Logo

Finn rørlegger i Berlevåg – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger-SOS, din lokale løsning for rørleggerproblemer i Berlevåg. Vi er ikke en rørleggerbedrift, men vi er her for å koble deg med kvalifiserte rørleggere i og rundt Berlevåg-området.

Gjennom vår brukervennlige nettside kan du enkelt komme i kontakt med en dyktig rørlegger som kan hjelpe deg med dine rørleggerbehov.

Hvorfor velge Rørlegger-SOS i Berlevåg? Vi tilbyr en sømløs opplevelse, fra du oppdager et problem til det blir løst. Med vår hjelp kan du være trygg på at du får en rørlegger du kan stole på.

Hvordan finner jeg en rørlegger i Berlevåg?

Å finne en dyktig rørlegger i Berlevåg er enkelt med Rørlegger-SOS. Alt du trenger å gjøre er å besøke nettsiden vår og fylle ut et enkelt skjema.

Vi forstår at rørleggerproblemer ofte er akutte, og vi har derfor sørget for at prosessen er rask og intuitiv.

Når du trenger en rørlegger, er det siste du trenger å bruke tid på å søke, sammenligne og vurdere forskjellige rørleggere. Derfor kobler Rørlegger-SOS deg direkte med en dyktig rørlegger som kan hjelpe deg med ditt problem.

Våre rørleggerpartnere - Din sikkerhet for kvalitetsarbeid

Vi i Rørlegger-SOS er stolte over våre samarbeidspartnere. De er alle kvalifiserte rørleggere med nødvendige godkjenninger og sertifikater. Så når du får en rørlegger gjennom oss, vet du at jobben blir gjort riktig.

Våre rørleggere tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra små reparasjoner til store installasjoner. Uansett hvilket rørleggerarbeid du trenger, kan de hjelpe deg.

Vi vet at riktig papirarbeid er viktig når det kommer til rørleggerjobber. Derfor kan du være trygg på at alle rørleggere vi kobler deg med, har all nødvendig dokumentasjon i orden.

Hva kan du forvente av en rørlegger fra Rørlegger-SOS?

Hos Rørlegger-SOS er vi opptatt av at kundene våre skal ha en positiv opplevelse. Derfor kan du forvente at rørleggeren vi kobler deg med, er profesjonell, effektiv og vennlig.

Våre rørleggere er dedikerte til kvalitetsarbeid. De vil alltid sørge for å gjøre en grundig jobb og løse problemet ditt effektivt.

Hverdagen til en rørlegger er variert, og de kan håndtere alt fra å fikse en lekkasje til å installere et helt nytt baderom. Uansett hva ditt behov måtte være, kan du stole på at våre rørleggere vil gjøre en utmerket jobb.

Rørlegger-SOS – Alltid tilgjengelig når du trenger det mest

Vi i Rørlegger-SOS forstår at rørleggerproblemer ofte oppstår på de mest ubeleilige tidspunkter. Derfor er våre rørleggere tilgjengelige 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Uansett når du trenger en rørlegger, enten det er midt på natten eller i helgen, kan du stole på at vi er her for å hjelpe deg.

Å kontakte en rørlegger gjennom Rørlegger-SOS er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår, så tar vi oss av resten.

Vanlige spørsmål om rørlegger-tjenester i Berlevåg

Vi vet at mange lurer på hva de kan forvente når de bruker rørleggertjenester i Berlevåg. Derfor har vi satt sammen en liste over noen av de vanligste spørsmålene vi får, sammen med utfyllende svar.

Hvis du lurer på noe som ikke er dekket i denne seksjonen, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg med alle dine rørleggerrelaterte spørsmål.

Ta kontakt med Rørlegger-SOS i Berlevåg i dag!

Trenger du en rørlegger i Berlevåg? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på Rørlegger-SOS. Vi er her for å gjøre din rørleggeropplevelse så smidig og stressfri som mulig.

Kontakt oss i dag, enten via telefon eller vårt kontaktskjema på nettsiden, og la oss hjelpe deg med dine rørleggerbehov. Vi ser frem til å høre fra deg!

Takk for at du vurderer Rørlegger-SOS for dine rørleggerbehov i Berlevåg. Vi er her for deg, uansett hva dine rørleggerbehov måtte være.

Du skal være trygg på at du får tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men også i andre tettsteder i Troms og Finmark, som Honningsvåg, Båtsfjord og Sørkjosen!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.