Logo

Finn rørlegger i Honningsvåg – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du på utkikk etter en rørlegger i Honningsvåg? Hos Rørlegger SOS er vi eksperter på å koble deg opp med lokale, profesjonelle rørleggere. Vi er her for å gjøre det enkelt for deg, og sørge for at du får den hjelpen du trenger, når du trenger det.

Hvorfor velge Rørlegger SOS for ditt rørleggerbehov i Honningsvåg? Fordi vi vet hvor viktig det er med rask, effektiv og pålitelig hjelp når noe går galt med rørene. Vi har derfor gjort det til vår oppgave å sørge for at du raskt kommer i kontakt med en dyktig rørlegger fra ditt nærliggende område.

Det unike med Rørlegger SOS er at vi kobler deg direkte opp mot lokale rørleggere. Det betyr at du raskt kan få rørleggervakt i Honningsvåg, uten å måtte ringe rundt til en rekke ulike firmaer.

Pålitelige og kompetente rørleggere i Honningsvåg og omegn

Våre samarbeidspartnere er lokale rørleggere som har lang erfaring og bred kompetanse innen faget. De er pålitelige, effektive og vet å yte god service.

I rørleggerbransjen er det viktig med riktige godkjenninger og papirer. Alle våre rørleggere har dette i orden. Du kan derfor føle deg trygg på at du får en kvalifisert rørlegger som vet hva han gjør.

Trenger du rask hjelp, så tilbyr våre samarbeidspartnere døgnvakt. Det betyr at du har tilgang til rørleggerhjelp 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Så enten du trenger rørlegger på dagtid, kveldstid, i helgen eller midt på natten, kan du regne med oss.

Enkel kontakt med rørleggere gjennom Rørlegger SOS

Med oss er det enkelt å komme i kontakt med en rørlegger. Du trenger bare å fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår, så tar vi seg av resten. Vi kobler deg opp mot en rørlegger i nærheten av Honningsvåg, og sørger for at du får den hjelpen du trenger.

Fordelen med å bruke Rørlegger SOS er at du kan slippe å lete etter en rørlegger selv. Vi vet hvem som er tilgjengelige, og kobler deg opp mot den som kan hjelpe deg raskest.

Trygghet er viktig for oss. Derfor sørger vi for at du trygt kan bruke Rørlegger SOS til å finne den beste rørleggervakten i Honningsvåg for deg.

Vi dekker alle dine rørleggerbehov i Honningsvåg

Våre rørleggere tilbyr en rekke tjenester, og kan dermed dekke alle dine behov. Enten du trenger hjelp til å fikse en lekkasje, installere nytt sanitærutstyr, tette et avløp, eller utføre service på varmtvannsberederen din, står våre rørleggere klare til å hjelpe.

Vanlige rørleggerproblemer kan være alt fra tette avløp til frostsprengte rør. Uansett hva problemet er, har våre rørleggere erfaringen og kompetansen som trengs for å løse det.

Det er viktig å ta tak i rørleggerproblemer så raskt som mulig, for å unngå større skader og ulemper. Derfor er det godt å vite at du kan få rask og effektiv hjelp gjennom Rørlegger SOS.

Rørlegger SOS – din vaktmester på nett

Rørlegger SOS fungerer som en digital vaktmester. Vi er alltid tilgjengelige, og kan raskt sette deg i kontakt med en rørlegger når du trenger det.

Fordelen med en digital plattform for rørleggertjenester er at du kan få hjelp når det passer deg. Du trenger ikke vente til vanlig arbeidstid for å kontakte oss. Vi er alltid bare noen tastetrykk unna.

Det kan være alt fra en krise midt på natten, til et planlagt prosjekt du trenger hjelp til. Uansett hva det er, så står Rørlegger SOS klare til å hjelpe deg med å finne den rette rørleggeren i Honningsvåg.

Derfor velger folk i Honningsvåg Rørlegger SOS

Vi har mange fornøyde kunder i og rundt Honningsvåg som har benyttet seg av våre tjenester. De verdsetter rask respons, god service og pålitelige rørleggere.

Vi har hjulpet alt fra private huseiere med en liten lekkasje, til store bedrifter med komplekse rørleggerprosjekter. Alle med det samme målet – å finne en rørlegger i Honningsvåg som kan løse problemet deres effektivt og profesjonelt.

Vår forpliktelse er å sørge for at alle våre kunder i Honningsvåg blir fornøyde. Vi jobber hardt for å gi deg den beste opplevelsen når du trenger en rørlegger.

Kom i kontakt med en rørlegger i nærheten av Honningsvåg idag

Trenger du en rørlegger i Honningsvåg? Ta kontakt med oss i dag! Det er enkelt og raskt å bruke vår tjeneste. Bare fyll ut kontaktskjemaet på siden vår, så kobler vi deg opp mot en rørlegger som kan hjelpe deg.

Vi vet at når du trenger en rørlegger, så trenger du det ofte raskt. Derfor legger vi stor vekt på rask respons. Vi jobber hardt for at du skal få den hjelpen du trenger, når du trenger det.

Så ikke vent, ta kontakt med oss i dag for å komme i kontakt med en rørlegger i nærheten av Honningsvåg!

Du skal være trygg på at du får tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men også i andre tettsteder i Troms og Finmark, som Båtsfjord, Sørkjosen og Vardø!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.