Logo

Finn rørlegger i Gran – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Leter du etter bistand fra en rørlegger, som utfører alle tjenester og oppgaver i Gran?

Da kan vi hjelpe deg! Vi har mange dyktige og solide rørleggere, som alltid er klare for dine oppdrag 24 timer i døgnet, alle dager i üret!

Vüre rørleggere har selvsagt diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, sü er du alltid sikret god kvalitet og en trygg utredning pü utført arbeid.

En av vüre rørleggere som vi samarbeider med, rykker ut til Gran fra en nÌrliggende base.

Rørleggerne vüre dekker ogsü store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Gran

Alle vüre rørleggere som dekker Gran, er alltid klare og forberedte pü det verste, og er godt utrustet for ü utføre selv de mest vanskeligste og krevende jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg. Vüre rørleggere har ogsü et bredt og stort nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb utført.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Gran?

Vüre rørleggere har tjenester til konkurransedyktige priser, muligheten til ü rykke ut 24/7 üret rundt og bred kompetanse. I tillegg er vüre rørleggere som rykker ut til Gran, alltid klare til ü bistü med dine problemer, noe de gjør nür det haster!

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan vüre dyktige rørleggere hjelpe deg med ü drive med prosjektledelsen, sü blir arbeidet utført pü en trygg og profesjonell müte.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Alle vüre dyktige rørleggere som rykker ut til og dekker Gran, har lang erfaring og kompetansen som trengs for ü utføre selv de mest krevende jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg!

Vüre rørleggere har ogsü godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset pü de nyeste relevante normene, sü du er sikret bare den beste hjelpen.

Rørleggerne vüre følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Gran

Rørleggerne vüre har rammeavtaler, som innebÌrer en rekke tilbud om tilleggstjenester, som kan benyttes samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, i form av bistand og ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre dyktige rørleggere bistü med dette!

De bistür ogsü med konsulent og rüdgivningstjenester, i forbindelse med støtte og bistand med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Det er ogsü gode muligheter for bistand med hündtering og koordinering av skadesaker, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre partnere, kommer med flere fordeler og goder for deg som kunde. En rammeavtale med vüre partnere, gir deg rabatterte priser pü tjenester og andre tjenester, raskt oppmøte og prioritet ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

En rammeavtale vil ikke bare sikre deg en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde seg til, men som ogsĂĽ kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Gran fra vür rørlegger

Samarbeidspartnerne vüre har ogsü rørleggertjenester, hvor du vil motta bistand med ettersyn og service pü røranlegg. Da utfører en sertifisert og kvalifisert rørlegger kontroller, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader eventuelt skulle püdras.

Vedlikehold og kontroller utføres av en erfaren og sertifisert rørlegger, som alltid forholder seg til gjeldene normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Gran

Rørleggerne vüre har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, og er alltid klare til ü rykke ut, noe de gjør nür du trenger hjelp!

Rørleggerne vüre som dekker Gran utfører ogsü selvsagt ordinÌre tjenester og andre rørleggeroppdrag, men har du et problem som ikke er akutt, blir dette hündtert av en erfaren rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre samarbeidspartnere utfører og tar seg av hele prosessen.

Vüre dyktige rørleggere som dekker Gran, utfører ogsü selvsagt serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell. Er dette noe du behøver, er det bare ü ta i bruk tjenesten vür!

Har du behov for andre tjenester, som bistand med utskifting eller rehabilitering av vannrør og soil, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere dekker og rykker ut til Gran, og utfører alle rørleggertjenester. De har ogsü kompetansen og erfaringen som trengs, for ü utføre selv de mest krevende jobbene, som bare de flinkeste rørleggerne kan utføre.

Har du et spørsmül eller behøver bistand med en tjeneste som ikke er nevnt i innholdet?

Da anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, sü für du hjelpen du trenger!

Har du behov for bistand i Lillehammer, Sjusjøen eller Elverum, kan vüre rørleggere rykke ut til deg! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.