Logo

Finn rørlegger i Dokka – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Pü utkikk etter en erfaren og profesjonell rørlegger, som utfører alle rørlegger-tjenester i Dokka?

Da har du kommet til rett sted, for vi har mange rørleggere, som alltid er klare for ü rykke ut overalt i Innlandet og bistü med dine problemer! Og det gjør de 24/7 üret rundt.

Rørleggerne vüre har godkjenninger som VVS fagmann og Sentral Godkjenning, sü er du sikret god kvalitet og trygg utredning pü utført arbeid.

En av rørleggerne vi samarbeider med, rykker ut til Dokka fra en nÌrliggende base.

Rørleggerne vüre som dekker Dokka, dekker ogsü andre store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Dokka

Rørleggerne vüre som dekker Dokka har et bredt og stort nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü gjort enhver jobb. I tillegg er de alltid forberedte pü det verste, og er godt utrustet for ü utføre selv de mest krevende jobbene, sü du trenger ikke ü bekymre deg, dersom du tar i bruk vür tjeneste.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Dokka?

Vüre rørleggere tilbyr tjenester til konkurransedyktige priser, har gode muligheter til ü rykke ut 24/7 üret rundt og bred kompetanse. De er alltid klare til ü hjelpe deg, og det gjør de nür det haster!

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse? Da kan vüre rørleggere hjelpe deg! De har kompetansen og erfaringen som trengs for ü drive med prosjektledelsen. Da er du sikret at arbeidet som er involvert blir utført pü en trygg og ansvarsfull müte.

Rørleggerne vüre som rykker ut til Dokka er klare til ü utføre enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Alle vüre rørleggere som dekker Dokka har kompetansen og erfaringen som trengs for ü utføre enhver jobb. I tillegg har de ogsü godkjent fagbrev, og blir jevnlig oppdatert pü de nyeste normene, noe som sikrer deg bare den beste hjelpen, dersom du tar i bruk vür unike tjeneste!

Rørleggerne vüre som rykker ut til Dokka følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Dokka

Rørleggerne vüre har rammeavtaler som innebÌrer en rekke tilbud om tilleggstjenester, som kan benyttes hver for seg eller samlet. Ønsker du serviceavtaler, hvor en rørlegger utfører bistand og ettersyn pü rør og VVS-utstyr eller garantert responstid, kan en rammeavtale vÌre perfekt for deg!

Rørleggerne vüre kan ogsü bistü med konsulent og rüdgivningstjenester, hvor du vil motta støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. En rammeavtale med vüre rørleggere som dekker Dokka, gir deg ogsü gode muligheter for bistand med koordinering og hündtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Vüre rørleggere sine rammeavtaler kommer med flere fordeler og goder for deg som kunde. En rammeavtale vil sikre deg tjenester og andre varer til konkurransedyktige priser, har høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt ürlige inspeksjoner av ditt VVS-utstyr.

En rammeavtale sikrer deg ikke bare en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde seg til, og som kjenner til selve rutinene og VVS-anlegget i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Dokka fra vür rørlegger

Samarbeidspartnerne vüre som rykker ut til Dokka har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer ramme- og serviceavtaler, hvor en sertifisert rørlegger rykker ut og utfører ettersyn og service pü røranlegg.

En rørlegger utfører kontroller pü røranlegget, hvor mület er ü ivareta sikkerheten ved ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Dokka

Rørleggerne vüre som rykker ut til Dokka, gjør det meste, og er spesialisert pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret, og er alltid klare til ü rykke ut, noe de gjør nür det haster!

Rørleggerne vüre utfører ogsü ordinÌre rørleggeroppdrag, men har du en sak eller behøver en tjenester som ikke er akutt, blir saken hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En dyktig rørlegger vi samarbeider med tar seg av hele prosessen.

De utfører ogsü andre serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Behøver du bistand til andre oppdrag og tjenester som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre erfarne og sertifiserte rørleggere hjelpe deg med dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere som dekker Dokka har muligheten og kompetansen som trengs for ü utføre enhver jobb, selv de mest krevende og vanskeligste. Har du et problem eller trenger du en tjeneste som ikke er nevnt i innholdet, anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en av vüre hyggelige rørleggere, i dag.

Vüre rørleggere har ogsü rørleggervakt. Les mer om det her.

Rørleggerne vüre dekker ogsü Lillehammer, Ringsaker og Rena. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.