Logo

Finn rørlegger i Rena – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ser du etter en dyktig og solid rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Rena?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har dyktige rørleggere pü plass, som alltid er klare til ü takle dine saker 24/7, üret rundt, og sørger alltid for ü utføre alle oppdrag med et øye for kvalitet og presisjon!

Tar du i bruk vür tjeneste, vil du motta bistand av en hyggelig og erfaren rørlegger, som har diverse godkjenninger pü plass som VVS fagmann og Sentral Godkjenning, noe som sørger for at du mottar bare den beste kvaliteten og en trygg utredning.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Rena fra en nÌrliggende base.

Vüre rørleggere rykker ogsü ut til store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Rena

Alle vüre rørleggere er alltid klare for det verste, og er alltid godt utrustet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg!

Tar du i bruk vür unike tjeneste, vil du motta bistand fra en rørlegger som sørger for ü utføre alle jobber pü en effektiv og profesjonell müte. Enhver jobb blir ogsü utført pü en enkel müte, da de har et bredt nettverk til andre hündverkere.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Rena?

Rørleggerne vüre rykker ut 24/7, üret rundt, har bred kompetanse og tilbyr sine tjenester til bare konkurransedyktige priser. Derfor tar man ikke feil, dersom man tar i bruk vür tjeneste!

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse med arbeidet som er involvert? Da kan vüre rørleggere bistü med dette, sü er du sikret et prosjekt som blir utført pü en ansvarlig og dyktig müte.

Vüre rørleggere som rykker ut til Rena har bred kompetanse

Alle rørleggerne vüre har lang erfaring, og har kompetansen som trengs for ü utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. Alle rørleggerne vüre har ogsü selvsagt fagutannelse og godkjennt fagbrev, som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen!

Rørleggerne vüre, som rykker ut til Rena, følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere i Rena har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Vüre rørleggere har ogsü rammeavtaler som innebÌrer en rekke tilleggstjenester. Tilleggstjenester kan velges ü benytte hver for seg eller samlet. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av ettersyn pü rør og VVS-utstyr, vil vüre rørleggere bistü med dette!

De dyktige rørleggerne vüre kan ogsü bistü med konsulent og rüdgivningstjenester, som innebÌrer støtte og bistand i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

En rammeavtale med vĂĽre partnere gir deg ogsĂĽ gode muligheter for bistand med hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale gir deg som kunde flere fordeler og goder. Inngür du i en rammeavtale med vüre partnere, vil du motta varer og tjenester til rabatterte priser, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, ürlig inspeksjon av VVS-utstyr, samt en unik tilgang til deres brede og tverrfaglige spekter av underleverandører og partnere.

Velger du ĂĽ inngĂĽ i en rammeavtale med vĂĽre partnere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde seg til, men som ogsĂĽ kjenner til anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Rena

samarbeidspartnerne vüre har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer ramme- og serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med service og ettersyn pü røranlegget. En rørlegger rykker ut og utfører kontroller, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader püdras.

Alt av kontroller og vedlikehold utføres av en erfaren, kvalifisert og erfaren rørlegger, som forholder seg til alle gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere i Rena gjør det meste

Rørleggerne vüre har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret, og de rykker ut nür det haster! Har du et problem eller trenger bistand til noe som ikke er akutt, blir det hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag

De dyktige og sertifiserte rørleggerne vüre utfører diverse rørleggeroppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

En rørlegger som vi samarbeider med kan ogsü utføre andre tjenester som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Er dette noe du behøver bistand med, kan en rørlegger hjelpe deg med dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

De dyktige og hyggelige rørleggerne vüre har muligheten, erfaringen og kompetansen som trengs for ü utføre selv de mest krevende oppgavene, som bare de flinkeste rørleggerne kan utføre.

Har du et problem eller spørsmül som ikke er nevnt i innholdet, kan du ta i bruk vür unike tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, sü für du alltid hjelpen du behøver!

rørleggerne vüre dekker ogsü Lillehammer, Elverum og Moelv.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.