Logo

Finn rørlegger i Båtsfjord – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS, ditt første steg mot å finne en pålitelig og profesjonell rørlegger i eller rundt Båtsfjord. Vi er ikke en rørleggertjeneste, men vi er kundeformidlere. Vår jobb er å gjøre ditt liv lettere ved å koble deg direkte til kvalifiserte, erfarne rørleggere i ditt område, slik at du kan få jobben gjort uten bryderi. Ingen mer stress med å søke rundt på nettet - Rørlegger SOS tar seg av det for deg!

Vi har bygget opp et nettverk av samarbeidspartnere som vi stoler på for å gi deg den beste servicen. De har erfaringen, ekspertisen og utstyret til å håndtere alt fra små lekkasjer til store installasjoner. Det er ingen jobb for stor eller for liten for våre rørleggere i Båtsfjord-området.

Når du kontakter oss, vil vi sette deg i kontakt med en rørlegger som skal kunne tilby deg den hjelpen du trenger. Vi gjør det vi kan for å sikre at du får en god opplevelse med oss og rørleggeren vi formidler deg til.

Hvem er våre samarbeidspartnere?

Du lurer kanskje på hvem disse rørleggerne vi samarbeider med er? Vel, vi kan forsikre deg om at våre samarbeidspartnere er dyktige fagfolk. Vi tar oss tid til å sjekke at hver eneste rørlegger vi anbefaler, oppfyller våre strenge kvalitetskrav. Så selv om vi ikke kan fortelle deg nøyaktig hvor de holder til, kan vi garantere at de er noen av de beste i bransjen.

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester, fra rutinemessig vedlikehold og reparasjoner til komplekse installasjoner. De har kunnskapen og ferdighetene til å håndtere alle typer rørleggerarbeid.

En annen stor fordel med våre samarbeidspartnere er deres døgnvakt. Uansett når på døgnet du trenger en rørlegger, vil det være noen tilgjengelig for å hjelpe deg. Dette er spesielt viktig hvis du står overfor en nødsituasjon, som en oversvømmelse eller en stor lekkasje.

Hvilke rørleggertjenester tilbyr våre samarbeidspartnere?

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester, så uansett hva slags problem du har, kan de hjelpe. Kanskje du har en irriterende dryppende kran, eller kanskje du planlegger en stor baderomsrenovering? Uansett behov, kan våre rørleggere i og rundt Båtsfjord håndtere det.

Små jobber som tetting av lekkasjer eller montering av nye armaturer er like viktige for dem som større installasjoner. De vet at selv små problemer kan bli store hvis de ikke håndteres ordentlig, så du kan forvente samme høye standard for alle jobber de utfører.

Når du er i tvil om hva du skal gjøre med et rørleggerproblem, er det alltid best å få en profesjonell til å se på det. Våre rørleggere har den kunnskapen og erfaringen som trengs for å diagnostisere og løse problemer raskt og effektivt, noe som sparer deg for tid og potensielle hodepiner senere.

Trygghet med våre samarbeidspartnere

Vi i Rørlegger SOS vil at du skal føle deg trygg når du bruker en av våre anbefalte rørleggere. Derfor sjekker vi at alle våre samarbeidspartnere har de nødvendige godkjenningene og papirene i orden. Du kan være sikker på at du får en kvalifisert og regulert profesjonell til å gjøre jobben.

Vi har strenge kvalitetskontroller for alle våre samarbeidspartnere. Vi sørger for at de oppfyller våre høye standarder for profesjonalitet og service. Når du bruker en rørlegger anbefalt av Rørlegger SOS, kan du forvente kvalitetsarbeid hver gang.

Du kan være trygg på at vi tar kundetilfredshet på alvor. Vi følger opp alle formidlinger for å sikre at du er fornøyd med arbeidet som er utført. Og hvis det skulle være noe problem, er vi her for å hjelpe til med å løse det.

Finn din lokale rørleggerpartner i Båtsfjord gjennom Rørlegger SOS

Å finne en rørlegger i Båtsfjord har aldri vært enklere. Du trenger bare å kontakte oss hos Rørlegger SOS, så tar vi oss av resten. Enten du ringer oss direkte eller bruker kontaktskjemaet på nettsiden vår, vil vi raskt sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg.

Etter at du har tatt kontakt, vil vi finne en rørlegger som passer til dine behov. Den rørleggeren vil da kontakte deg direkte for å avtale et tidspunkt for å se på jobben. De vil gi deg et overslag over arbeidet som må gjøres, og når arbeidet skal starte.

Vi hos Rørlegger SOS er her for å sørge for at du får den beste mulige rørleggertjenesten. Vi følger opp alle formidlinger for å sikre at du er fornøyd med arbeidet som er utført. Vi er her for deg, fra start til slutt.

Kundehistorier fra Båtsfjord

Vi har hjulpet mange kunder i og rundt Båtsfjord med å finne den rette rørleggeren for dem. Om det er store eller små prosjekter, har våre samarbeidspartnere stått på for å levere topp kvalitet hver gang.

En av våre kunder hadde for eksempel en stor vannlekkasje midt på natten. De kontaktet oss, og vi koblet dem med en rørleggervakt i Båtsfjord-området som kom ut umiddelbart og løste problemet.

Vi har også hjulpet kunder med større prosjekter, som renoveringer av hele bad. Våre rørleggere har arbeidet tett med kundene for å sikre at alt går etter planen, og resultatet har alltid overgått forventningene.

Ta kontakt med Rørlegger SOS i dag

Hvis du trenger en rørlegger i Båtsfjord, ikke nøl med å ta kontakt med oss i Rørlegger SOS. Du kan kontakte oss direkte via telefon eller bruke kontaktskjemaet på nettsiden vår. Vi vil raskt sette deg i kontakt med en kvalifisert rørlegger som kan hjelpe deg med dine rørleggerbehov.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne den rette rørleggeren for deg. Uansett hva slags rørleggerarbeid du trenger, står vår rørleggervakt i Båtsfjord-området klare til å hjelpe deg. Ta kontakt med oss i dag, og la oss ta stresset med å finne en rørlegger av dine skuldre!

Du skal være trygg på at du får tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men også i andre tettsteder i Troms og Finmark, som Skjervøy, Lakselv, Vardø og Moen (Måsøy)!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.