Logo

Finn rørlegger i Vadsø – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger-SOS, din første stopp for rørleggerhjelp i Vadsø. Vi kobler kunder med erfarne rørleggerpartnere i nærområdet. Om du har en lekkasje, trenger installasjon av nytt utstyr, eller har et annet rørleggerbehov, er vi her for å hjelpe deg.

Å kontakte oss er enkelt som en, to, tre! Du kan ringe oss direkte, eller fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside. Vi vil deretter koble deg til en av våre rørleggere som kan hjelpe deg med ditt behov. Vi gjør alt vi kan for å sørge for at du får hjelpen du trenger raskt og effektivt.

Så, hvorfor velge Rørlegger-SOS for rørleggertjenester i Vadsø? Vel, vi gir lokal tilgang til erfarne, kvalitetssikrede rørleggere samtidig som vi tilbyr enkelhet og effektivitet i prosessen.

Våre samarbeidspartnere – Kvalitetssikrede Rørleggertjenester i Vadsø

Våre samarbeidspartnere tilbyr en rekke rørleggertjenester, fra vann- og avløpsinstallasjoner til reparasjon og vedlikehold av eksisterende systemer. De er erfarne fagfolk som tar kvalitet og kundetilfredsstillelse på alvor.

Alle våre partnere har nødvendige sertifikater og godkjenninger. Dette sikrer at de ikke bare har den nødvendige kompetansen, men også at de følger strenge standarder for sikkerhet og kvalitet.

Kvalitetssikring i rørleggerbransjen er viktig for å sikre at arbeidet utføres korrekt, og at det er trygt. Med Rørlegger-SOS kan du være trygg på at rørleggeren som kommer til deg i Vadsø, er kvalifisert og klar til å utføre jobben.

Døgnåpen rørleggertjeneste i Vadsø med Rørlegger-SOS

Nødssituasjoner med rørleggerarbeid skjer sjelden på et praktisk tidspunkt. Det er derfor våre partnere tilbyr døgnåpen rørleggertjeneste. Uansett når på døgnet du trenger hjelp, er vi her for å bistå.

En døgnåpen rørleggertjeneste betyr at du kan få hjelp når du trenger det mest. Enten det er en lekkasje på natta eller en blokkert avløp tidlig om morgenen, vil en rørlegger være der for å hjelpe.

Vi i Rørlegger-SOS er stolte over å tilby en slik tjeneste til våre kunder i Vadsø. Vi vet hvor viktig det er å få rask hjelp i nødsituasjoner, og vi er her for å sikre at du får det.

Rørlegger-SOS - Din lokale rørlegger i Vadsø

Selv om vi ikke er en rørleggerbedrift, er vi stolte over å kunne tilby hjelp av lokale rørleggere i og rundt Vadsø. Ved å arbeide med lokale partnere, kan vi sikre rask og effektiv service for våre kunder.

En lokal rørlegger har kunnskap om det spesifikke området og dets bygningsteknikker, noe som kan være veldig nyttig. De er også nærmere, noe som betyr raskere responstid.

Vi i Rørlegger-SOS tror på å støtte lokale virksomheter, og ved å koble våre kunder med lokale rørleggere, gjør vi nettopp det.

Hvordan fungerer Rørlegger-SOS?

Når du kontakter Rørlegger-SOS, tar vi oss av det tunge løftet. Vi finner ut hvilken av våre partnere som passer best for ditt spesifikke behov, og sørger for at de kommer til deg så snart som mulig.

Vi vurderer nøye hvilken rørlegger som passer best basert på dine behov og deres spesialisering. Dette sikrer at du får den beste mulige servicen.

Når du bruker Rørlegger-SOS, kan du forvente enkelhet, effektivitet og kvalitet. Vi er her for å gjøre livet ditt litt enklere når du trenger en rørlegger i Vadsø.

Vanlige spørsmål om Rørlegger-SOS

Vi får mange spørsmål om våre tjenester, som "Hva koster det?" eller "Hvordan kan jeg kontakte dere?". Vi prøver alltid å gi klare og nyttige svar. Du kan finne svar på disse og andre spørsmål på vår nettside.

Vi ønsker å være transparente om hva vi tilbyr, hvordan vi jobber og hva du kan forvente. Derfor vil du også finne informasjon om vår prising og andre viktige detaljer på vår nettside.

Vi tror at vi er det beste valget for rørleggertjenester i Vadsø, og vi er her for å hjelpe deg når du trenger oss.

Rørlegger-SOS er her for deg i Vadsø

Enten du har et akutt rørleggerproblem eller bare trenger litt hjelp med en mindre jobb, er Rørlegger-SOS her for deg. Vi tilbyr en rask, effektiv og pålitelig tjeneste til alle i Vadsø.

Så hvis du trenger en rørlegger, vent ikke. Ta kontakt med oss i Rørlegger-SOS i dag. Vi er klar til å hjelpe deg med dine rørleggerbehov i Vadsø.

Vi i Rørlegger-SOS er stolte over å kunne tilby kvalitetssikrede rørleggertjenester i Vadsø. Uansett hva ditt behov er, kan du stole på at vi er her for å hjelpe.

Du skal være trygg på at du får tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men også i andre tettsteder i Troms og Finmark, som Honningsvåg, Båtsfjord og Berlevåg!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.