Logo

Rørlegger når det haster – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Hvor mye koster det å få badekar?

Hvor mye koster det å få badekar?

En liten undersøkelse viser at prisen på et badekar varierer en del, men ligger på mellom 5000 og 15 000 kroner. I tillegg kommer eventuelle fraktkostnader.

Badekar gir deg mer velvære – et badekar er en fin måte å slappe av på.

Badekar gir deg mer velvære - et badekar er en fin måte å slappe av på. Det er en investering som vil gi deg glede i mange år. Du kan nyte et langt, varmt bad, og slappe av i vannet. Badekar er også en flott måte å starte eller avslutte dagen på. Du kan ta et bad før du går ut for å møte dagen, eller når du kommer hjem for å slappe av etter en travel dag. Badekar er en investering som vil gi deg mange års velvære.

Det koster ikke mye å få badekar – en del leverandører tilbyr gratis badekar.

Det er ikke så mye som skal til for å få badekar, og det er faktisk mange leverandører som tilbyr gratis badekar. Det er en fin måte å få litt ekstra komfort i hjemmet, og det er også en fin måte å slappe av. Det er mange fordeler med å ha et badekar, og det er ikke så dyrt som man skulle tro. Det er faktisk mange leverandører som tilbyr gratis badekar, så det er bare å sjekke rundt og se hva som finnes. Det er en fin måte å få litt ekstra komfort i hjemmet, og det er også en fin måte å slappe av. Det er mange fordeler med å ha et badekar, så det er bare å sjekke rundt og se hva som finnes.

Badekar er en hyggelig investering – det er alltid hyggelig å ta et bad i badekar.

Badekar er en hyggelig investering. Det er alltid hyggelig å ta et bad i badekar, og man kan få mye mer ut av et bad i badekar enn i en dusj. Det er også en investering som kan vare i mange år, hvis man tar vare på badekaret og badekarplassen. I tillegg til å være hyggelig, er badekaret også en praktisk investering. Det er mange fordeler ved å ta bad i badekar, og det er en investering som kan være verdt å gjøre.

Badekar er en rimelig investering – du kan få badekar fra rundt kr. 4000.

En badekar er en investering som kan gi deg mange år med hygge og velvære. Du kan få badekar fra rundt kr. 4000. Det er viktig å velge et badekar som passer til ditt hjem og din families behov. En badekar er en flott måte å slappe av på etter en lang dag, og det er også en fin måte å tilbringe tid med familie og venner.

Badekar er en langvarig investering – et badekar kan vare i mange år.

Et badekar er en langvarig investering. De fleste badekar er laget av porselen eller akryl, noe som gjør dem svært slitesterke. I tillegg er de enkle å rengjøre og vedlikeholde. Badekar er også svært behagelige å bruke. De er store nok til å tilby god bevegelsesfrihet, og de er ofte utstyrt med massasjefunksjoner som gjør at du kan slappe av og nyte et deilig bad. Det er imidlertid viktig å velge riktig badekar. Mange badekar er designet for å passe til en bestemt type baderomsinnredning, så det er viktig å sjekke at det badekaret du velger passer til ditt bad. Det er også viktig å sette av nok plass til badekaret i baderommet ditt. Badekar tar ofte mye plass, så det er viktig å sørge for at du har nok plass til å bruke det før du kjøper det. Hvis du tar disse tingene i betraktning, er et badekar en langvarig investering som kan gi deg mange års glede og nytelse.

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Vi dekker hele Norge

Flere tips og triks til hjemmet