Logo

Finn rørlegger i Kirkenes – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du hjelp med noe rørlegger relatert? Da er Rørlegger-SOS her for ü hjelpe deg! Vi er stolte av ü kunne gi deg en rask og pülitelig tilgang til dyktige rørleggere nÌr Kirkenes. Det er bare ü legge inn en forespørsel hos oss, og vi kobler deg opp med en dyktig rørlegger i ditt omrüde.

Å velge Rørlegger-SOS når du trenger en rørlegger i Kirkenes er en trygg og smart avgjørelse. For det første, vi har et bredt nettverk av kvalifiserte rørleggere som er klare til å hjelpe, og for det andre, vi er her for deg når du trenger oss – 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Rørlegger-SOS fungerer som en bindeledd mellom deg og rørleggerne. Vi tar imot henvendelser fra kunder som trenger rørleggertjenester, og kobler dem opp med en rørlegger fra vürt nettverk som er best egnet til ü utføre jobben.

Vüre samarbeidspartnere tilbyr en komplett rørleggertjeneste

Vüre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester. Enten du trenger hjelp med en lekkasje, installasjon av sanitÌrutstyr, eller vedlikehold pü et eksisterende rørsystem, kan vüre partnere hjelpe.

Å bruke en profesjonell rørlegger sikrer at jobben blir gjort riktig første gang. Våre rørleggere har den nødvendige opplæringen og erfaringen for å håndtere alle typer rørleggerproblemer.

Alle vüre samarbeidspartnere har de nødvendige godkjenningene for ü drive rørleggerarbeid. Dette er din forsikring om at jobben vil bli utført i henhold til gjeldende standarder for sikkerhet og kvalitet.

24/7 rørleggervakt i nÌrheten av Kirkenes

Nür du stür overfor en rørleggerkrise, er tiden essensiell. Derfor tilbyr vüre samarbeidspartnere en døgnvakt-tjeneste. Uansett nür pü døgnet du trenger hjelp, er det alltid en rørlegger klar til ü rykke ut.

Å ha tilgang til en rørlegger som er tilgjengelig 24/7 er av stor betydning, spesielt i krisesituasjoner. En vannlekkasje kan for eksempel forårsake betydelig skade hvis den ikke adresseres raskt.

Trenger du en rørlegger utenfor normale üpningstider? Ingen problem! Bare fyll ut kontaktskjemaet pü Rørlegger-SOS nettsiden eller ring oss, og vi vil koble deg opp med en rørlegger som kan hjelpe.

Rask respons for rørleggertjenester nÌr Kirkenes

Rørlegger-SOS streber etter ü gi kundene vüre en rask respons. Vi forstür at nür du opplever et rørleggerproblem, vil du ha det løst sü raskt som mulig. Derfor har vi gjort det til vür prioritet ü sørge for at du für hjelp pü kortest mulig tid.

For ü oppnü dette, har vi et effektivt system pü plass for ü hündtere henvendelser. Nür vi mottar din forespørsel, vil vi umiddelbart starte prosessen med ü koble deg opp med en rørlegger.

Det er mange situasjoner der rask respons er avgjørende. For eksempel, hvis du har en lekkasje, vil du ønske ü fü den reparert før den forürsaker vannskade. Eller hvis varmtvannsberederen din slutter ü fungere midt pü vinteren, vil du ønske ü fü den fikset med en gang.

Kvalitet og profesjonalitet – Våre rørleggere leverer

Rørlegger-SOS er stolte av kvaliteten pü tjenestene som vüre rørlegger-partnere tilbyr. Vi har nøye valgt vüre partnere basert pü deres evne til ü levere arbeid av høy kvalitet.

Nür du bruker Rørlegger-SOS for ü finne en rørlegger, kan du forvente profesjonalitet og kvalitet fra start til slutt. Vüre rørleggere vil møte opp til avtalt tid, arbeide effektivt, og etterlate arbeidsomrüdet ryddig og rent.

Vi har mange fornøyde kunder som kan bekrefte at vüre rørleggere leverer topp kvalitet. Ta en titt pü vüre kundeanmeldelser for ü se hva tidligere kunder har ü si om vüre tjenester.

Få hjelp nå – Kontakt en rørlegger via Rørlegger-SOS

Å få kontakt med en rørlegger gjennom Rørlegger-SOS er enkelt. Du kan fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside, eller ringe oss direkte. Uansett hvilken metode du velger, vil vi sørge for at du raskt blir koblet opp med en kvalifisert rørlegger i ditt område.

Kundetilfredshet er vĂĽr prioritet

Rørlegger-SOS setter kundetilfredshet først. Vi forstür at nür du stür overfor et rørleggerproblem, vil du ha en løsning som er rask, effektiv, og pülitelig. Derfor jobber vi hardt for ü sikre at hver kunde har en positiv opplevelse nür de bruker vüre tjenester.

Vi setter stor pris pü tilbakemelding fra vüre kunder, og bruker den til ü forbedre vüre tjenester. Vüre kundeanmeldelser bekrefter at vi leverer pü vürt løfte om kvalitet og kundetilfredshet.

Vi i Rørlegger-SOS streber etter ü vÌre det beste valget nür man trenger en rørlegger i Kirkenes. Prøv oss neste gang du trenger en rørlegger, og opplev forskjellen selv

Du skal vÌre trygg pü at du für tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men ogsü i andre tettsteder i Troms og Finmark, som Alta, Kautokeino og Finnsnes!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.