Logo

Finn rørlegger i Tana – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørlegger SOS er din nødhjelp nür du trenger en rørlegger i Tana og omegn. Vi er en nettbasert tjeneste som kobler deg med kvalifiserte og erfarne rørleggere i ditt omrüde. I stedet for ü søke gjennom en endeløs liste over lokale rørleggere, lar vi deg enkelt finne den rette rørleggeren for jobben.

Rørlegger SOS fungerer ved at du legger inn forespørselen din pü nettsiden vür. Vi kobler deg deretter opp med en av vüre dyktige samarbeidspartnere som er tilgjengelige for ü utføre arbeidet. Det er sü enkelt!

Fordelen med ü bruke Rørlegger SOS er at du raskt für hjelp av en rørlegger nÌr deg. Det er spesielt nyttig for innbyggerne i Tana hvor det kan vÌre utfordrende ü finne tilgjengelige rørleggere.

Vüre rørlegger-partnere er kompetente og tilgjengelige

Vüre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester, fra installasjon og vedlikehold av sanitÌrutstyr til reparasjon av vann- og avløpsrør. De stür klar til ü hjelpe deg 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Vi velger vüre rørlegger-partnere med stor omhu. Alle rørleggerne vi samarbeider med, har nødvendig opplÌring, erfaring, godkjenninger og forsikringer. Sü du kan vÌre trygg pü at jobben utføres forsvarlig og profesjonelt.

Vüre rørlegger-partneres tilgjengelighet er en av de store fordelene med ü bruke Rørlegger SOS. Enten det er midt pü natten, i helgen eller pü en helligdag, er det alltid en rørlegger tilgjengelig for ü hjelpe deg.

Hva kan du forvente av en rørlegger fra Rørlegger SOS

Vüre rørlegger-partnere i Tana og omegn er profesjonelle og kvalifiserte, og er forpliktet til ü levere førsteklasses arbeid. Du kan forvente en service som er punktlig, pülitelig og effektiv, uten ü kompromittere kvaliteten pü arbeidet.

Hver rørlegger vi samarbeider med, har alle nødvendige godkjenninger og papirer i orden. Dette betyr at du kan vÌre trygg pü at arbeidet utføres i henhold til gjeldende lover og forskrifter.

Vüre rørlegger-partnere kan hjelpe med alt fra enkle reparasjoner, som ü fikse en lekkende kran, til større prosjekter, som ü installere nye rør i et helt hus.

Rask respons og effektiv hjelp: Din rørlegger i nÌrheten til Tana

Ved en nødsituasjon som vannlekkasjer, er rask respons avgjørende. Vüre rørlegger-partnere forstür dette og er klare til ü rykke ut med kort varsel.

Rørlegger SOS sørger for at du raskt für hjelp fra en rørlegger i Tana eller et nÌrliggende omrüde. Ved ü bruke tjenestene vüre, kan du spare büde tid og penger ved ikke ü mütte vente lenge pü hjelp.

Tenk deg en situasjon hvor du oppdager en stor vannlekkasje i huset ditt midt pü natten. Med Rørlegger SOS kan du vÌre trygg pü at noen er pü vei for ü hjelpe deg sü snart du tar kontakt.

Slik für du kontakt med en rørlegger i Tana og omegn

Å få hjelp fra en av våre rørleggere i Tana er enkelt. Først går du til nettsiden vår og fyller ut kontaktskjemaet. Her gir du noen detaljer om hva slags hjelp du trenger, og når du trenger den.

Det er viktig at du gir sü nøyaktige opplysninger som mulig, slik at rørleggeren vet hva som venter dem. Du kan for eksempel nevne typen arbeid, om det er en nødsituasjon, og nür du helst vil ha besøk.

Du kan ogsü ringe oss direkte pü vürt telefonnummer. Uansett hvilken metode du velger, vil du raskt bli satt i kontakt med en kvalifisert rørlegger i Tana eller et nÌrliggende omrüde.

Hva sier vüre tidligere kunder i Tana om Rørlegger SOS

Vi setter stor pris pü tilbakemeldingene vi für fra kundene vüre. Det hjelper oss ü forbedre tjenestene vüre og sørge for at vi fortsetter ü møte behovene til vüre kunder i Tana og andre steder.

Noen av vüre kunder har rost Rørlegger SOS for vür raske respons, dyktige rørleggere, og brukervennlige nettside. Andre har kommentert hvor lett det var ü finne en rørlegger pü kort varsel, selv i helgen eller pü helligdager.

Vi tar all tilbakemelding seriøst, og jobber kontinuerlig med ü forbedre tjenestene vüre basert pü det kundene forteller oss.

Gjør din rørleggeropplevelse enklere med Rørlegger SOS

Rørlegger SOS kan virkelig gjøre din opplevelse med rørleggere i Tana enklere. Vi tar bort stresset med ü finne en rørlegger, og gir deg fred i sinnet ved ü vite at du für hjelp fra en kvalifisert og pülitelig rørlegger.

Fordelene ved ü bruke Rørlegger SOS er mange, fra enkelhet og bekvemmelighet til rask respons og høykvalitets arbeid. Sü neste gang du trenger en rørlegger i Tana, hvorfor ikke prøve Rørlegger SOS?

Hvis du befinner deg i Tana og trenger en rørlegger raskt, ikke nøl med ü ta kontakt med oss. Vüre rørleggere stür klar til ü hjelpe deg, uansett hva slags rørleggerarbeid du mütte trenge. Ring oss eller fyll ut skjemaet pü nettsiden vür, og vi vil koble deg med en rørlegger sü raskt som mulig.

Du skal vÌre trygg pü at du für tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men ogsü i andre tettsteder i Troms og Finmark, som Nordkjosbotn, Vadsø og Berlevüg!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.