi har mange dyktige og erfarne rørleggere, som utfører alle rørleggeroppdrag, og er alltid klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt.

Rørleggerne vüre har diverse godkjenninger som Sentral Godkjent og VVS fagmann, sü er du sikret god kvalitet og en trygg utredning pü utført arbeid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Flisa fra en nÌrliggende base.

En hyggelig rørlegger, som fikser en vask.

Rørleggerne vüre rykker ogsü ut til andre store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Flisa

Rørleggerne vüre som rykker ut til Flisa er alltid forberedt pü det verste, og er godt egnet for ü utføre selv de vanskeligste jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg. Rørleggerne har ogsü et bredt og stort nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb gjort.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Flisa?

Rørleggerne vüre har konkurransedyktige priser, muligheten til ü rykke ut 24/7 üret rundt og bred kompetanse. I tillegg er vüre rørleggere alltid klare til ü hjelpe deg med dine problemer, og det gjør de nür det haster!

Behøver du ekstra kompetanse ved et prosjekt, kan vüre rørleggere drive med prosjektledelsen, sü blir arbeidet utført pü en trygg og profesjonell müte.

Med andre ord sü er vüre rørleggere klare til ü utføre enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne vüre som dekker Flisa har lang erfaring og kompetansen som skal til for ü utføre seg de mest krevende jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg. Rørleggerne har ogsü selvsagt godkjent fagbrev, og blir stadig oppdatert pü de nyeste normene, sü du mottar bare den beste hjelpen.

Vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Flisa

Vüre rørleggere har rammeavtaler som innebÌrer tilbud om en rekke tilleggstjenester. Tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor du vil fü bistand og ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere bistü med dette!

Rørleggerne vüre som dekker Flisa kan ogsü bistü med rüdgiving og konsulenttjenester, som støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Du kan ogsü fü bistand med koordinering og hündtering av skadesaker, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Inngür du i en rammeavtale med vüre rørleggere, vil du fü rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Med en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt og som ogsĂĽ kjenner selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Flisa fra vür rørlegger

Vüre samarbeidspartnere har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor du vil fü bistand med ettersyn og service pü røranlegg. En sertifisert og kvalifisert rørlegger utfører kontroller, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i feil, før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Flisa

Rørleggerne vüre har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, er alltid klare til ü rykke ut, og det gjør de nür det haster!

Rørleggerne vüre som dekker Flisa utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag og andre tjenester, men problemer som ikke er akutte, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger vi samarbeider med, utfører og tar seg av hele prosessen.


Vüre rørleggere utfører ogsü serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre som rykker ut til Flisa har muligheten og kompetansen for ü utføre enhver jobb, som bare de mest erfarne og dyktige rørleggerne kan utføre!

Har du spørsmül, eller trenger du en rørlegger-tjeneste som ikke er nevnt i innholdet, anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste ved ü taste inn ditt nummer, sü kan du ringe og snakke med en hyggelig rørlegger i hele Innland, i dag!

Rørleggerne vüre dekker ogsü Hamar, Skarnes og Grue. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.