Logo

Finn rørlegger i Sørkjosen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Lurer du på hvor du kan finne en god rørlegger i Sørkjosen? La oss introdusere Rørlegger SOS – en tjeneste som gjør det enkelt for deg å finne en lokal rørlegger. Vi er en kundeformidlingstjeneste som kobler deg opp mot den beste rørleggerpartneren i eller rundt Sørkjosen. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss, så tar vi oss av resten.

Vår tjeneste er designet for å gjøre det enklere for deg å finne en rørlegger. I stedet for å bruke tid på å søke etter og velge mellom ulike rørleggere, kan du stole på oss for å finne den beste rørleggeren i nærheten av deg.

Det er mange fordeler med å bruke Rørlegger SOS. For det første, får du tilgang til en pålitelig og effektiv rørleggertjeneste. For det andre, kan du spare tid og energi som du ellers ville brukt på å lete etter en rørlegger selv.

Lokale rørleggere gjennom Rørlegger SOS

I Rørlegger SOS er vi dedikerte til å finne den beste rørleggeren til å løse dine problemer i Sørkjosen. Vi har et nettverk av rørleggerpartnere i og rundt området. Dette betyr at vi alltid kan finne en rørlegger som kan hjelpe deg raskt og effektivt.

Vi er stolte av vårt arbeid og vår dedikasjon til kvalitet. Alle rørleggerne vi samarbeider med er pålitelige og har de nødvendige godkjenninger. Dette sikrer at du alltid får en høy standard på tjenestene du mottar.

Takket være våre rørleggerpartnere, kan vi tilby en døgnåpen rørleggertjeneste. Dette betyr at du alltid kan få hjelp, uansett hvilken tid på døgnet det er.

Våre rørleggerpartnere og deres tjenester

Våre rørleggerpartnere tilbyr et bredt spekter av tjenester. Uansett hva slags rørleggerproblem du har, kan de hjelpe deg. De kan alt fra å fikse lekkasjer og tette rør til å installere nye sanitæranlegg.

Alle rørleggerne vi samarbeider med er høyt kvalifiserte og har alle nødvendige godkjenninger. Du kan være sikker på at du får en profesjonell tjeneste når du bruker Rørlegger SOS.

For å sikre at du alltid får en høy standard på tjenestene, overvåker vi nøye alle våre rørleggerpartnere. Vi sørger for at de opprettholder en høy standard i sitt arbeid og at de alltid møter våre strenge krav.

Hvorfor stole på Rørlegger SOS i Sørkjosen

I Rørlegger SOS er vi forpliktet til å gjøre rørleggerprosessen så enkel og praktisk som mulig for deg. Vi vet hvor frustrerende det kan være å lete etter en pålitelig rørlegger, og derfor er vi her for å hjelpe.

Vi har mange fornøyde kunder i Sørkjosen og omegn. De setter pris på vår raske, effektive service og vår dedikasjon til kvalitet.

Vårt mål er å bli et navn du kan stole på når det gjelder rørleggertjenester i Sørkjosen. Derfor jobber vi hardt for å sikre at vi alltid leverer en førsteklasses service.

Hvordan kontakte din lokale rørlegger gjennom Rørlegger SOS

Å ta kontakt med en rørlegger gjennom oss er enkelt. Du kan ringe oss, eller du kan bruke kontaktskjemaet på vår nettside. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at vi vil svare på din henvendelse så raskt som mulig.

Vi forstår hvor viktig god kommunikasjon er når du står overfor et rørleggerproblem. Derfor er vi alltid tilgjengelige for å svare på dine spørsmål og gi deg den informasjonen du trenger.

Vår høyeste prioritet er å gi deg best mulig service. Fra det øyeblikket du tar kontakt med oss, vil vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med ditt rørleggerproblem.

Vanlige spørsmål om Rørlegger SOS

Vi får mange spørsmål fra våre kunder, og vi er alltid glade for å gi svar. Noen av de vanligste spørsmålene vi får er om vår tjeneste, hvordan vi fungerer, hva det koster og hva vi gjør for å sikre kvaliteten på våre tjenester.

Her har vi laget en side med artikler som tar for seg det folk flest lurer på. Her kan du også lese om rørlegger-relaterte utfordringer som du kan kanskje løse selv.

Vi tror på åpenhet og ærlighet i all vår kommunikasjon. Derfor vil vi alltid gi deg all informasjonen du trenger for å forstå hvordan vår tjeneste fungerer.

Ta det neste steget med Rørlegger SOS i Sørkjosen

Er du klar til å ta det neste steget? Kontakt oss i dag for en rask, pålitelig og profesjonell rørleggertjeneste. Enten du har et akutt rørleggerproblem eller bare trenger litt hjelp med vedlikehold, er vi her for deg.

Vi er overbevist om at vi er det beste valget for innbyggerne i Sørkjosen når det gjelder rørleggertjenester. Så hvorfor vente? Ta kontakt med oss i dag, og la oss vise deg hvorfor vi er det beste valget for deg.

Du skal være trygg på at du får tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men også i andre tettsteder i Troms og Finmark, som Skjervøy, Lakselv, Finnsnes og Vardø!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.