Logo

Finn rørlegger i Storslett – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Finn deg en pülitelig rørlegger i Storslett gjennom Rørlegger SOS. Vi er en formidlingstjeneste som gjør det enkelt for deg ü finne en lokal rørlegger. I stedet for ü bruke tid pü ü søke pü egen hünd, tar vi oss av arbeidet for deg. Vi setter deg i kontakt med en rørlegger i Storslett, eller i et nÌrliggende omrüde, som kan hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov.

Vür prosess er enkel: Nür du kontakter oss, vil vi raskt finne den mest passende rørleggeren for ditt behov. Takket vÌre vüre mange samarbeidspartnere, kan vi tilby en rask og effektiv tjeneste til alle innbyggere i Storslett og omegn.

Rørlegger SOS er den beste løsningen for deg som trenger en rørlegger i Storslett. Vi hjelper deg raskt og effektivt, uten at du trenger ü bekymre deg for kvaliteten pü arbeidet som utføres.

Hvorfor velge Rørlegger SOS for dine rørleggertjenester i Storslett og omegn?

Rørlegger SOS skiller seg ut i Storslett ved at vi kun kobler deg med erfarne og sertifiserte rørleggere. Vi sjekker alle rørleggerne vi jobber med for ü sikre at de har nødvendige lisenser og godkjenninger. Pü denne müten kan du vÌre sikker pü at du alltid vil bli betjent av en profesjonell rørlegger.

Mange av innbyggerne i Storslett har allerede valgt oss for deres rørleggerbehov. Vüre kunder setter pris pü vür raske og effektive service, samt at vi alltid setter kundens behov først. Vi har mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder, noe som gir oss motivasjon til ü fortsette ü forbedre tjenestene vüre.

Tjenester tilbudt av vüre rørleggere i Storslett

Vüre samarbeidspartnere tilbyr en rekke rørleggertjenester i Storslett. Enten du trenger hjelp med installasjon av nytt sanitÌranlegg, reparasjon av lekkasjer, eller utskifting av gamle rør, kan du stole pü oss. Vi kan ogsü hjelpe med mer avanserte tjenester som installasjon av varmepumper og gulvvarme.

Uavhengig av om du trenger en rørlegger til et lite eller stort prosjekt, vil vi finne den rette rørleggeren for deg. Vüre samarbeidspartnere er erfarne og kan hündtere alle typer rørleggerjobber.

Vüre Rørleggere i Storslett og omegn

Rørleggerne vi samarbeider med er nøye valgt ut. De har alle de nødvendige sertifiseringene og lang erfaring i faget. Vi samarbeider kun med rørleggere som har et godt rykte og som er kjent for ü levere høy kvalitet pü arbeidet sitt.

Hvis det ikke skulle vÌre en rørlegger tilgjengelig i Storslett, har vi samarbeidspartnere i nÌrliggende omrüder som gjerne tar pü seg oppdrag. Det er viktig for oss at du für hjelpen du trenger, akkurat nür du trenger det.

24/7 nødservice fra Rørlegger SOS

Vi forstür at en rørleggerkrise kan oppstü nür som helst. Derfor tilbyr vi en 24/7 rørleggervakt i Storslett. Uansett nür pü døgnet du opplever en nødsituasjon, kan du kontakte oss for ü fü umiddelbar hjelp.

Vüre rørleggere har hündtert mange nødsituasjoner og vet hvordan de skal hündtere alt fra store lekkasjer til tette rør. Du kan stole pü at vi vil sende en erfaren rørlegger til deg sü snart som mulig.

Kostnader og betaling for rørleggertjenester i Storslett

Vi i Rørlegger SOS tror pü transparente priser uten overraskelser. Før vüre rørleggere starter arbeidet, vil de gi deg et pristilbud basert pü arbeidet som skal utføres. Pü denne müten vet du alltid hva du kan forvente ü betale.

Vi aksepterer flere betalingsmetoder for ü gjøre det enkelt for deg. Du kan betale med kort, kontanter, faktura, eller Vipps. Vi er her for ü gjøre rørleggertjenestene sü smidige som mulig for deg.

Ta kontakt med Rørlegger SOS i Storslett

Hvis du trenger en rørlegger i Storslett, nøl ikke med ü ta kontakt med oss. Du kan nü oss pü telefon eller via vürt kontaktskjema pü nettsiden. Vi er alltid klare til ü hjelpe deg!

Vürt dedikerte kundeserviceteam vil sørge for at du für den hjelpen du trenger. Vi ser frem til ü høre fra deg og til ü hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov i Storslett.

Du skal vÌre trygg pü at du für tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men ogsü i andre tettsteder i Troms og Finmark, som Nordkjosbotn, Vadsø og Berlevüg!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.