Logo

Beste rørlegger i Ringebu – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Behøver du bistand fra en profesjonell og dyktig rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Ringebu?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare til ü ta dine saker, 24/7 üret rundt!

Tar du i bruk vür unike tjeneste, vil du fü bistand av en hyggelig og solid rørlegger, som selvsagt har diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, sü du vil motta bare den beste kvaliteten og en trygg utredning.

En av vüre rørleggere, rykker ut til Ringebu fra en nÌrliggende base.

Rørleggerne vüre dekker ogsü store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Ringebu

Alle vüre dyktige rørleggere er alltid klare for det verste, og er godt egnet til ü utføre selv de mest krevende jobbene, sü du trenger aldri bekymre deg.

Rørleggerne vüre, som dekker Ringebu, har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü utført enhver jobb.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Ringebu?

Rørleggerne vüre rykker ut 24/7 üret rundt, har bred kompetanse og tilbyr rørleggertjenester til konkurransedyktige priser. I tillegg til dette, kan vüre rørleggere bistü med prosjektledelse, dersom arbeidet som er involvert, krever ekstra kompetanse.

Vüre rørleggere er alltid klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere som rykker ut til Ringebu har bred kompetanse

Rørleggerne vüre har lang erfaring og har kompetansen som trengs for ü utføre selv selv de mest krevende jobbene. Fagutdannelse og godkjenning av fagbrev er selvsagt pü plass, og de følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere i Ringebu har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rørleggerne vüre har rammeavtaler, som innebÌrer tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes hver for seg eller samlet. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre dyktige rørleggere hjelpe deg!

Behøver du bistand med rüdgiving og konsulenttjenester, som støtte og bistand i forbindelse med planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, er dette ogsü noe vüre rørleggere kan bistü med. En rammeavtale gir deg ogsü gode muligheter for bistand med hündtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Rammeavtaler gir deg rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og et raskt oppmøte ved oppdrag, samt ürlige inspeksjoner av VVS-utstyr og et unikt tilgang til et bredt spekter av underleverandører og partnere.

Inngür du i en rammeavtale med vüre rørleggere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt ü forholde deg til, men som ogsü kjenner til anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Ringebu

Rørleggerne vür har ogsü tjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp hos, for eksempel, bedrifter, borettslag eller sameier.

En av deres dyktige rørleggere, gjennomfører kontroller pü røranlegget, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil før støtte skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren og kvalifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere i Ringebu gjør det meste

Rørleggerne vi samarbeider med, har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret, og er alltid klare til ü rykke ut, og det gjør de nür det haster! Har du behov for tjenester som ikke er akutte, blir saken hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere tar seg av hele prosessen, alle oppdrag.

De dyktige rørleggerne som dekker Eleverum, utfører diverse serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Behøver du bistand med andre tjenester som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre rørleggere bistü med dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

rørleggerne vüre som dekker og rykker ut til Ringebu, har kompetansen som trengs til ü utføre selv de mest krevende jobbene, som bare de flinkeste og dyktigste rørleggerne kan utføre. Men det kan hende at det du lurer pü eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, sü für du hjelpen du trenger.

Behøver du bistand i Lillehammer, Raufoss eller Hov.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet