Logo

Finn rørlegger i Trysil – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ser du etter en dyktig rørlegger som utfører alle rørleggertjenester i Trysil?

Da har du kommet til rett sted! vi har mange dyktige og erfarne rørleggere, som alltid er klare for ü ta dine oppdrag 24/7 üret rundt!

Vüre rørleggere som dekker Trysil Har diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning pü utført arbeid.

En rørlegger som vi samarbeider med rykker ut til Trysil Fra en nÌrliggende base.

Rørleggerne vüre rykker ogsü ut til store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Trysil

Vüre rørleggere er alltid forberedte pü det verste, og er godt egnet for ü utført selv de vanskeligste jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg!

Vüre erfarne og profesjonelle rørleggere har et bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb gjort.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Trysil?

Vüre rørleggere som rykker ut til Trysil Har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og muligheten til ü rykke ut 24/7 üret rundt.

Er det behøvelig med ekstra kompetanse, kan vüre rørleggere drive med prosjektledelsen, sü blir arbeidet involvert, utført pü en profesjonell müte.

Med andre ord sü er vüre rørleggere klare til ü utføre enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Vüre rørleggere har godkjent fagbrev, og blir stadig oppdatert pü nye normer, som sørger for at du mottar bare den mest profesjonelle hjelpen.

Vüre rørleggere har ogsü kompetansen og erfaringen som skal til for ü utføre selv de mest krevende jobbene, sü du für alltid hjelpen du trenger.

Vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Trysil

Rørleggerne vüre har rammeavtaler, hvor du som kunde für tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes hver for seg eller samlet. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor du vil fü ettersyn og bistand pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg!

Vüre rørleggere kan ogsü bistü med konsulent og rüdgivningstjenester, som bistand og støtte med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Med en rammeavtale kan du ogsü fü hjelp med hündtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtaler kommer med fordeler for deg som kunde. En rammeavtale vil gi deg rabatterte priser pü varer og andre tjenester, raskt oppmøte og høy prioritet, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Med en rammeavtale er du sikret en partner som blir et fast kontaktpunkt og som kjenner selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Trysil fra vür rørlegger

Vüre rørleggere utfører ogsü service og ettersyn pü røranlegg, hvor en sertifisert og kvalifisert rørlegger utfører kontroller, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en profesjonell og erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Trysil

Vüre rørleggere som dekker Trysil er alltid klare til ü rykke ut, og har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i uken.

De utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag og andre tjenester, men saker som ikke er akutt, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde og rørlegger. En rørlegger som vi samarbeider med, utfører hele prosessen.

Rørleggerne utfører ogsü andre serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell, sü er dette noe du trenger bistand til, stiller vüre rørleggere opp!

Har du behov for bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre er dyktige, og har kompetansen de trenger for ü kunne utføre enhver jobb, med et øye for kvalitet.

Det kan hende at det du lurer pü eller trenger hjelp til, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel og ta i bruk vür unike tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

De dekker ogsü Hamar, Sjusjøen og Gran.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.