Logo

Rørlegger når det haster

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

Ring oss på 489 13 380

Hvor mye koster det å få badekar?

Å investere i et badekar i hjemmet ditt kan være en luksuriøs oppgradering, men før du bestemmer deg for å kjøpe et badekar, er det viktig å utforske ulike aspekter ved valget ditt. I denne artikkelen har vi skrevet kostnadene, ulike typer badekar, materialer de er laget av, og hvorfor et badekar kan være en langsiktig investering.

bilde av en dame i et badekar, pris badekar

Hvor mye koster det å få et badekar?

Prisene på badekar varierer betydelig avhengig av design, størrelse og materialer. På markedet finnes det rimelige alternativer som kan anskaffes for en tusenlapp, men også eksklusive designer-badekar som kan koste opptil 95 000 kroner. Det er viktig å merke seg at dette er kun kostnaden for selve badekaret og ikke inkluderer frakt eller installasjon.

For installasjon av et badekar, må man også budsjettere for rørleggerarbeid. Prisen for dette kan variere mellom 7 000 og 30 000 kroner, avhengig av flere faktorer. Hvis du skal bytte ut et eksisterende badekar, må du også ta hensyn til kostnader knyttet til tømrerarbeid, riving, flislegging og maling. Velger du et frittstående badekar, kan kostnadene reduseres betydelig, da det ikke krever tømrerarbeid.

Kontakt en rørleggervakt for et mer nøyaktig prisoverslag!

Ulike typer badekar og pris

Det finnes en rekke badekar på markedet, hver med sitt eget unike design og funksjoner. Frittstående badekar, hjørnebadekar, innbygde badekar og boblebad er bare noen få eksempler. Prisene varierer i tråd med kompleksiteten i designet og eventuelle ekstra funksjoner som massasjemuligheter.

For eksempel kan et frittstående badekar være et mer økonomisk valg, mens et luksuriøst boblebad med avanserte funksjoner kan ligge i den høyere prisklassen.

Hva er et badekar laget av?

De fleste badekar er konstruert av porselen eller akryl. Begge materialene er kjent for sin holdbarhet og letthet. Porselen er tradisjonelt og gir et klassisk utseende, mens akryl gir mer designfleksibilitet og er enklere å vedlikeholde.

Disse materialene gjør badekar slitesterke og enkle å rengjøre, og de gir også mulighet for ulike design og farger.

Badekar er en langvarig investering

Investeringen i et badekar er ikke bare økonomisk; det er også en investering i livskvalitet. Porselen og akryl er materialer kjent for å tåle tidens tann, og med riktig vedlikehold kan et badekar vare i mange år.

Badekar gir ikke bare muligheten til avslapning, men de kan også være utstyrt med massasjefunksjoner for ekstra komfort. Når du velger et badekar, må du imidlertid vurdere plassen i baderommet ditt og sørge for at det passer til din personlige smak og baderomsinnredning.

Konklusjonen er at et badekar er mer enn bare et element i hjemmet ditt; det er en langsiktig investering i komfort, velvære og estetikk. Ved å nøye vurdere kostnadene, velge riktig type og materialer, kan du sikre at din investering gir glede og nytelse i mange år fremover. Trenger du hjelp med å installere et badekar? Ta kontakt her.

Les også om hvor mye tar en rørlegger i timen, og hva koster de ulike tjenestene og hva koster det å koble kloakk til huset, og lønner det seg sammenlignet med septiktank?

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Vi dekker hele Norge

Flere tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved å utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra områder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nærmere jordoverflaten. I slike områder blir både jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. På denne måten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, også kalt en væske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.