Logo

Rørlegger når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og vil være på plass så raskt som mulig.

Våre rørleggere bruker toppleverandører og har avtaler for gode priser.

Våre partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Vi dekker hele Norge

Hva koster det å koble kloakk til huset, og lønner det seg sammenlignet med septiktank?

Hva koster det å koble kloakk til huset, og lønner det seg sammenlignet med septiktank?

I Norge koster det gjennomsnittlig rundt 25 000 kroner å koble kloakken til huset, men dette varierer noe fra sted til sted. I tillegg kommer eventuelle kostnader til tilpasninger av huset, for eksempel hvis det er nødvendig å sette inn en ny drenering. Septiktanker er ofte billigere i anskaffelse og vedlikehold, men dette kommer an på størrelsen og typen tank. I tillegg må septiktankene tømmes jevnlig, og dette kan også koste noen tusen kroner årlig. Det er derfor vanskelig å si helt sikkert hvilken løsning som er best økonomisk. Generelt vil det være billigere å ha en septiktank hvis huset ligger langt fra nærmeste kloakkledning, men det er alltid best å sammenligne priser og kostnader før man bestemmer seg for hva man skal gjøre.

Hva er fordelene med å koble kloakk til huset ditt?

En av de største fordelene med å koble huset ditt til kloakken, er at det kan redusere den totale mengden av avløpsvann som blir ledet tilbake til overflaten. I tillegg kan det å koble huset ditt til kloakken også redusere faren for at overflatevann blir forurenset av husets avløpsvann.

Kan det lønne seg å koble kloakk til huset ditt?

Kobler du kloakken til huset ditt kan det være en fordel å ta en titt på følgende punkter: - dette kan redusere faren for vannskader i huset ditt, spesielt hvis kloakken din er i nærheten av grunnmuren eller andre steder der vannskader kan skje; - dette kan også redusere faren for at huset ditt blir utsatt for forurensninger som kan skje hvis kloakken ikke er koblet til; - dette kan også bidra til å redusere støyen fra kloakken din, spesielt hvis den er plassert i nærheten av soverom eller andre steder hvor det er viktig å ha ro.

Hva koster det å koble kloakk til huset ditt?

Prisen for å koble kloakk til huset ditt, vil variere avhengig av en rekke faktorer. Først og fremst vil størrelsen på huset ditt, og hvor mange etasjer det har, påvirke prisen. Dernest vil det også avhenge av hvor nært kloakknettet ditt ligger. Til slutt, vil det også være en avgift for selve tjenesten, som vil variere fra kommune til kommune. I de fleste tilfeller, vil det koste rundt 5-10.000 kroner for å koble kloakk til huset ditt. Men dette er kun en grov anslag, og det anbefales at du tar kontakt med din lokale kommune for en nøyaktig pris.

Er det trygt å koble kloakk til huset ditt?

Kobling av kloakk til huset ditt er en relativt enkel prosess, men det er viktig å følge noen få enkle retningslinjer for å sikre at det er trygt og effektivt. For det første, hvis du har en gammel kloakk som trenger å bli erstattet, må du sørge for at den nye kloakken er i god stand og at den er koblet til riktig. Dernest må du sørge for at kloakken er koblet til hovedvannet i huset ditt på en slik måte at den ikke blir blokkert. Dette er viktig for å unngå at vannet i huset ditt blir forurensede. Endelig, når kloakken er koblet til, må du sørge for at den er koblet til en godkjent kloakkrenseanlegg. Dette er for å sikre at det ikke blir noen forurensning i hovedvannet i huset ditt.

Hvordan kobler jeg kloakk til huset mitt?

Kloakk fra huset ditt må kobles til kommunalt ledningsnett for å bli fjernet. Ledningene som tar bort kloakken fra huset ditt kalles avløpsledninger. De fleste hus har to typer avløpsledninger: en for vann fra vasker, dusjer, vaskerom og toaletter (spillvann) og en for vann fra kjøkken, vaskerom og badstuer (overløpsvann). For å koble kloakken fra huset ditt til kommunalt ledningsnett, må du først finne ut hvor nærmeste kommunale kloakktilkobling er. Dette kan du gjøre ved å kontakte kommunen eller ved å se etter kommunale kloakkmerker i veien. Når du har funnet kommunale kloakkledninger, må du følge ledningene tilbake til et kommunalt kloakktilkoblingspunkt. Det er to måter å koble kloakken fra huset ditt til kommunale kloakkledninger: enten ved å bruke en kommunal kloakkforbindelse eller ved å legge egne avløpsledninger til kommunale kloakkledninger. For å koble kloakken fra huset ditt til kommunale kloakkledninger ved hjelp av en kommunal kloakkforbindelse, må du først finne kommunale kloakkledninger. Deretter må du følge ledningene tilbake til et kommunalt kloakktilkoblingspunkt. Kommunale kloakkforbindelser er tilgjengelige på kommunale kloakktilkoblingspunkter. For å bruke en kommunal kloakkforbindelse, må du koble den ene enden av kloakkforbindelsen til kloakkrøret på huset ditt og den andre enden av kloakkforbindelsen til kommunale kloakkledninger. For å legge egne avløpsledninger til kommunale kloakkledninger, må du først finne kommunale kloakkledninger. Deretter må du følge ledningene tilbake til et kommunalt kloakktilkoblingspunkt. På kommunale kloakktilkoblingspunkter finner du en koblingsboks der du kan koble avløpsledningene dine til kommunale kloakkledninger. For å legge egne avløpsledninger, må du grave en grøft fra huset ditt til kommunale kloakkledninger. Deretter må du legge avløpsledningene i grøften og deretter koble avløpsledningene til kommunale kloakkledninger.

Flere tips og triks til hjemmet

Ring 489 13 380