Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Ser du etter en dyktig og hyggelig rørlegger som utfører alle rørlegger-tjenester i Åsnes?

Da kan vi hjelpe deg! Vi har mange sertifiserte rørleggere, som alltid er klare for din sak, 24/7 året rundt. Våre rørleggere utfører alle rørleggeroppdrag, og vil alltid sikre deg god kvalitet og trygg utredning på utført arbeid.

Våre rørleggere har også diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, samt kurses jevnlig på de nyeste normene, som sikrer deg en god hjelp.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Åsnes fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Åsnes

Våre rørleggere, som dekker Åsens, er alltid forberedte på det verste, og er godt utrustet for å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene, så du trenger aldri å bekymre deg. De har også et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det lett å få enhver jobb gjort.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

  • Vannsjekk
  • Akutt rørleggerhjelp
  • Rørlegger-døgnvakt i Åsnes
  • Rørlegger helligdag-vakt
  • Rørlegger helgearbeid
  • Komplett røropplegg
  • Rørrehabilitering
  • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Åsnes?

Med konkurransedyktige priser, muligheten til å rykke ut 24/7 året rundt, og bred kompetanse, tar man ikke feil ved bruk av vår tjeneste!

Behøver du ekstra kompetanse ved et prosjekt, kan våre rørleggere drive med prosjektledelsen, så blir arbeidet utført på en profesjonell måte.

Våre rørleggere er alltid klare for å ta enhver sak!

Våre rørleggere har bred kompetanse

Våre rørleggere som dekker Åsens har mye og lang erfaring, og kompetansen som skal til for å utføre enhver jobb, og det gjør de med et øye for kvalitet!

De har godkjent fagbrev, og følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Åsnes

rørleggerne våre tilbyr en rammeavtale som innebærer tilbud om en rekke med tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor du vil få bistand og ettersyn på rør og VVS-utstyr, er en rammeavtale perfekt for deg.

Rørleggerne våre som dekker Åsnes tilbyr også rådgiving og konsulenttjenester, som støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Du kan også få hjelp med håndtering og koordinering av skadesaker, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalen kommer med gode fordeler for deg som kunde. Inngår du i en rammeavtale med våre rørlegger-samarbeidspartnere, vil du få rabatterte priser på varer og andre tjenester, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, og en årlig inspeksjon av VVS-anlegg og utstyr.

Med en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt og som også kjenner selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Åsnes fra vår rørlegger

Samarbeidspartnerne våre har rørleggertjenester som innebærer service- og rammeavtaler, hvor en rørlegger bistår med ettersyn og service på røranlegg. En rørlegger vi samarbeider med utfører kontroller, hvor målet er å ivareta sikkerheten ved å oppdage og fikse mindre feil før større skader pådras. Kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere gjør det meste i Åsnes

Våre rørleggere har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, og er alltid klare til å rykke ut, noe de gjør når det haster!

Våre rørleggere utfører også selvsagt ordinære rørleggeroppdrag og andre tjenester. Har du behov for oppdrag eller andre tjenester som ikke er akutt, vil saken bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger vi samarbeider med, utfører og tar seg av hele prosessen.


Rørleggerne våre utfører også serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre rørleggere hjelpe deg med dette!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne våre som dekker Årnes har kompetansen som trengs for å utføre enhver jobb, men det kan hende at det du trenger hjelp til eller lurer på, ikke er nevnt i dette innholdet.

Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår unike tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Våre rørleggere dekker også , og .

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger